Ajde sto ubijaju ove sto s emogu pojesti, ali ove druge....treba da si teski retard da to uradis.
https://www.facebook.com/BeliVisitor...ref=nf&__xts__
Printable View
Ajde sto ubijaju ove sto s emogu pojesti, ali ove druge....treba da si teski retard da to uradis.
https://www.facebook.com/BeliVisitor...ref=nf&__xts__
O tome pricam.Pogledaj samo ljepotu.Covjek je jedno smece.
Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока
Secam se ljetos kad sam bio na probni rad u jednu firmu, lik se hvalio bio kako je ubija akumulatorom ribu, i kako planira da to ponovo nedje uradi, ali kao da se ovaj put bolje organizuje itd. Citavo vrijeme sam imao osjecaj da lik ocekuje da mu ja aplaudiram i da mu pokazem postovanje za taj njegov "herojski" poduhvat. Taj momak nije los generalno ali kao i dosta ljudi kad je upitanaju licna korist boli ih briga, uradili bi bilo sto.
Sent from my HUAWEI SCL-L04 using Tapatalk
Ne bih mogla da izdrzim.Fino bih mu rekla da cu lagano da ga prijavim.
A znas sto, to sto je on radio je lose ali znajuci da je tek dobio dijete, a nema stalan posao i ne moze da zaradi onda bi mi nekako zao bilo da ga prijavim. A i da ga prijavis mislis li da bi se nasa policija prergla da ga privede, haha. A okle...
Pa o tome on treba da misli.Necu ni ja da idem u sumu i pucam u zivotinje da prehranim dijete jer mi je tako lakse.Ne znam sta bi policija uradila al ja ne bih cutala pred njim no bih mu rekla da radi nesto pametnije ako nije retardiran.
Znas li ti da su nasi davni preci svi lovili zivotinje da bi prezivjeli. Kasnije su naucili da se neke zivotinje mogu pripitomiti itd. Nije da ne osudjujem takve stvari, ubijat zivotinju na taj nacin, i to van sezone lova moze da dovede do strasnih posledica u reprodukciji te ribe pa cak i do istrebljenja. Ali kad umires od gladi onda ti i ona macka izgleda ukusno haha, a ne da ulovis ribu da bi se prehranio, sto je tu je. Ali masu su gori ovi slucajevi sto ubijaju ptice iz sporta, njima stvarno treba sudit.
Nikad nisam ubio ni miša ali bih fi imam porodicu i da mi je frižider prazan kao što je mnogima glatko ubio jelena ili divlju svinju. Zapravo me čudi kako se više ljudi ne bavi lovom
I lovočuvare.
Znate koliko su se napunili para dok su ih Italijani potkupljivali da love pelikane po Skadarskom
Sent from my Mi A2 using Tapatalk
A kokoske i krave zive u sumu?Nemoj da me nerviras molicu,pojela sam evo 3 breskvice odjednom zbog ovog sto si mi rekao. [emoji14]
Pricam o 21 vijeku i zasticenim vrstama,o onome sto se ne da sacuvat' no izumire zbog istrebljenja.I nije zbog tjelesne gladi no one druge gdje su ljudi presrecni ako ubiju jelena i rogove zakace u dnevni boravak,vuka i medjeda da se slikaju s njima za fb,pa i ove jadne ptice da se ubiju i prepariraju i eto kolekcije.Drug od Solida moze naci dr nacin da prehrani familiju a ne akumulatorom da raspici svu ribu...
Haha pa e :D
A to da ces bit u toliko neizlaznoj situaciji da moras s puskom put sjevera ili put Solane nesto ne vjerujem.
Mexikanac popij malo prolom vode mili...
nije mi to drug, ali taj momak je moguce naslijedio genetski tu traumu koju mu je djed imao jos od golog otoka dje su ga mucili strujom, pa moguce da ima potrebu da on sad to radi drugima, pa eto bolje ribu no covjeka... :D
Nekad je problem sa psima lutalicama rješavalo udruženje lovaca. Te cike i cviljenja u zoru... Malo li sam puta plakao zbog toga. No evo viđeh da ovi naši stručnjaci oće da naprave strategiju za pse lutalice. Možda ih pohvataju i isporuče na gradilište auto-puta, nikad se ne zna. Tipa Goranović dobije taj posao ili neko sličan.
https://www.espreso.rs/vesti/ekonomi...vom-poslu-veka
Kad moze Vucic Kinezima da nudi papke, a kako je poznato da u Kini jedu pse, ne vidim sto bi bio problem da pofatamo ove nase dzukele po ulicama, obradimo meso, sameljemo zacinimo dodamo emulgatore, I prodamo CRBCu za radnike.
Dvije muve jednim udarcem rjesavamo.
Smanjujemo spoljmotrgovinski deficit, jer CRBC je strana firma, a rjesavamo I problema pasa lutalica.
No bi se ova Artemis, kakva je, I za to bunila.
Sent from my HUAWEI CRR-L09 using Tapatalk
a to da probas ovdje da uradis, ja ti se kunem da bi te odredjeni ljudi ubili, znam kako neki bas vole pascad vise no covjeka. Mislim uredu je voljet zivtoinje i ne treba ih ubijat niti mucit, ali preceruje se malo sa tim cini mi se.
Podrzavam akciju.
Valjalo bi odraditi neku strategiju gdje ce kg zive vage kerovine da se prodaje 2.2eur jer je sviljetina 3-3.5 a junetina skuplja.
U nk mislim da ima oko 2000 pasa lutalica prosjecne tezine 8kg. Sto je dobro za pocetak.
Onda od IRF uzeti kredit za sirenje trzista a kada se izlove sve lutalice napraviti farmu kerovine
Pa dodje Baka Mara i kaze, sine mozes li da mi narezes 200grama kulena od paschetine i ako ima krtine mlade neke kuchetine za chrobicu da nije masna rekao mi doktor ne smem hahahahhahaha
Ovo je nervno
Kineze treba na gomilu u jedan veliki kazan skuvat.
Prije par godina bjese mi cimer Kinez. I pitam ja njega jedu li pse iz tog dijela odakle on dolazi.
Kaze pa da, prvo lovimo onog psa koji je najveca stetocina u komsiluku. Vecinom ih jedu kad je bozic.
Kaze mi onda kao sjetno. Hvali mi puno kuca i dani kad sam bio mali i otac uzme pusku izadjemo ubijemo nekolikk ptica i imamo rucak.
Braca.
Nikad neću zaboravit' kad je rahmetli Šulja (majka moje najbolje drugarice) danima tražila Novku (mačku), jer NIKAD prije toga nije skitala, niti se gubila uz dvorišta i našli je poslije pet dana ka' gimnastičarku raskekečenu i mrtvu na žici za veš na terasi stana, koji su iznajmili Kinezi. Stan, tj.terasa je bila tačno iza njihove kuće.
Šulja je popila čašu šećerane vode.
Ja ne volim mačke svakako.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
I ovog meksikanca isto treba zakacit za balone da se vine pa pucat iz puske.
Neka Krle...
Pitanje je kako bi se ponasale macke i psi da su veci i pametniji od nas a pritom i gladni. Mislim da bi nas brzo pospremili.
Kad se desi neki problem sa psima lutalicama tek onda ce nadlezni organi reagovati.
U Baru ima pasa lutalica na stotine, za sada nisu agresivni, ali...
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Muva.