Samo to sto je bolji bio od zivotinje kao sto je Artur je spektakl samo po sebi [emoji108]
Printable View
Samo to sto je bolji bio od zivotinje kao sto je Artur je spektakl samo po sebi [emoji108]
Kakve 24 runde tuče.
Ispratiste li Gervontu i Roacha? Kakva je krađa postao ovaj boks, sve je smiješno
Moooože li nas Pereira počastit nokautom sjutra a?
Mislim da ako se Ank bude borio kao protiv Jana i Rakica, iz druge ako izadje, da pjeva. Jos je Poatan izdimio nesto na njega bas [emoji23]
Drugari, puštite linkove za noćas, hvalaa
Gaethje muski vala da ebe oca, zasluzeno izvuce ovu pobjedu
Buc buc, nije mu ovaj dosa iz teretane
Sent from my SM-S938U1 using Tapatalk
Pereira i Ankalaev? Dosadna, poneki čisti udarac Ankalaeva, onda zamalo nokaut al ništa. Svako malo se držali uz ogradu i tako završi meč
ne bjese Dejni milo, ne vidi nacin sprijeci dagestansku dominaciju, a da istovremeno UFC zadrze dobre ppv brojke.. Treba mu Jones vs Aspinal kao vode
Koja dagestanska dominacija, nista ankalaev nije pokazao. Sa njegovim, navodno, najjacim oruzjem nista nije uradio. Poatan mi je uzeo 1, 3 i 5. U najgorem slucaju ako je sa ulaskom u zadnju rundu bilo 2-2, ank nije uradio dovoljno da uzme pojas.
Mislio sam generalno uspon dagestanaca u UFC, ali da, nije nista spec Ankalev bio, dok je Perreira ispod svojih mogućnosti
Velaskez izgleda 5 godina zatvora dobio za onu pucnjavu.
Ima li ko link za fnc ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pimblet dominacija
Ovaj Chandler ce ka Tony Feguson da zavrsi
Eo veli Chael da je Jones vs Aspinall 100% dogovoreno
Sinoc ispala vijest da ipak nije tom vs jones nego tom vs gane.