Pa da ih pravimo?
Printable View
Ja sam jednu upravo zavrsio u Bd. :)
Druga se vec radi. :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...45a5b9e428.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...d8e3f898be.jpg
Veli hitno... [emoji4]Ne svidja mi se lokacija a isao bih da ga pogledam...
Lokacija top za te pare vjeruj mi. :)
Jos ga gadji na 50 i da se ne ljubite. [emoji23]
Tri junice bijahu li one zgrade što je on radio. Nije loše urađena ta zgrada.
Jes da ima sprat viška no što je odorbeno, i što je većina potrošača nelegalna, a parkinga ni za lijek ali solidno odrađena.
Jesu li zaboga rijeseni papiri oko one zgrade, da nije to razlog za spustanje cijene?
Evo malo relanije cijene stanova jer nema luksuznih i nema ovih iz socijalnog programa. Gradovi su podijeljeni po zonama.
Začudjujuće velika razlika u cijenam astanova na Stari i recimo u Bloku.
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...ura-infografik
To su cijene za dosadasnje izgradjene novogradnje , a sasvim ce biti druga cijena od maja 2022 godine no bice u trendu kartonska vrata
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Oće li se ka novogradnja prodavat ona zgrada kod limenke, što je konačno nastavljena da se gradi. Mislim da je ugrubo završena, ima i 20 godina ako ne i jače :D
Sent from my Nord 2 using Tapatalk
RR Invest radi kvalitetno, provjereno.
A Petricevici se udruzili sa kamatasem Jokicem, pa tu nema greske, slobodno uzimajte :)
Sent from my M2101K6P using Tapatalk
Ne vidim kako je sprovedeno istraživanje, da li su cijene iz kupoprodajnih ugovora ili vlasnici/potencijalni kupci govore o cijenama koje bi tražili/dali za kvadrat...
Nadjoh na linked in. Rekao bih realne cijene po kvartovima.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...17fb6ff0f5.jpg
Ne znam vise, prvo sa ovim procjenama se ne zna sto racunaju, prosjecna cijena starogradnje-prosjecna cijena novogradnje, ili najniza-najvisocija cijena? Evo par mjeseci pratim cijene i ne vidim po ovim proracunima istu situaciju na oglase. Zaista, postoji asking price i selling price, ali za neka naselja je to obicno isto. Na primjer, ako nadjes nesto u city kvart ispod 1450 odma znaj da je neka mutljavina ili raspad. Master je skoro na 1800, central point takodje, green level do 2000, capital 3500-4000, zgrade pored capital 2000-2400, onda mi je nelogicna ova racunica. Cak i ove zgradice oko delte idu po 1600. Sto se tice ponude na oglase, na popularna i pristupacna mjesta su ostali prvi spratovi sjeverne orjentacije, 90% je tih oglasa, ovo pricam o novogradnji.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Pa koju stranu treba gledati u PG?
Mislim izbegavaju sjevernu, ali zar je baš tolika razlika?
Poslato sa kornjo komunikatora Z Fold 3
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Zavisi sto volis, ako oces sunce onda jug, ali zna da bude vruce i kisa zasipa. Miskim da je ideal neki jugozapad, bar za mene, sve su to licne preference. Sjeverna strana nema kapi sunca, jos ako si na orvi sprat visoke zgrade i oko tebe druge visoke zgrade, a samo na tu stranu ti je orjentisan stan, onda ka u jamu da si. E da, i śever cuveni te djelje zestoko kad duva.
kad su i tu pokrali, hapseni, a onda mu sin moodo pravnicko u dps drzavi.
Zato svima koji nisu sjever vazda neka kondenzacija i vlaga u stanu. A taj śever kvalitetno suši sjevernu stranu i nikad vlage. A onda ti isti koji vole osunčano, spuštaju roletne kad bije sunce direktno u stan, pa opet mračno. Sjever je zakon ljeti. Zimi ako imaš demit fasadu, ne osjetiš. Istina je da imaš manje sunca, ali to više zavisi kakva su ti balkonska vrata, ako su baš široka balkonska vrata, nemaš problema sa svjetlošću. Često i refleksija sunca od bijelih fasada zgrada preko puta čini ogromnu razliku u osvjetljenju stana.
Tako je. Mnogo vaznije je posmatrati okolinu zgrade, hoce li ti na metar od terase nici druga... Bas danas gledam zgradu iza one nove kod stadiona gdje je In Vitro i mislim kako je, *****liga, neko birao za pare juznu i zapadnu stranu a sad moze vidjeti samo sta stanar preko puta ruca...
Rekoh ja da su sve licne preference, da sam napisa da je najbolji penthouse koji je cetvorostrano orjentisan sa terasom svuda oko njega, neko bi napisa "a ne valja to brate jer je zadnji sprat".