A reci mi koja je od ovih sa liste dobra, dollhouse koja obecava a zaspem dok je gledam ili cuveni terminator :/
Printable View
A reci mi koja je od ovih sa liste dobra, dollhouse koja obecava a zaspem dok je gledam ili cuveni terminator :/
pa odgledao sam i Chuck cio S1, i kao komedija nije bas duhovita, a kao akcija nije bas napeta, o umjetnickim dostignucima da ne govorim :) Serijica za klince i tinejdzere, IMHO
Meni je samo terminator ok sa te liste. Al ne sjednem i citav odgledam no I skip boring parts xD
moze li mi neko reci koja je poslednja sezona csi:ny i csi:miami emitovana kod nas na intv
Ljubitelji BSG, izasla je 90tominutna pilot epizoda nove serije Caprica koja se bavi desavanjima pedesetak godina prije pada...
me likey
Ne znam jeste gledali EXTRAS ali meni je odlichna serija sa Ricky Gervais-om u glavnoj ulozi.
Kao..on i par drugara su statisti u filmovima i u svakoj epizodi glumi po neki poznati glumac/ca .Npr u prvoj epizodi Ben Stiller rezira film po prichi Gorana kojem je zena poginula u genocidu i Ricky ga nagovara da ubijedi Stillera da izgovori par rechenica u filmu...Ono,ko voli britanski humor nece se razocharati....2 sezone po 6 epizoda plus 1 special
http://www.imdb.com/title/tt0445114/
riki je genije...najjaci mi je onaj njegov pomocnik/agent sta li je,prosto je genijalan,obozavao sam njihove dijaloge,sve su epizode odlicne,a od najjacih scena bih izdvojio onu sa dejvidom bouvijem,de nirom i onom olovkom sa zenskom ;),pa kad kupuje haljinu za megi,pa...prosto ti nekad dodje neprijatno dok gledas ovu seriju,sve sto riki radi ne moze bit lose,nikako,mada je meni the office ipak bolji za nijansu od statista,mis'im dejvid brent! ;) jedan jedini!uzmi the office odgledaj obavezno ako nijesi,imas sve titlove,a i megaupload single linkove za ovu seriju.
moje pitanje se odnosilo i na tebe:
ja nisam odgledao ni pola, ali Dollhouse i Terminator su dobre serije i pratim ih, Earl, Cold Case i Kings znam da su dobre, prate neki moji drugari u ciji ukus vjerujem. Chuck nije los, ali daleko od toga da je najbolja ili jos gore (kako ti tvrdis) jedina dobra serija sa ove liste ;)Quote:
a koje serije sa liste si zapravo i odgledao (makar jednu epizodu)?
Ja sam ih gledao sve, ne bih pricao da nisam a Chuck mi je najbolja sa liste, ne samo meni nego i jos 4,5 drugova sto ga prate
Terminator sam prežalio, Dollhouse se još nadam da će nastaviti (ova zadnja epizoda je bila fenomenalna), isto tako se nadam za Castle (opuštanje, uz sjajne Filliona i Katićku). My Name is Earl su popustili napokon sredinom četvrte sezone ali ih i dalje redovno gledam. Kings je dobro počela ali nisu koncept doveli do maksimuma, već treća epizoda je najavila da neće biti ništa od toga... eto toliko. Chuck je okej, ali ne gledam, to su mi serije koje uzmeš natenane od nekoga i odgledaš. Od ostalog što se daje, izdvojio bih nove komedije Better off Ted, koja je sve bolja ali je isto u opasnosti, i Krod Mandoon and The Flaming Sword of Fire (fantasy parodija sa gomilu sex humora). Cold Case sam jako volio da gledam u britanskom originalu, Waking the Dead. Volio bih da imam tu seriju.
a sto se tice Caprice, preporucujem da se obavezno odgleda i Caprica.S01E00.EXTRAS ;)
Ljudovi, prati li ko 7. sezonu "24"? Da se gleda to kad se zavrsi sezona :)
Ja nabavio neki special edition prve dvije sezone, sad zavrsavam prvu (koju sam potpuno bio zaboravio - Jack je majka bio od pocetka).
Griješiš, pilot ide na DVD za par dana, ovo je samo ranije procurilo. Možda će reprizirati na TV pred početak serije, tj. sigurno će, ali ovo je kao miniserija kojom su testirali osnovu za BSG. Caprica tek počinje da se snima ljetos.:p
I da, poslije finala jedva čekam The Plan. Simpatično kako skoro nikome nije bilo jasno kako i šta i zašto prave film, dok nismo imali sve informacije.:o
ljetos=proslog ljeta ;)
znam da ide na DVD, cini mi se 21. aprila, ali sigurno ce biti emitovan i kad krene serija na TV, a po deleted scenes se vidi da ce se prica mozda malo drugacije odigrati, razlog vise i sto tek treba da pocnu da snimaju seriju na ljeto, pa ako se nesto ne uklopi, eee. Imam i Terminator TSCC i Heroes originalne pilote, Heroes je cak izbacio neke likove, a trajao je dosta duze od TV verzije...
evo ponovo krenuo prison break, sva sreca sto nema vise posle ove sezone
Mnogo jada oko ovog Prison breaka , toliko usiljeno da je presmijesno vise postalo...
I retardirana scena : Razovara Majklova majka sa onim tipom na telefon i odjednom mu kaze prebaci se na spikerfon... Ono vrijedja inteligenciju...
I heroji su postali uzasni , dako i njih ukinu ...
A neka sve ukinu, taman se nema sto gledat sad :p