X
Prijatelj sam sa nekima iz m kabla i to poduže, pa pričali baš o tome. Nisu mi zaista rekli za nezvanične verzije.
Ovome se i ne prodaje M kabl ima dobru zaradu , neko sto mora.
Printable View
Cuo sam da je to zavrsen posao. Sto ce biti vidjecemo, ali SBB je toliko mocan da ako krenu ozbiljno ovdje niko nema sansu.
ne znam kolika je snaga i moc koju ima SBB ali nijesam nesto siguran da bi bili u stanju bilo sto da urade da njemacki Telekom odluci npr da prilikom kupovine tv prava za englesku ili spansku ligu za njemacko podrucje u paket ubaci i CG, mislim da bi tu sva snaga SBB-a bila previse mala...zato da ne sirimo pricu u smislu ako SBB hoce ili ako SBB nece...
A kako to da arene ima na telemach kao i sk naravno ako je tako kao sto pricate?
Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Sacekaj da istekne ugovor sa Arenama pa ces vidjeti oce li ih biti u ponudi vise.
Амери су превише озбиљни да би их било ко угрозио, очекујем да за коју годину преузму потпуни монопол на Балкану. Већ су узели дио права за ЛШ и ЛЕ, за три године ће узети коплетна права. Нзм што сте запели на те локалне ТВ, немају новца ни да опстану а не да купују ЛШ и ЛЕ.
Koliko sam čuo m:tel je kupio mkabl,cabling.eltamont i jos neku konpaniju. 😉😉
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
ja cuh da je telemach kupio mkabl.
Da ne podjoste malo u sirinu, tj. izasli ste iz teme..?
Ako je istina da Zakonski od 1.1. vise nece biti monopola od strane arogantnih i egoisticnih "Beogradjana", to je za pohvalu! Konacno neko treba stati za vrat onima koji krse prava krajnjeg korisnika da pogeda odredjeni programski sadrzaj!
Sto se tice terminologije "lokalna" stanica, misli se na TV kanal u CG, koji je otkupio prava za CG... A to se u medjuvremenu nije modifikovalo, jer sada imamo situaciju, da neki kanal otkupi prava za CG, a da ga nema u ponudi ETV-a. I u tom slucaju, ETV mora da zamraci TV stanicu koja prenosi zakupljeni programski sadrzaj...
Strpite se, nece ovako moci u nedogled. Istina i pravda su na strani Telekoma!
Grafit u Pg
Pravda za Telekom
By Prezla
Zamisli kad neko iz Telekoma moze da izgovori rijec "MONOPOL"
Ne prodje ni dan, niti jedan komentar, a da ga kerovodje, kopaci, kravari, pastiri i zemljoradnici ne iskomentarisu... Priznajem, mora se iz sela izaci, pa makar i na ovaj nacin..
Ostanite i vidjecete dokle ce BeoGradjani moci ovako... I to ti je zivot, moj Bugi... ;)
haha...uzbuna...Klasični monopolisti koji preko 10 godina deru ovaj jadni narod sa bijednim uslugama i paprenim cijenama okomili se na neke tamo BeoGradjane da im kvare biznis...haha
Ja vam od srca želim da za par godina preplatnike možete prebrojati na prstima od dvije ruke..
Veliki pozdrav Crnogorkom Telekomu od jednog zemljoradnika;)
Portal Vijesti i dalje ne radi na Extra TV-u. Vremenom otkazuje sve jedan po jedan servis u okviru Extra portala.
Portal Vijesti na Extra TV-u je konačno proradio nakon 20-ak dana.
Zato aplikacija za mobilni nece nikad. Dva RTCG 2 kanala imaju, logovanje na server nije uspjesno i tako.
genijalci iz telekoma,volio bih da cujem neko razumno objasnjenje zasto se sve manje sadrzaja snima pod opcijom TVteka? konkretno,trebalo bi je da nadjem nesto na pinku juce,i vidim u zadnjih par dana snima se samo par emisija?