A strašne su im one mašine, ne samo na Bolex no i na sve perionice u CG.
Ono pritiska nema. Ne pamtim da je neka uspjela da mi opere felme, a da ih prije toga nisam istrljao sunđerom.
Od kad sam kupio mašinu za pranje kola, samouslužnu ne gledam.
Printable View
A strašne su im one mašine, ne samo na Bolex no i na sve perionice u CG.
Ono pritiska nema. Ne pamtim da je neka uspjela da mi opere felme, a da ih prije toga nisam istrljao sunđerom.
Od kad sam kupio mašinu za pranje kola, samouslužnu ne gledam.
Kad cujem kolegu od skoro 50 godina, koji nesto prica i odjenom kaze "Puj pike ne vazi"...mrkne mi na oci.
Po hiljaditi put me nervira to sto na pjesacki kod tehnoluxa i tehnomaxa na Stari vozaci ako stanu pjesaku to je cudo.
Tako i veceras hocu da predjem i sa jedne trake staje vozilo da prodjem a sa druge raspalio taksista.I ja kao po hiljadu puta sto mi se desava rukom dajem znak ovom sto je stao da ne mogu proc dok i drugi ne stane i taksista digao ruke i staje na brzinu,zurilo mu se al sad stade nece da krene no otvara ono staklo pa nesto da progovori u smislu dako prodjem.Molim rekoh,okrenuh se ja pa put njega,rekoh sto ne stanes,sto je muka,dje zuris...mrs rekoh,cujes li me dobro,MRS!
Pih,i sad sam nervozna.Nagrdit cu nekom auto jedan dan.
Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока
Skloni se da te ne mrsnem. [emoji1]
Maika.
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Je li ti uzvratio frajer što na to mršikanje? [emoji3]
Ne ide to sa mnom.Ja sam jednostavna.Tri slova naglasim samo.I to samo kad 10000000 posto imam pravo.
Nije uzvratio jer zna dobro da treba da stane.Mada u kakvu Indiju zivimo zao mu je sto me nije pokupio kolima.
zamisli da ti je radio krose, ka onoj sto ne dade priloge da stavi u hamburger .
cuvajte se
Moze se desit.Sve znam.Ali mi je brate pukao film,nisam kriva,treba da stane a on otvara ono staklo da mi prebaci nesto.Afekat me uzeo potpuno.
Al da je pobrisao pod sa mnom,potrudila bih se da mu ostatak zivota pretvorim u pakao.
Niko ne smije da te dira dok sam ja tu. :D
Pazi, nekom mrs reci...
Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk
Ništa slađe od ta tri slova. Često ih koristim.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Bogme muda ka zvona.
Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk
Preopasne ste, prepičke sto bi rekli instagrameri. Ajde svi po jednu limunadu da se smirimo.
Poslato s Jadrana
Tome,ne znam sta bih ti rekla osim da te izraze ne volim.Zajedno sa prelepotica(imamo posebnu temu za te neke rijeci).
Svako ko me zna zna da sam lijepo vaspitana i da mi ne prilici da mrskam narod po ulici.To je daleko od mene i imam svijest o ruznoci.Koliko je onda trebao neko da me isprovocira?Covjek je reagovao kao da sam ja kriva a po pravilu on treba da se zaustavi,narocito kad je vidio da je jedno vozilo vec stalo.S obzirom da je narod okolo stao i napravila se pometnja zbog njegove reakcije rekla sam to sto jesam i sto slazem se nije lijepo.Osim toga onaj drugi covjek koji je stao mu je isto rekao nesto,sto zaisto nisam cula,ali nista njezno.
"Hej,hej,heeeej...danas sam okej" by Merlin
Imas moju podrsku! :)
https://m.cdm.me/hronika/petnjicanin...-za-silovanje/
I sto sad, izio vuk magarca? Nece odgovarat ova za lazno prijavljivanje?
Tako nekako..izio vuk magarca i postao magarac ,ne već vuk.Starka vidjela da se ne isplati plaćati te pokušala povratiti novac a on j*** rvuku pa zamalo zatvor zaglavio .Pouka
Posle j***** nema kajanja.
Da je srece za lazno prijavljivanje bi trebalo da dobije kaznu onoliku kolika je njemu prijetila za silovanje.
Nervira me sto na Ulcinjsku solanu ne moze sletjet ptica a da je neki kreten ne nacilja.I tom i slicnim kretenima nema kazne dobre.Kakva je to ljubav da ubijes pticu,jos ako je prelijepa a rijetka,NIKAD mi nece bit jasno.Jedno veliko PIH!