Jes iz rezidencije odavno. :D Zbilja jel Milatović konači tamo na Cetinje u rezidencije i to.
Printable View
A tek za onog malog musavka ne znam ništa, ustvari vidjeh nešto da se sa Milojkom proziva , pa počinje rečenicu sa "begraund", nadam se da je zaposlio nekog nepismenog bota da mlati tuda.
Mada nevezano, mali je totalno nedonošče retardirano, šteta što to ne uvidjeh ranije
Ovo mi je najbolje opravdanje "istaknuta srpkinja" ili "ugrozeni srbin", ovi seljaci jos ne svataju da nisu vise opozicija bez odgovornosti dje mogu da mlatinjaju i da im se reci pusti budale no vlast, za sto si malo na udaru u javnosti i ponasanjem i djelima pa moras malo da naucis da nije vise Diznilend dje se mozes raspojasat da te niko ne pogleda no malo odgovornosti nosis da se naviknes.
mogli bi sada da ogovaramo malo pa da rečemo kako je slavenova firma dobijala poslove za vrijeme dpsa da oprema prostore koje je tada koristila državna uprava. pa onda dobio neki stan a firmu on poveo put stečaja [emoji4] a stan makao iz sve te priče. sve to uz pomoć nekih tamo ljudi iz dps sistema. tada dpsu nije smetalo što je slaven Srbin a i njemu nije smeta dps.
Sent from my iPhone using Tapatalk
O kome govoriš?Milatoviću?
Ako je o njemu ono sinoć karikiranje dojučerašnjeg druga mi je billo dno dna nakon toga stvarno..Još je ovaj džek ispa pa nije mu uzvratio u tom jadnom stilu prozivačine.
Koliko podvlačim god da je Spajić neispravan u nekim postupcima vazda je u sve situacije ispa' da se ne ponižava tu ka URA kad se prepucavala sa Demokratama i slično.
I ovaj je uzeo te fore kao viđite Spajića a do juče s njim drug bio.
Džejkoba, pronadjenog retardiranog
Kakve se ovdje gluposti pišu. Veli, drugovi su bili.
Okey kapiram i meni je dno dna onako da kolegu i druga karikira ali mi je drago da je Spajić tu jadnu igru prekinuo tako što mu je uzvratio sa pušenjem lule mira. :D Hahah namazan je u sto boja.
@coldplay imaš pravo možda su i to odglumili kad mu je ovaj nosio tortu na rođendan.
#homo sapiens sp. politicus
Jesam li ja ovo čuo novi termin otmena Srpkinja?
Stvarno ovaj Slaven misli da pretvori grešku direktorice u nacionalistički stav?
Kažu da i drugima misliš kroz prizmu svojih očiju, tj misliš da način na koji drugi razmišljaju je identičan tvojen.
Bilo kome da strane je sada jasno kroz koje naočare gleda većina vladajuće većine [emoji1787][emoji1787]
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Javili se i, nekakvi, Mladi Evrope - whatever that means :joy:
Mladi Evrope: Apsolutna podrška ministarki Jakšić-Stojanović
Da vidimo čvrstinu stavova partije u pokušaju.
eo jedno zanimljivo vidjenje čoeka kojeg podržava vlast ove države, a i brojni gradjani. čak su ga i odje po forumu branili. dakle, sns je srušio dps na izborima. ne gradjani Crne Gore.
https://x.com/MirjanaPrelevic/status...63605092622614
Sent from my iPhone using Tapatalk
U ovakvom slucaju, da je srece, odmah bi gradjani poceli sa masovnim protestima, da se pokaze i Spajkiju, i 'Dzejkobu', i ovim ostalim karikaturama da drzava nije njihovo vlasnistvo, nego da je drzava gradjana, i da su oni tu da slusaju sta gradjani kazu, i da rade kako im gradjani kazu.
Spajki je namjerio jos koju vilu, pa onda koju 'jahticu' (bjese davno informacija da 'sveti' pomiritelj Dalaj Manda ima cak dvije - 'Sveto' Marovic pozdravlja, jer i on valjda ima dvije, pa da se ne odstupa previse :joy:), pa mozda i koji privatni 'avioncic', a vi gradjani grcajte u dugovima.
Sve aktivnosti 'osvjezenih' treba izbaciti u prvi plan, da se vidi fino taj vajni 'boljitak'.
Ma jok, ma ne bi on to, ma ni slucajno :joy:
Radunovic zvani 'office centar' ;)
Nego kako je Dalaj 'sveti pomiritelj' Mandic poceo posao sa livnicom aluminijuma davno, i koliko je 'zaradio' od istog. Ili to mozda nije bio on, nego njegov klon, ili on iz proslog zivota (prije reinKarnacije ha ha). Sada je ovo neo-Mandic, 'pomiritelj univerzuma' :joy:
Moja generacija je izmedju ostalih bojkotovala mjesec i po da Mijo bude direktor jer su htjeli prevarom da postave drugog. Moram naglasiti da smo znali da je Mijo Srbin, ali smo ga gledali ka iz kuce jer je bas vrhunska osoba. Skoro smo se razočarali, jer je vjerovatno pod pritiskom morao da glasa da nagradu Miroslavljevo jevandjelje dobije Micovic
Ali zamisli da si na vrhu ANB-a Crne Gore koja je dilovala tone i tone kokaina u zajednici sa Srbijom za vrijeme korone onaj insajderov dokumentarac je jeziv.
Pa da nisi njihov tačno bi te mrak proguta.Ka okliznuo se na poledicu i te fore.Sletio sa puta.Ja majkemi ne kapiram kako ne vidite koliko su narkokarteli daleko jači od ANB-a.
Samo mi se postavlja pitanje jel to US i EU debelo podržava izgleda da,da.Najbolje smeće isporučiti na zemlje trećeg svijeta pardone Balkan.
hahahaahahahah hahahaahahahah
Ja ne znam ko vjeruje toj tvrdnji, bez mozda ovi vlasnici trgovinskih lanaca.
Da, njima nikad profit nije bio veci, odrase kozu gradjanima na max.
Sto se tice zivota gradjana, ako smatras da je trosenje citave plate na hranu (i to na koju hranu, otpad) zivot, onda si u velikoj zabludi, ili nikad nisi iz CG izasao.
Dosta poznanika se zali da im nikad gore nije bilo, da ne mogu plate da im pokriju troskove zivota, tamo dje i dvoje radi, i da o normalnom zivotu nema ni govora (nije zivot samo da pojedes i popijes crkavicu).
Cak i ovi sto rade u inostranstvu komentarisu da puno vise para moraju da salju svojima u CG sad, i da je znacajno skuplje nego u Njemackoj, a Njemacka je imala osjetan porast cijena.
Pa ima jedno 200 direktora škola koji su smijenjeni sa funkcije. Ranije su bili nastavnici/profesori la onda direktori, ali kako im je naglom prestao mandat škole nijesu imale sredstava sa ih zadrže kao nastavni kadar...
Doduše tužili su, dobiće novac i njima super [emoji6]
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Tokom tog stečaja ostao je dužan pare jednom PG advokatu.
Ovaj se zainatio i pribavio dokaze za krivičnu prijavu zbog Radunovićevih aktivnosti tokom stečaja.
Prijavu je Katnić držao u fioci dok je Radunović u Skupštini vikao 'Milo lopove'.
Eto kako je bio ugrožen za vrijeme DPS-a. Sve su se dogovarali i onda pravili predstavu.