evo nadjoh jedan stari post a albanci traze medjunarodnu da bi uzeli 2 eura od vozaca
Printable View
Ja sam poslaoail albanskoj ambasadi i pismeno su mi potvrdili da međunarodna ne treba.
Onda sam odgovorio da su moji drugari imali problem jer im je traženo i morali su da časte carinike a oni su mi odgovorili da im samo javimo ime i prezime carinika i da neće biti problema...
Poslato sa sjajne pisaće mašine Edge x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
gdje najpovoljnije kupiti bosch brisace?
Moze li taj ambasador da vam pismeno potvrdi to pa da pocinemo od jadnih albanjerosa kad krenemo do skadra?
Ili da im kazemo nama su rekli Fabia i Bugi da im je reko Dinoša i njegov albanski kolega u Cg da mi možemo bez?
poslato s Jadrana
Bravo! Sad mogu ovo da ostampam i dam mu kad pocne da viče "espreso, espresso oo! " tj. daj 5€
poslato s Jadrana
Bio sam nekih 6-7 puta u ALB u poslednjih godinu dana, i nikada niko nije pominjao međunarodnu, čak me niđe policija nije ni zaustavila...
Jednom su mi na njihovu granicu ispala dokumenta (bio sam sa motorom), i onda sam se sa crnogorske vraćao nazad preko njihove bez papira da ih tražim, potpuno su ljubazni bili...
Isto tako što se tiče i Hrvatske, bezbroj puta sam bio, nikada problema, kazni ili čuda... Mora da je do mene onda, sviđam se ljudima :D
ps. Ima na Božaj, na ALB granici jedna bruka zgodna riba :D
ja sam bio prije neki dan do ALB, ne treba vise medjunarodna. Trazili su je prije godinu dana, sada vise ne.
Da li neko zna kako ide stvar sa naplatom štete od osiguranja u slučaju da su obje strane proglašene krivim za sudar?
svako svoju.
pitah na kupujem/prodajem. Dje ima uzet OBD, i koji preporucujete, amaterske svrhe.
Delphi kod Alije.
Koliko para delphi?
Feel
Dobar majstor - autodiagnostika za Seat altea 2007? (da moze da pregleda auto rano ujutro)
Zvao, nema vremena prije ponedeljka. Bio je nekad u Dahnu - odlican.
Kakav je auto Chevrolet Lacetti, dizel, osim sto je plastikaner?
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Daewoo.
Ok, oko 8 i 30 cu krenuti mozda bude otvoreno
HVALA
Seat Cordoba 1.4 benzinac ,prije nekih 15ak dana pri prebacivanju u rikverc kao da je nesto puklo auto je normalno ubacilo u rikverc ,i sada normalno salta brzine startuje samo kad se krece kao da malo ono trese zuji nakon toga,druga,treca,cetvrta peta sve ok ... sta bi moglo biti ?
Sent from My Asus Zenfone 2 Max
ima li ko iskustva sa ovim? http://www.gearbest.com/car-dvr/pp_4...FUHhGwodk9wCqA
Dobar seznor ima taj Yi i pravi bas dobre snimke.
A imalo ga je neđe i po forumu da ne čekaš. E sada ne znam cijenu...
Poslato sa sjajne pisaće mašine Edge x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Pazite na ovaj sa linka. Pise xiaoyi. Tako da moze biti kopija.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bih da lakiram nešto, pa koje sredstvo uzimate za skidanje farbe/laka ?
Ima li nešto kao SKID, ali u spreju mi treba jer tu četkom ne mogu da priđem fino?
Uzmi varekinu ili kisjelinu.
Varikina da skine stari skoreli lak?
Sent from my GT-I9300 using Cafe Del Montenegro mobile app
Moze bit. Ona ispod sto dodje, torque mount.
Zahvaljujem
Sent from My Asus Zenfone 2 Max
Mozda neko ovdje zna
Zaduzio sam novo vozilo,i ima onaj mrzni sistem kad pustis kocnicu da auto odma ne krene nazad nego zadrzi koncnicu jos 1-2sec,mene to ne treba i smeta mi strasno,kako to ugasit?
Hill holder? Mozda preko dijagnostike
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Ne stiskaj duboko kocnicu, taj hokder se aktivira ako je dublje pritisnes dok se vozilo ne krece.