Mislim da Hrvati i Holandjani dobijaju, s tim sto su mi Holandjani i namrtvo 3+
Printable View
I to što veliš...
Tricky koliko si u plusu ove god... :D
Ajte ljudi, predlozite nesto :P
Sta bi se moglo na Holandija Rusija igra sjutra?
A shto bi moglo
1-1
2+ prvo
4+ kraj
:mrgreen:
Ovo mi je poslao prijatzelj iz Trebinja :))))
Odmah me je podsjetilo na razloge zašto odaaavno ne igram kladionicu :mrgreen:
Quote:
klip koji je snimljen ovdje i vrti se po mobilnim telefonima ovdje vec par mjeseci.
covjek igrao kladionicu i ceka kraj zadnje utakmice (inter - siena). treba mu
pobjeda intera da bi dobio 1400 EUR, a rezultat je 1-1. njegov sin ga snima :)))
http://www.youtube.com/watch?v=mvcysr4uMGY
Saturn - Stutgart 1 (Stutgart bez pola tima, Saturnu liga u toku, kuci su solidni...Moglo bi doc, 1X u svakom slucaju, a evo i povedose)
Rennes - Tavrija X2 (Rennes na poceku priprema, Tavrija tvrda, fizicki bolje stoji i imaju za sobom jedno kolo odigrano... Moglo bi bit iznenadjenje)
Nefchi - Vaslui 0-2 (Nefchi tvrd u odbrani, napad im slab. Vaslui ce bit zadovoljan za iksom i promjenili su dosta igraca za ovu sezonu. Ne bi trebalo bit mnogo golova)
NAC Breda - Rosenborg X2 (na kraj odigrah X2 umjesto 3+. Rozenborg vec ima jedno kolo za sobom, dok Breda nije bas previse zainteresovana za Intertoto i iskoristice utakmice da vide kako stoje stvari)
Bnei - La Corunja 2 (Malo kockanje jer Depor ce ubacit neke mladje na nekim pozicijama ali i sa takvim timom favoriti su protiv Izraelaca. Al igrat ce Valeron, Sergio, Rodriguez, Lafita, Riki u napadu)
1.5e = 40e
Aj sa srecom. :razz:
eeee kako je ovaj moj brat srecnik(12 godina)sa 2 eura(sto je dobio na nagradnu igru,ono postavite ti sportsko pitanje i ako pogodis imas 2 e da se kladis)i 94,50 eura dobio,pazite sto je igrao!
SLIGO-FINN HARPS 3+
ATHLONE-KILDARE 3+
CLERMONT-PSG X-2
BNEI SAKHNI-LA CORUNA 2
RENNES-TAVRIYA 1
Drustvo, za vas koji se ozbiljnije kladite predstavio bih vam jedan domaci sajt sa svakodnevnim tipovima, dojavama i ostalim informacijama za kladjenje koji sam skoro otkrio...
Sajt je www.tipovi.rs, ljudi su poprilicno dobri koliko sam primetio ;)
Sezona otvorena :D
Bordo - Kaen 1
Argentina - Australija 1
Italija - S. Koreja 1
Falkirk - Rendzers 2
Dandi - Klajd 1
Ingolstad - Hamburg 2
Uplata: 10e Moguci dobitak: 101.8e
:dring:
Imao sam isti taj tiket samo sto sam dodao Obalu Slonovace 1 i JEBENU Zetu 2 (koja ga je primila u 90. min) sa 2e za 80e
dubl 1:
Fredrikstad - Tromso 2
Halmstad - Helsingborg X
dubl 2:
Fredrikstad - Tromso 2
Halmstad - Helsingborg 2
Ja sam to preskočio, negdje sam vidio da vrlo lako može da dođe i 1, iako kvota dosta pada na 2...
Fjolnir je u užasnoj formi, Valur zaređao dosta pobjeda, a i u njihovom prvenstvu to što ekipa igra na gostujućem terenu nema puno značaja... Tako da ukoliko padanje kvote nije obična varka, očekujem 2...
Srećno :)
levski i panatenaikos od 0-1, sa 20 ko smije...
Otvoren novi forum,samo za prave puntere,bez namještaljki,dojava mućki i slično.Ko zna znanje dobrodošao je
www.punterica.com
Bejah juche u NK i tamo odigrah tiket u lutriju CG i dobih :)
e sad da li pare mogu da podignem ovde u HN u njihovim prostorijama, ili moram da idem u NK?
Damn. Mada za 375e nece da mi bude muchenje :)
Atletico H1
Rosenborg 1
Molde 2
Aalborg 2
brm brm
Prerano sam dobio, potrosice se to do Kelna. A ako idem po pare u NK, bojim se da ce da se potrosi do Herceg Novog :))
Mene juche:
Leverkuzen 1
W.Ham 1
Wolverhempton 1
Wolfsburg 1
za 9.000 dinara
hah, ne treba :)
btw dobar ti avatar, to je grafit pored moje zgrade, posvecen najboljem psu na toploj :_)
Milan :mad: a i ja kad igram 1.35 kvotu Pih!
A za 375 e ja bi do Uzica isao a ne do Nk :)
Često mi se dešava u posljednje vrijeme da ne dođe 3 za 3 na te Skandinavce...
Počeli su da ubacuju tri tima u te mutljavine, kao Španci što rade...
Marsej 1, Salke 1, Midlzbro 1, Atl. Madrid 1 i JEB*ENA Barsa 2, sa 20e za 155e
Aj ovako da probam
Gruzija-Irska 2
Vels-Azerbejdzan 1
Crna Gora-Bugarska tm1 2+
Rumunija-Litvanija 1
kvota oko 10 bi trebalo
srecno ako ko prati :) samo da CG dodje pa za ostale cemo lako
Lechia Gdansk - Lech Poznan 1 @ 2,20
gosti dolaze bez najmanje 7-8 prvotimaca, ne interesuje ih liga kup
Eindhoven - Apeldorn 2 @ 2,70
očigledan 3 za 3, s obzirom da se nikad nije desilo da pobijede dva puta za redom, rekao bih da je red na dvojku...
Lechia - Lech P. 1
Eindhoven - Apeldoorn 2
Cambuur - Den Bosch 1
Wales - Azerbaijan 1
Romania - Lithuania 1
Georgia - R. Ireland 2
30€