Dobro je bar da nije išao ovamo put Ade [emoji846]
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Printable View
Dobro je bar da nije išao ovamo put Ade [emoji846]
Firma veli sa apsolutno sumnjivim garancijama ooo majko mila sto se radi.
Dosli su i mali zakupci na red posle malih mini marketa malih apoteka malih proizvodjaca tako je to.
Ajde se ti trkaj sa ovima sto su gradili po Dubaiju solitere po 100+ spratova.
Ljudi traze od drzave da im izda nesto sto trzisno kosta 100 hiljada za manje od pola tih para sto ja da znam brat bratu ne daje.
Dakle zahtijevaju da ih mi poreski obaveznici u CG častimo i izdamo im nesto ispod cijene jer su oni lokalni momci i rodoljubi.
Otprilike ista prica kao sa trajektima.
Svesce se racunica na kraju godine pa cemo vidjeti koliko ih je drzava cascavala svih ovih godina a da ne pricamo o vodi sto su svi koliko ih ima krali obilato.
Napravio Slaven ulazak Luke Bojovica....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ao to vas milo plasi sa pricom o luki bojovicu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dok je Milo bio Slaven je radio preko Ofisa milionske poslove...sa sve parlamentom sve legalno...
Firma osnovana 6. marta na adresi advokatske kancelarije, predala isti dan dokumentaciju i dobila sve plaže u Ulcinju.
Osnivač firme je investitor Beograda na vodi. Dakle, Slaven im nacrta šta da rade, uzeće fine pare ka što je uzima od DPS dok nije nesposobnjaković pukao i pokra radnike, državu i banke i uteka u poslanike.
U lancu ishrane, branioci lika i djela BGH20 na društvenim mrežama dobiju neki pojačani parizer i svi srećni.
Još su preuzeli plaze od zakupaca Š word nacionalnosti i proširili srBstvo, pa i pod arapskom etiketom. Ljepota.
namještaju to Slavenu. vas život bio protiv dpsa. samo je eto zaradio sitno nešto uz njihovu pomoć i sad mu je tazbina sva dps al to su sitnice.
uostalom, kome smeta što je sns uzeo plaže taj je protiv napretka CG. i srbofob.
vazda treba napomenuti, da je abazović prodao ovu zemlju snsu.
Tako je apsurd ali kao sto kazes firma osnovana 06.03.2025 djelatnost :Razrada gradevinskih projekata , adresa SERDARA JOLA PILETIĆA 18 PODGORICA, ukupan kapital 1 euro???
Ada da su ozbiljni arapi bilo bi tu par miliona...
Da nece ovi velje hils da rade on moraca
Znaju li se podaci koliko su bile početne cijene zakupa ovih Ulcinjskih plaža,koliko su arapi ponudili a koliko drugoplasirani?Za Budvu se sve znalo
I možda najbitnije,koliko su iste plaže zakupljivane prethodnih godina?
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...za-zakup-plaza
Nimanbegu veli ne prihvata. :joy:
Jesu li dali besu?
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Treba poslati prof.Vesa Vukotića da im objasni zašto tako treba.Nije da ga nisu i oni slušali nekad
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Odjednom ne valjaju strana ulaganja [emoji846]
Milije mi je da se u državnu kasu slije nekoliko miliona € više na osnovu zakupa, još više na osnovu poreza i taksi i da mobilijar i plaže budu uređenije, čistije... pa makar duplo više plaćao cijene izznajmljivanja ležaljki i suncobrana.
Inače su prethodni zakupci bili besprekorni poreski obaveznici placali komunalije vodu struju svi radnici ful osigurani fiskalni racuni sve 1/1.
Sjecam se prije 2 decenije u Ljubljani na ulicu kupih koštanje otkuca mi žena fiskalni račun.
https://www.cdm.me/ekonomija/nimanbe...ne-prihvatamo/
isto bi trebalo da se obrate svom šefu mandiću, ako smiju :D manda im je sve ovo uradio. i neka je, pošto eo godinu pričaju kako je pomirio CG sad neka vide to malo.
kad je vaske predlagao onaj zakon da državnu imovinu ustupi na 90 godina to je podrazumijevalo i ovo. i jedino je knežević (kakav god bio) rekao sve kako i što i bio protiv toga.
ništa od mog mladalačkog sna da imam konobicu sa par stolova na velikoj plaži. Sumrak, Ja za šankom u havajskoj košulji, recitujem Dučića dok skidam pjenu sa freško natočenog Ginisa. Lagana muzika bez puno priče gostiju. I da se u daljini se vidi cunami niko se ne bi pomjerio...
https://i.postimg.cc/FNxmhRhy/Screen...58-Gallery.png
Medo je u pravu...
P.S. Velika plaža 2025
https://i.postimg.cc/bNnt2tLw/IMG-d2...0731e929-V.jpg
Arapi su prije 10-11 godina htjeli da grade nekoliko Rotana hotela na veliku plazu. Dolazili u posjetu, ali izgleda da je Brano previse trazio...
Najbolje je Ulqinjanima s njima samima, da se sire u svoje prcvare...
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
necemo valjda mojsije dozvolit da se gradi na veliku plazu i unistava onaj ambijent. ada sjecas se kad si sa batom carevicem rusio ogradu na sveti stefan. nadam se da ces i ovdje ostat dosledan da plaze budu slobodne
kad df & es prodaju državna zemljišta svakakvima to je zarad boljitka Crne Gore [emoji1782][emoji1787] nikako nije to isto ka' rabota dpsa.