Dva animirana filma sličnog senzibiliteta i duše, što nije ni čudo s ozbirom da iza njih stoji isti reditelj. Krasi ih očaravajuća nota, zanosna muzička podloga, lijepa priča... Čovjek prosto mora da voli zemlju Irsku i keltsku kulturu.
Printable View
Dva animirana filma sličnog senzibiliteta i duše, što nije ni čudo s ozbirom da iza njih stoji isti reditelj. Krasi ih očaravajuća nota, zanosna muzička podloga, lijepa priča... Čovjek prosto mora da voli zemlju Irsku i keltsku kulturu.
Imas na filmovitu odlican kvalitet, ako imas smart uredjaje uzivaj.
Sinoc odgledao i uzivao.
DiCaprio je legenda, inace masu volim takve zanrove i moram priznati da je film obicno smece.
Ocjena 5.5 i to jedino zbog toga sto glumi DiCaprio
Rekao je prijeki da ce se pojavit urbani tipovi koji ce hejtovati ovo pa evo i ja kao jedan ponosni seljak da se ubacim u negativnu listu.
Ja sam ga gledao preko telefona i odlicno mi je pao.
Sicario je najbolji film iz 2015 godine.
Ako je neko slucajno propustio, topla preporuka.
Nisam godinama unazad gledao boljeg filma, bas raznosi...
Ono GASI :D
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sicario, danas pogledao fantastican. Kakva legenda benicio
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Kako je decembar bio naporan na poslu, baš smo ga ubili, tako sam evo ova dva dana iskoristila da ništa ne radim.
Odgledah Sicario (odličan), The man from U.N.C.L.E. (nije loš, ali prežvakana tema), Pawn Sacrifice (dopao mi se jer je priča o Bobiju Fišeru), Mali Princ (zaspala na dio, tako da ne mogu objektivno sagledati haha), Creed (sa obzirom na prežvakane priče, meni je ovaj baš dobar). Imam još punu fleškicu od 64GB za pogledati, ali ostatak odmora ipak ide šetnja.
Preporuka za neku dobru komediju?
komedija, davao se u kino.. The Intern . najljepsa lutkica Anne Hathaway i najveci gospodin Rober de Niro
Concussion (2015) - IMDb
Film o doktoru koji je otkrio da udarci u glavu koje trpe igrači američkog fudbala dovode do ozbiljnih neuroloških poremećaja, i njegova borba da to i dokaže.
Nema tu ništa spektakularno ili novo. Priča o pojedincu koji se bori protiv sistema, mnogo puta ispričana, ali film je solidan. Vil Smit dobar.
Phoenix - bez pretjerane patetike i tezinjanja, prilicno jednostavan i mocan film. Toplo preporucujem.
http://www.imdb.com/title/tt2764784/?ref_=nv_sr_3
The big short - odlican. Bejl jos jednom dokazao kakva je glumcina prosto ga milina gledat.
Docekah i da vidim da je ljudima Mad Max vrh, a The Revenant ******. Show :)
Mad max je naravno teska smaralica, veca od revenanta.
Ne mozemo svi isto voljet, ocekivat I vidjet
Ali ipak od mad maxa si znao sta da ocekujes I to je to
Pogledajte ovaj sicario odlican film
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Ne znas ti sta je film. LeL
Ako je neko raspolozen za romanticnu dramu/komediju What if ...
Sicario je smaralica velika :)
The One I Love - jako cudan i zanimljiv film, necu da pisem nista vise da ne spojlujem ako neko misli da ga gleda, ali film je dosta drugaciji nego sto bi zakljucili na osnovu ovog sinopsisa sa imdb-a.
http://www.imdb.com/title/tt2756032/?ref_=nv_sr_1
The Martian, ako nece covjek da bude nesto narocito kriticki nastrojen, onda se moze reci da je dobar film. :)
najveca lutkica i najveci gospodin su glumili u njesra film. Cus komedija, u koji trenutak si se nasmijao u tom filmu? ja nijednom. Glup film do bola i na kraju ti" hollywood style" postavi neku muziku u pozadini da mozes se zaplakat iako prikazuju dijete koji pere zube. Nije ni K od komedije. Njesra zestoko i nemogu da razumijem da je to neka komedija i da ga neko moze preporucit na ovaj topic. Mada ako si porodican covjek i gledas sa djecom 9-12 godina moze biti ok tada.
A Sicario smor zivi. Prispalo mi se tri puta u toku filma. Benicio mi je bio vrh u Las Vegas Parano ali ovo???? ....makseee
http://www.imdb.com/title/tt3715320/
Ovo samo Woody Alen moze.
Creed (2015) - IMDb
Predvidljiv ali dobar.
Meni je Sicario jedan od boljih filmova koje sam gledao u zadnje vrijeme.
[emoji9]
Valja li sto ovaj bridge of spies? Trailer mi djeluje dobar