zabolje me tuki da ce na 2 izic...
Printable View
ja samo znam da sam ovaj mjesec manje presao km nego li prosli sa punim rezervoarom. tacnu cifru cu znati kad mi s upali lampica ali vec sad vidim da je preko 70 km u pitanju. potpuno iste voznje - gradske. klima je vala isto radila i prosli mjesec...
Gdje si sipao prosli i ovaj put?
pg-ba 4 people + luggage, normalna voznja + ac, outside temp 37, average potrosnja 10.9
ba-pg 3 people + luggage, normalna voznja + ac, outside temp 39, average potrosnja 7.9
sto ti je nizbrdica :)
PG BG 2 ppl + lug + 15/17 C = 8.6 l/100 km.
Sent from my marble white Samsung Galaxy SIII using Tapatalk!
A kad si se probudio 15l/100km :)
podgorica-majdanpek-podgorica prosjecna 3.3L khm.....
Kakve to upaljece vozite vi ljudiii :D
yaris 1.0 (izmedju ostalih) :p
Nemojte da ja pocnem da se falim koliko mi je trosio motor od 200ccm ;-)
Sent from my ZTE-SKATE
PG BG PG 24,1 mpg.
Sent from my marble white Samsung Galaxy SIII using Tapatalk!
Mg ZR 2.0 diesel 115hp trika nema da na otvoreni predje 6 l/100km. Kroz grad sa klimom 6.8l. ;)
Sent from my HTC HD2
2.0 tdi bluemotion 140ks, na otvoreno pokazuje 4,5 do 5 a kroz grad 8
Moj na otvoreno 5-5.5 sa klimom. Ali kad se dobro dere nece prec 6 trika nema. Ja jos ne gledah auto da menaje trosi.
Sent from my HTC HD2
Onda se svi zale na cijene goriva, a auta im trose ka upaljachi :-D
ovo je inace bio megan 1.5dci,svo vrijeme na vrh gasa bez klime ofc :P
Presmijesne su vam price. Ispade da auto os 140 konja ,motor 2.2 manje trosi kroz grad no moj 1.6 hdi sa 90 konja. Kakvih tipova ima...sto je ovo. I ne prdnjavite da vam auto trosi 4.5 sa klimom kroz grad.ne znam sto ce vam ta prica...ka djeci.
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk
Kako ovi smiju da prodaju BMB100 po ovoj cijeni?
http://i.imgur.com/YVKXy.jpg
Attachment 94800
ja sam rekao da mi troši 4.5 sa klimom na otvoreno, tako da se iskreno nadam da nisi meni rekao da ne 'prdnjavim', u grad mi sa klimom troši 9.
Zai mi je samo sto vam ne slikah sad potrosnju VW Phaeton 5.0 diesel 25l/100km.
A I slikao je drug kod njega u 4voro u auto mercedes A class 1.5 benzin Nk-Pg 2.9l/100km 7om brzinom 100km/h
Sent from my HTC HD2
toliko i ja 'trenutno' trosim na neku nizbrdicu nk-pg :)
Pa cus. Kad mjere niz brdo I amg 6.3 ce tada trosit 5l.
Sent from my HTC HD2
ka' da je problem na bilo koje auto dovest na minimalnu potrošnju, šalatas u 5/6 brzinu i vozis na 1300/1500rpm, al onda recimo Podgorica - Cetinje stizes za sat ipo vremena...
Pa sto ima veze? Bitno je da je potrosnja dolje.
pa znam, nego kazem to za ove sto 'ne vjeruju' u tu potrosnju, nek urade ovako...
Ma CT PG sa M5 5.9 l/100 km, ali petom i sestom nizbrdo na motorno, i *****renje ravnicom ali to je dosadnije od radija D+.
evo ja npr,kad sam isao za majdanpek,mislim da u zivot nisam sporije vozio,sva saltanja do 1800rpm,tako da se na svako moze spustit dosta ;)
Kakve su to razlike gradska duplo veca od otvorenog?
mozda voli da ga nateze kroz grad ;)
A za odrzavanje brzine sestom na 80-90?
Prije 10 dana sam na Obzovicu resetovao bord da vidim kolko ce u Pg pokazat i dosla na 3,3 bilo je fino za vidjet :)