Beciraja nije ubacio jer bi mu nogu slomili. To je jedino pametno sto je uradio Cico u drugo poluvrijeme..
Savic je doktor!
A mi smo gori od siptara kad uopste igramo sa njima.
Printable View
Beciraja nije ubacio jer bi mu nogu slomili. To je jedino pametno sto je uradio Cico u drugo poluvrijeme..
Savic je doktor!
A mi smo gori od siptara kad uopste igramo sa njima.
A makse brate treba banovat najmanje 4,5 ljudi odje nije ovo normalno zivota mi..Ajte koljite se idite na Kosovo..
A sad na temu da se vrnem..Samo cu napisat neka je sramota ovoga Kranjcara sto beca ne ubaca..
pripazite na rjecnik jer vise nece biti upozorenja vec odma ide brisanje posta plus negativni poeni ili ban. dosta ga je bilo vise. zaista ga je dosta bilo.
Napokon neko da se nadje,svaka cast laciale!
citam sad, Basa zbog povrede napustio teren. nadam se da nije nista ozbiljno, samo bi nam jos to trrebalo i da ova "prijateljska" utakmica bude pun PROMASAJ.
izadje 1 stoper nama puce pogibija.ono,izasla su dvojica ali osta je savic i ovaj degen pored njega koji vazda sve unisti.mi imamo savica i basu koji su odlicni igraci i dzudovica tu sa njima isti rang.imamo tri dobra stopera,medjutim ocigledno da je malo.pojavi se ovaj filev pulen i usere ga muski.evo sad smo vidjeli da kad nema dvojice od ove trojice mi nema sto da trazimo,jedan nije dovoljan jer je ovaj drugi nenadjebiv serator.najgore od svega je sto mi izgleda nemamo koga da zovnemo sem bataka.daj pustite bataka vise,prestanite da ga zovete.daj da probamo toga tomasevica,da vidimo ima li leba od njega.
kranjcar mi prica o nekakvim pobjedama,rezultatima,nema prijateljskih,pih.zajeba je nocas utakmicu licno on.isprobava mi 4-3-3 bes po ekipe.dobro li mu sinu to da napanemo vels sa tri spica.igrali smo sa dva igraca manje nocas.djalovic i simon potpuno van igre.vezni red se nije cuo,koji vlado bozovic pa on je u isti kos sa batakom.kascelan i zverotic podbacili,svaka akcija pocinjala od jovete,jedini se on trudio.nama kad nema pekovic i drincica dudlamo ga na sredinu.vec duze vrijeme kranjcar oce da igra samo sa radnicima na sredinu ali to bas ne ide.zverotic je trkac,kascelan je igrac zadatka,tu organizatora nema.a na klupu samo mitar novakovic.ja sam racuna da cemo na klasu jovetica ipak dobit ovu utakmicu,i dobili bi da je ima jos jednog igraca u formi pored sebe.simona necu da kritikujem jer je dobar igrac i znaci nenormalno mnogo ovoj reprezentaciji ali vidi se da cojek ne zapinje.neka mu je dao da odigra,ispravno,ali ne u napad brate.cetkovica nisam ni vidio.mada od 3-2 nisam ni gleda s punom paznjom.sto se tice beciraja ima taj momenat sto je on albanac,pa da ga ovi ne povrijede,aj to mi je jasno,ali nije treba ni da ga vodi onda u picku materinu.imamo delibasica koji je da jedan gol za reprezentaciju i nijedan vise nece dat.onaj cojek je jedan panjat obicni stari.
nije strasno toliko jer je prijateljska,ali opet jes jer je to albanija.aloooo,uz duzno postovanje,ali sramota je ovo.jedini oni nas dobise dva puta,sem italije.htio je kranjcar da isproba,neka je isprobava,kad ce ako ne sad,ali mora je blamazu da sprijeci.da je izasa sa cetvoricom ili petoricom na sredinu dobili bismo utakmicu,ali on je zapeo za tri napadaca pa zapeo.od toga simon krilo koje nije u formu,djalovic koji moze da igra samo uz jos nekog napadaca i jovetic klasa ali nikako nije centarfor.uz to s batakom u odbranu i bez krstenog igraca na sredinu.neminovno je bilo da izgubimo,samo dako je kranjcar vidio to sto je htio.
u puni sastav dobijamo mi koga ocete,ali s batkom ne daj Boze da igramo koju odlucujucu.bez pekovic i drincica ka bosi po trnju a ako mislimo koga da dobijemo trebaju nam i stevan i mirko i beco.
Albanija vs Crna Gora (snimak utakmice)
Prvo poluvrijeme: http://www.megaupload.com/?d=SDTTC2B0
http://img31.imageshack.us/img31/24/...agora10avg.jpg
Drugo poluvrijeme: http://www.megaupload.com/?d=0XG4J4V5
http://img217.imageshack.us/img217/2...agora10avg.jpg
Jedini normalan post.
Primjecujem neke ljude koji do sad, ocigledno, nijesu ni znali da postoji ova tema. Vjerovatno su preko search-apronasli svoj put ka potpuno besplatnom lijecenju kompleksa. Evo, vec je pocela prica kako Kranjcar grijesi, kako nemamo odbranu... Upisite visu trenersku ili nesto, nikad nije kasno, samo nas pustite vise. Neki bi prodali citave kvalifikacije samo da dobijemo Albaniju, Srbiju ili Hrvatsku. Sto je muka?
Momci uopste nijesu lose odigrali. Stvorili smo masu sansi, nijesmo ih iskoristili i to nam se vratilo. Ona dva zadnja gola ulaze u TOP 2 liste najljepsih primljenih golova. Nikad nije lijepo kad se gubi, ali treba i tada pruziti maksimalnu podrsku selektoru i igracima, kao i do sad. Jeste, odigrali su lose i Simon i Dzudo i jos par njih, ali sto je sa onom serijom odlicnih partija? Da zaboravimo to? Nedje neko mora odigrati lose, nedje moramo izgubiti, tako da je dobro sto se to desilo u prijateljskom duelu. Oba puta nijesmo bili kompletni protiv njih, a oni imaju dosta dobar tim. Nemaju zvucna imena, ali svaki od tih 'anonimnih' gine za taj dres. Nikome nikad nijesu bili lak zalogaj u kvalifikacijama.
Ono sto raduje je Joveticeva forma i golovi Savica, a to je ono najvaznije. Uopste ne sumnjam u pobjedu protiv Velsa i to sa dva gola razlike! Joveti samo treba Mirko da zaplesu zajedno u napadu i to je kraj. Ako nesto ne bude islo, tu su majstori za prekide. ;)
Kakvu cemo tek ekipu imati za sledeca dva kvalifikaciona ciklusa... Eto razmisljanja za pred spavanje, dosta je vise golih zena! :P
dajte ljudi, ovo je samo prijateljska utakmica. jovetić i vukčević odigrali cijelu poslije 100 godina, najvažnije je da smo cijelo vrijeme djelovali kao ekipa. o atmosferi sa utakmice bi se moglo satima pričat. tako divljeg naroda u životu ne viđeh, ne znam što bi bilo da smo kojim slučajem dobili.
ovako svima koji su bili ostaje kao nezaboravan događaj, pogotovo pres konferencija i kao rijetko kad dobar odnos igrača i navijača. nadam se da će sjutra neko imati volje i vremena da malo priča čega sve viđesmo, to bi i u cirkusu atrakcije bile.
savić oduševio, balić dosta dobar, ostali bi mogli bolje, a svakako ćemo bit mnogo jači u velsu nego noćas.
Nijesmo mi svjetska sila da ne mozemo sebi dozvoliti kiks. Mada Albanija je tvrda reprezentacija kuci i mnogo jacim ekipama.
Kao sto neko rece, ovo je prijateljska utakmica, koja ne znaci apsolutno nista, u kojoj su se isprobavali neki igraci. Neki su kiksali i nece zaigrati u kvalifikacijama i to je to. I bolje je sto smo izgubili u prijateljskoj, nego da nam se to desi protiv Velsa.
Cak protiv Velsana imamo full ekipu na raspolaganju, pa samo zamislite Jovetu i Mirka u tandemu, Drincica iza, Basu koji ce odigrati cijeli mec, jakog Jovanovica na beku i td. Vi se brinite koliko hocete, ali ja jedva cekam da se igramo na ostrvu. I da ne odu na Evropsko, nije kraj svijeta. Zaista bi bilo tuzno da ispustimo sve dobro sto je do sada uradjeno, ali nam je ova ekipa omogucila nesto sto nijesmo ni sanjali - mjesto u prvih 20 svijeta i veliko takmicenje skoro na dohvat ruke.
Sjetite se koliko prosjecnih igraca igra u ovoj ekipi (a Simon im se pridruzio, jer nije ni do koljena Mirku, Joveti, Basi ..), a onda pogledajte nasu poziciju na svjetskoj fudbalskoj mapi. To vam najbolje pokazuje da je tim igracima srce vece od znanja. Ja im to ne mogu zaboraviti.
Srecom nije se niko povrijedio , probani su igraci bilo je dosta zamjena , novi sistem 4 3 3 , tako da mozemo bit zadovoljni , a mislim su se nasi prepali malo atmosfere kad su pocele da lete boce i drugi priredmeti u teren i tuce sa igracima .
Organicija utakmice 0 , policajci sa d&G kaisem :D , milion boca kojima su gadjani nasi igraci , srecom niko se nije teze povrijedio , Basina povreda je nadam se lakse prirode.
Atmofera na tribini poslije utakmice sjajna , pres konferencija :D , tako da sve u svemu je dobro bilo . Bilo je greska u odbrani , ali dosta izmjena je ucinjelo svoje
Hop hop evo stigao brat..Kaze nikakvih vecih problema nije bilo na ulaz u skadar gadjali ih njih 15 gadjali im bus ali lagano..Na stadion kad su izbacili zastavu skadar je Crna Gora neko koskanje i prozivke od strane ovih Kosovara(razvili zastavu ubijenog policajca ovo sad novo) koje kako rece ni Albanci ne vole mnogo..
Cico Kranjčar je genije.
Vidjećete 2012. zbog čega :D
Cico je shef, a ove iskomplexirane balkanske 'prijateljske' utakmice treba zaboravit shto prije i nikad ih vishe ne organizovat.
Previshe divljeg naroda.
svi klubovi a i fudbalse federeacije ce uputiti predlog UEFA-i i FIFA-i da se ovaj termin za prijateljske meceve ubuduce ukine jer pravi veliku stetu i klubovima i reprezentacija pred predstojecu sezonu i meceve kvalifikacija.
i zaista je termin debilan.
Samo da pitam moderatora zasto su mi postovi obrisani ??
Albanci nijesu ni malo losa ekipa i za ocekivat je da se ne mogu dobit lagano, ono sto me brine je batak. Taj covjek ne znam kako igra za reprezentaciju. Opet ponavljam bojim se da se simon lagano gasi. Mnogo je uporan cico i sa djalovicem. U ove prijateljske treba probat malo vise varijanti
Ima li kakav video sa te press konferencije?
niko se danas ne može lagano pobijedit i rezultat na prijateljskim utakmicama nema prioritet..
prava stvar je da joveta ulazi u pravu formu, motivisan je, isto tako i savić, a dako novi klub i ugovor to učine i on vučinića..
a za bataka - ne znam što reć!! da je ko drugi selektor rekli bi da ga guraju razni moćnici i sl..
ovako stvarno ne vidim što on može doprinijet reprezentaciji!! nije je ni zadužio ranijim nastupima, nije ni mlad pa da se kali.. imamo mlađih štopera kojima treba dat šansu kroz ovakve utakmice, ali cico bolje zna..
Gledao sam vašu utakmicu paralelno s našom. Odigrali ste dobro, a Albanci su solidna ekipa koja kad ima svoj dan može svakoga dobit. Cico nije htio forsirat Bećiraja, vjerojatno iz dva razloga. Prvi je jer bi se Bećo tamo proveo ko bos po trnju, a drugi vjerojatno zato što ga je Mamić zamolio da ga malko poštedi jer Dinamo čekaju dvije vrlo važne utakmice pa ne bi bilo dobro da Beću polome noge.