http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphoto...06246582_o.jpg
Printable View
ima li ko kakvo iskustvo sa 1.9 jtd multijet 16v motorima? pouzdanost,potroshnja i sl. konkretno, ovaj je u alfi 147, 2005. godishte. mislim da ima 125kw (170 ks).
Nema greshke s tim motorom, jedan od najboljih 4cyl dizela koji se mogu kupit...inache ima 150ks (ranija godishta 140). Taj od 170ks je Ducati Corse model 2007+
kako cima stefan lijevo desno po zagoriču... :D
Prvo srijećem davora (onaj što nagrdi auto :D :P) pa stefan cik cak...ccccc šta rade ti MR bad boysi xD
kako se kezish hehehe ;P
ja se prepado' :D
Odlicno!
Attachment 106887Attachment 106888Attachment 106889
Novi član porodice. 1.9 JTD M-Jet, 16 ventila, 2005. godishte.
svaka cast! :D
cekam te :D
Neka je sa srecom.
zdravo, ... vidim da se razumijete u alfe, a posto sam ja operisan od njih, tj nikad ih nisam vozio, htio sam da pitam za vas savjet, u vezi kupovine jedne alfe, koju sam nasao na placu. U pitanju je 166, 2.4 jtd, 103 KW, 2001 godiste. Ne znam nikog ko ih popravlja a ko bi moga sa mnom da podje da je pogleda, auto je na cetinje, ...meni se svidjelo bas bas, ...ali pojma nemam kakvi su to motori, i ko bi mi je moga pogledat u ct da ne kupujem macka u vrecu. Pomoc bi mi dobrodosla svakako!
Hvala!
pitaj brzog psa..taman nek ti je cipuje :)
poslah mu pm
ima li ko sa foruma da je vozi*?
sto se tice motora tu nema greske... ja sam vozio 156, a jos je imam sa istim motorom...to je nedoder... e sad, 166 koliko znam skuplja je za odrzavanje...i to joj je glavna mana... a ja sam prvi vazda bio slab na to auto :)
ali pazi sto kupujes, ne kupuj ako sumnjas nesto u auto..jer ce te kostat vise tako nego da u startu kupis neki bolji primjerak
a koje su to boljke njene pa je skuplja za odrzavanje od 156-ce sa istim motorom? generalno ja veze nemam o njima, ..zato i pitam zna li ko majstora na ct da mu je povedem da je pogleda, ...ja sam je proba, na trapove je ok, vuce odlicno, ..e sad, to je ono naocigled, ..ali bez majstora nista, a ne znam ima li koji na ct da mu je povedem?
hvalja ljudi, zdravo bili :)
@brzi_pas: chim odradim servis, javljam se za onaj dogovor :)
slika unutrašnjosti:Attachment 106893Attachment 106894
Generalno 166 je mehanichki slichna 156ci i nema nekih problema...Treba izbjegavati prvi 2.4 od 136ks, treba pregledati prije kupovine auto, da li je udaran, trapove, oko motora itd, uobichajene stvari. Za auto te klase nije uopshte skup za odrzhavanje.
Dako nadjem kakvog majstora na ct da je pogleda.
Na Cetinje ćeš lako nać' majstora
Ja bi platio nekome ko se razumije da podjemo,vidi je,proba,i da ili dizem ruke,ili trgujem. Ako ima ko s foruma da skoknemo do ct,ja sam raspolozen.Al opet,bez dizalice nema leba. Tu se sve vidi.
To je odlican auto-zapravo auto bez konkurencije ako se u obzir uzme dizajn/pedigre/osjecaj u voznji/cijena/stabilnost/udobnost/ekonomicnost/kvalitet izrade/spisak std opreme...
Obrati paznju radi li joj klima (to zna da zeza),i trap kakav joj je (mada on i nije neka investicija).Sto se ostalih stavki tice-taj auto nema mane...