Kad će moć, moj Joni, ako sad ne može?
Printable View
Kad će moć, moj Joni, ako sad ne može?
Pala je prije neki dan ona sto ga je izdimila na prvi sastanak. Znao sam da ce da dodje do koitusa na drugom ali nisam htio da prejudiciram preko poruka nista na tu temu jer to neke zene ne vole. Pa kad smo se nasli sve je bilo lakse jer uzivo ne moze da mi vrda, kad se dohvatimo lakse ne napali pa joj je teze reci "ne". Kad smo se vec povatali pored mora, predlozih da podjemo u napustenu kucu preko puta ali nece jer se plasi da je policija ne uhvati i deportuje. Nista, rezervisah stan u Stari grad Kotor, podjosmo tamo i nemam vam sto pricat kako ide predigra... Prevlazna je bila, ono je nerealno, kako volim to. Ali ono dje sam se sokirao je bilo kad sam ga stavio. Progutala ga je a namrstila se nije. Nema ga, nestade. Mogla su jos 2 kao moja da stanu a da se ne cimne.
I jos kad sam je poveo kuci vidio sam dje ljudi zive, kakve su ulice na ona brda pored Starog grada. A sto je ono, onamo i krava mora pod rucnom, uske ulice, pakao.
A danas mi se javlja Ruskinja s kojom sam imao aferu prije 2. godine. Krajem mjeseca puni 29 ili 30 godina pa joj izgleda palo na pamet da rodi. Ostao sam joj u dobrom sjecanju. Drago mi je sto cijeni moj genetski materijal pa hoce da joj ja napravim dijete [emoji2]
Bilo bi mi sigurno malo cudno da znam da imam dijete a da ga ne vidim [emoji2] Ali opet, uzelio sam se punjenja, ne znam [emoji1787]
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...6d1b001528.jpg
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Koji ludak.
Na sve to dodaje me Turkinja na instagram s kojom sam bio 3 mjeseca u pg. I to me dodaje za vrijeme snosaja sa ukrajinkom. Bukvalno smo zivjeli zajedno ali bjese droljica mala i ostavih je [emoji2] godinu ili dvije me drzala na blok i sad se sjetila da me doda, veli dolazi u pg za par nedelja pa da mi se najavi. Ali ovaj put znam kako s njom, nema emocija, nista... Samo punjenje jer to hoce jer pije pilule. To je ona sto sam joj nasao svinjski vrat u frizider, goozica se sigurno sjeca [emoji23]
Opštepoznato je da je Tripelta sinonim za široka shvatanja i multitasking :D
I naravno, poznavanje fudbala.
Stize obavjestenje, cimnuh glavu na policu pored da vidim sto stize i vidjeh ikonicu od instagrama. Jednostavno. A kad smo zavrsili s odnosom usao sam da vidim sto je stiglo. Sokirala me majku joj jer sam se zaljubio u nju [emoji23]
Treba neka peticija da se piše moderatorima da ti promjene ovo Forum Addict u Sex Addict.
Zamisli da je notifikacija bila da je Inter primio go?
Mali Tripleta down...
Poslato sa kornjo komunikatora Z Fold 3
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Je li moguce da je proslo dvije godine od svinjskog vrata u frizider? Kako vrijeme leti..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Odlicno vece, Inter daje cetvrti gol i u tom trenutku mi stize vjerovatna potvrda snosaja za sjutra. Ovo je nova, mnogo dobra, nismo nista imali na dva sastanka. Osim poljubaca u vrat i zagrljaja. Veli mi da je rijesila da se vrati u Ukrajinu 17og i da ne zna kada ce se vratiti. Ja njoj odvovaram da mogu iznajmiti stan za nas sjutra da se malo opustimo i mazimo, a i sama zna da ce joj vulva biti rascvjetana. Veli da ce mi javiti ujutru sto i kako.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...085422e705.jpg
Čitah neđe da se ne fale na novi volvo, ali da se rascvjetaju nisam čuo.
tripleta im persira izgleda je u tome fora, poštovanje na prvom mjestu
ako hoćeš na ti staviš joj ime između zareza, npr. umjesto hoćeš li da te je*em staviš fino hoćeš li ti, Ljudmila, da te je*em...
Ja ne uspjeh jednu da rascvjetam evo četvrt vijeka, no joj se ništa ne poznaje, a Tripi rascvjeta poslije prvog puta...Đe je tu pravda?
Ne znam jesam li vam pricao, ne znam vise sto palamudim odje... Kad sam bio da se vidim poslednji put sa Ukrajinkom, dok smo se vozili prica ona meni kako je palim, kako se jezi pored mene iako je ne dodirujem, kako iz mene izbija testesteron, kako je ovlazila, kako sam ja los momak a ona sve bila sa nekim dobricama. A to nidje veze sto je ona opisala, nit sam bad boy, nit sam neki frajer, a kamoli da izbija iz mene testesteron. Takvi su oni celavi, nabildovani, ja sam daleko od toga [emoji2]
Aj rekoh otkopcaj farmerice da pipnem da vidim jesi li vlazna. A druze ono lokva a bukvalno se nismo ni ljubili, niti sam je dodirivao. U zivotu to nisam vidio. I neka to, nego i tokom koitusa konstantno odrzava veliku vlaznost. Kod ostalih djevojaka mi se desavalo da su vlazne u pocetku, posle 15-20 minuta malo presusi, ova je non stop vlazna, nevjerovatno. Nocas mi se najavila da ce da dodje u pg da prespava kod mene jer ce sjutra da kupuje bikini i neke sandale, odje ima vise izbora nego u Kotor. Zna li ko od zena dje da je vodim za kupaci?
Znači ako prifali kiše ljetos da te zovemo?
U kola i na ležaj obavezno kakav najlon, da se ta vlaga ne uvuče...
ima tripi eko kozu u bmw-a,ti zaista mislis da je decko amater?
Seria A zavrsena,tripi daj malo osvjezi temu?
Ima li kakvih novosti?
Sent from my Poco X3 Pro using Tapatalk
U veliku je zalost za Interom, pusti covjeka
Sent from my phone
Uzeo je Inter kup. Od birača nema osvajača.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...897d99fd18.jpg
Parfem za naseg brata
Samo Givenchy gentleman
naprskaš taj givenchy dovatiš neku ruskinju ovdje i ona prepozna taj parfem...
Je li ovo čoek? [emoji23][emoji848]
https://www.instagram.com/reel/Ceebq...d=YmMyMTA2M2Y=
Sent from my Nord 2 using Tapatalk
[emoji1787]
Mene samo zanima Tripi, dal je bila ijedna bez lokve i da nije zadovoljna?
Jes brate, iskreno, jedna Ukrajinka prosle godine. Bila je vlazna ali ocigledno nezadovoljna sexom jer nije vise htjela da se vidimo. Ili je bilo zbog toga sto klima nije radila u apartmanu pa smo se ulijepili , bilo je uzasno [emoji2]
Mene se to često dešava nego sam stio da vidim da li se i tebi desilo!
Svaka čas` brate!
Sto ti se desava cesto, da ti ne radi klima ili da ti se vise ne javljaju?
A brate moj, ne znam kako ti je i bojim se da cu i ja saznat.