Neka kiksaju još neđe pa će im zapirat bojim se.
Čuš Mogren da ti da 3 komada, to se jedino Budućnosti do sad moglo desit.
Printable View
Neka kiksaju još neđe pa će im zapirat bojim se.
Čuš Mogren da ti da 3 komada, to se jedino Budućnosti do sad moglo desit.
Jedna zanimljivost, broj osvojenih bodova u zadnjih 8 kola:
Sutjeska 19
Lovćen 17
Čelik 16
Budućnost 15
Grbalj 14
Rudar 11
Zeta 9
Jedinstvo 9
Mogren 7
Petrovac 8
Mladost 5
Mornar 4
Lovćen je do početka ove serije, od početka sezone (19 kola) osvojio ukupno 8 bodova. Sad je u 8 kola osvojio 17.
Stize kes iz UEFA-e...
Da bi da dođe taj jebeni milion, da svi odmorimo od proljećnih čudotvoraca. Nije da mi smetaju, ali me sramota umjesto njih.
"Milion još nije stiga, a kad će ne znamo."
A dje... taj ke$ kad dodje odma ce da ga izotimaju ove kladionice sto su po dogovoru u minus usle... :mrgreen:
Pljasnuo sam ih ja 2-3 put, fora je da samo na vrijeme uplatis :D
Imate ih na net svako kolo.
Inače, odgovorno tvrdim da je Račić najbolji špic lige, trenutno.
Sportska subota - pregled 27 kola Telekom 1CFL (27/4/2013 ...radio televizije crne gore)
...batalite se Lovćena e ćemo se početi svađati ovuda...imate drugih dosta pa ajde malo o njima...
Montenegrino, previse licno dozivljavas pricu, isto kao da i ti cekas da se ugradis u ovaj milion ;)
milion eura za nase prilike je masu para ljudi...a pricalo se i prije meca da ce ih pustit rudar,tako da ne vidim zasto bi se neko ljutio kad je na kraju i ispalo tako
Ne znam, ja volim te igrače, jake, krupne, sa osjećajem za go. Nešto kao Gomez.
Zorić je izdušio malo..poslednjih par tekmi igra dobro, dao je strašan gol Grblju u kupu, ali ne znam. Ivanović je najbolji igrač ove ekipe odavno. Račić će naći sigurno klub prije njega jer je jeftiniji, Zorić se sad cijeni od strane uprave, posebno jer su ga i neki stranci gledali, niko ga neće uzeti od domaćih ekipa, dok je igrač kao Račić tražen kod nas. Nemamo špiceva jednostavno u našoj ligi.
Jebeš ti to kad nema moćnog Lalevića.
Evo ne smijemo izgubit' utakmicu izgleda nikako, i to u goste, posle 15 kola da nije namjesteno. Sta ima, momcA ?
Ja ne znam sto smarate sa lovcenom i milion eura... Sto ne uporedite ekipu lovcena u prvi dio(dje su im pola kola odigrali omladinci) i ekipu u drugi dio,dje su doveli 10 igraca i trenera,ova njihova trenutna ekipa lagano zasluzuje sredinu tabele,tako da vam ova prica nije na mjesto...
Juče baš lijepa utakmica u Budvi, puno šansi na obije strane, lijepih poteza... itd
Za nas počelo sve kako treba, Karadžić odma' gol uvalio, mislio sam lagano ćemo ovo odraditi. Inače Karadžu baš ovih nekoliko zadnjih mečeva oće lopta, baš ga oće nešto (postigao 6 golova u zadnja 3 meča).
Onda prvi gol Mogrena, pa drugi na sami kraj poluvremena... Bilo je nekih čarki sa sudijom i igračima iz Budve.
I onda nas je treći gol skroz dotukao. Andro Pejović je kasnije dao top golčinu (Makazice) šteta što je poništen, mada još ostajem pri uvjerenju da je bio čist... I Kasnije opet Karadžić drugi put se upisao u strijelce. Bilo je vremena, a i šansi da se izjednači, posebno ona Ognjanovića (ne zna ni sam kako je ono promašio).
Mada vjerujem da smo puštili Mogrena, jer su im trebali bodovi...
Još da pomenem da su Vojvode napravile mini-koreografiju, i odlično navijali...
a sto coce Mojas,kada su ovi ostali bolji i iskusni od njega,dosao je golman dragojevic iz ofk? Vujovic daje svako kolo po go skoro,Darko Markovic nekadasnji kapiten reprezentacije,tatar neka je najspori al za ovu ligu je lagan sa loptom i odradi fin posao na iskustvo,i imaju Micka Djurisica,Vuka Martinovica itd,dovoljno su se pojacali za ovu ligu,podsjeti se malo da je Sutjeska prosle godine za malo ispala,i i sa tom istom ekipom i sa 3-4 pojacanja solidna evo ce uzet titulu,takva nam je liga da trener i par novih igraca mogu da naprave velike promjene...
Mojašu je ovo prvi angažman da ja znam.
Vuk i Micko su bili tu i prvi dio sezone.
Nemoj ih branit kumim te bogom, samo velim da se oće te pare dobit, pa da počnu da igraju normalno od početka sezone, ili da se presele u drugu ligu, samo da se ova komedija završi. Eo 2 godine kao u Digimone, Raspadomon postajeeee Barsamon svakoga marta.
I ovi drugi, Mogrenu zagusti i odma se dobija lider doma, Jedinstvo dobija u goste. Katastrofa od lige.
Jedino mi je nejasno kako se Rajo igra sa životom.