Kakav mi je put sad KO-PG, preko CT ili da idem okolo preko NK?
Printable View
Kakav mi je put sad KO-PG, preko CT ili da idem okolo preko NK?
@novakb14
U ovom periodu nema guzve, ne rade majstori, ali postoje dva semafora koji naizmjenicno propustaju vozila.
Vidji kako ti je lakse, da sacekas po 5min na svaki semafor, ili da ides preko Grahova.
Moze se za sat i po stic do PG.
Sent from my SM-A700F using Tapatalk
Zna li neko dje je tacno u donju goricu majstor Zoran Marovic? Evo vrzmam se pola sata ovuda, koga god pitam, ne zna
Prije namosa ti je.
068 544 662
Nasao sam. Hvala
Koja je procedura kad se izgubi zadnja tablica, je li kutara jes?
podjes tamo dje se izdaju dozvole i uplatis 10e i daju ti novu tablicu.cekaces je jedno 10-15 dana.
vec duze vrijeme pokusavam da nadjem originalne gti felne , no uzalud. ima li neko ili mozda zna da li ove replike sto se prodaju ovuda valjaju sto? ne bih da se zaebem pa za god dvije opet nove.
http://www.upslike.net/images/2016/1...6b85f37933.png
Koja Golfara?
Imas na diler original gti7
i mene bi to interesovalo za golf 7.
Grdne li su lele / lele
Originalne od Golfa 7 GTD sa gumama 1300e bile na plac (CT)
Ili prosetaj do Kosova stavis fino neke barake od guma i neke celicne i vratis se sa pravima kao gospodin. :)
te od 650e ne vjerujem da su original. no valjaju li sto te replike? :smiley_simmons:
Ja replike ne bih stavlja, teske su i los kvalitet.
ne repliku nego samo original.treba to donijet iz njemacke.donosi li neko?
jbt da nidje u Cg ne mos nac gti felne. u Bosnu ima sto god pozelis, tacno bi se tamo preselio...
http://www.upslike.net/images/2016/1...af5fc9c313.jpg
ja ih evo nidje ne vidjeh da se prodaju
pregledah ja sve te grupe i jos njih i nista. a te sto si poslao link, te iste su na autodiler. jedna ostecena a ostale varene. tako da nista od njih... hvala u svakom slucaju
Ako budes isao u Bosnu, cuvaj da i tvoji djelovi sjutra ne budu na prodaju :)
Tada ce ti biti jasnije zasto imaju vise djova nego mi :)
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Kako ces ih vidjeti kad nisi pratio i kad ne znas za koje grupe pricam. :)
https://www.facebook.com/groups/2728...?ref=bookmarks
https://www.facebook.com/groups/239954549493730/
Tvoje je da izbacis oglase trazim te i te felme okaci sliku i cekaj da ti se jave.
Javice ti se odredjene osobe da te ne saljem pojedinacno kod njih ovako ti je lakse.
ovo su neki retro oglasi za stara auta.....
ako bi mi maglenke radile na 40% preko dana kao dnevna svijetla, da li bi me ovi nasi policajci maltretirali???
pitam jer dosta novih vozila ima dnevna svijetla u nivou maglenki, a povezao bih ih tako da rade samo tokom dana...cim bi se upalila svijetla one bi se gasile...
BMW X5 2008 3.0 dizel. Valja li sta? Vrijedi li ga uzimati? Moze li se prodati? Koja mu je okvirna cijena?
Treba da ga uzmem u kompenzaciju pa vagam da li da ga uzmem za sebe, prodam ili da li uopste da ga uzimam.
Kupiš DRL na Aliexpress. 2e par.
http://www.aliexpress.com/item/32465...465110123.html
Ja sam ih zalijepio kod maglenki i niko me nije dirao do sad.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
necu vala, no kad imam senzor za svijetla bih da ga iskoristim...
ali bi bile povezane da rade na 40% "snage" ...znaci ne bi ometale druge u saobracaju...
imam opciju to, ili da isto to spojim na duga svijetla...
Onda ti ostaje ta verzija, preko maglenki. Namontiraš, pa da staneš kod prve patrole i da ih pitaš, može li tako. Tako sam ja kad sam ugradio ova DRL.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Praviće ti problem.
Fabrika je fabrika.
Drug na pasata 6 2008 ima fabricka dnevna u maglenke pa ga pitaju neki put za to.
1. Napravis duga da ti rade 20-30% to ti je najbolje mozes cak i da blicas.
2.U maglenke stavi ksenone - bijelu boju.
Pa vidji sto ti se svidja.
Ovo prvo ti je lakse/bolje i pametnije.
Ako se odlucis za prvo javi da te proslijedim kod momka sto ti je to radio na mnogo vozila.
Zavrsicu ti za smijesne pare da ti to napravi.
a to ti sve zavisi od saobracajca...ja vjerujem da bih od 10 naletio na makar 2 koja bi se nesto cudila, iscudjavala i sl...
zato i kazem....danas toliko vozila ima toliko razlicitih resenja a zakon je ostao iz vremena kad ovo nije postojalo...
mislim da je cak definisano da svijetla moraju biti na nekoj minimalnoj udaljensoti od kolovoza... i sl... mislim da sva ova nova vozila koja imaju u nivou maglenki dnevna svijetla to ne zadovoljavaju :)
uglavnom, ili cu se igrati i probati na maglenke...ili cu na duga...
Po propisima dnevno svjetlo mora da emituje od 400 do 1.200 kandela i ako nije posebno instalisano njegovu ulogu može da radi oboreno ili dugo svjetlo (samo sa klasičnom sijalicom) oslabljenog intenziteta. Tada ne bi trebala da svjetli instrument tabla.
Sent from my Motorola 8400
Najbolje je imat duga na 20-30%.
Ako duga iskoristi za to onda senzor za svijetla cao.
Treba da napravi tako da kad da kontakt i upali auto, pale se svijetla. Kad ugasi auto gase se. I naravno to treba da bude povezano sa senzorom tako da kad udje u tunel/padne mrak funkcija automatskih oborenih svjetala nije izgubljena.
Ja sam se nosio mislju da petljam isto oko toga, kad je senzor na off da bude upaljena pozicija, kad je on, da se umjesto pozicije pali low beam. Na kraju odustao od svega toga, stavio jake led u poziciju i niko me do sad nije dirao (zaustavila me policija kod NK jednom, ni rijec nisu rekli).
Sad naravno uvece, popodne drzim na auto mod a ujutru vratim na pozicju. Malo hebeno resenje ali jbg. najjednostavnije.
nije...imam uredjaj koji se spaja na instalaciju tako da svijetla na koaj se spoji pali na minmum 40% nakon plajenja auta.... i autoamtski se gasi kad se upale svijetla...
znaci ako bih ga spojio da radi na duga, mogao bih da blicam ali bi se to vidjelo kao pojacanje svijetla sa 40% na 100%.... a cim bi se upalila oborena svijetla, automatski bi se ugasila duga.....