Kako gradi Carine DOO, jbt zestoko, u Baosice nice grdosija, i sad je pocelo iznad Porto Novog ciscenje terena i priprema za buduci objekat.
Ne moze Cedu vise niko nista., para vrti dje burgija nece.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Printable View
Kako gradi Carine DOO, jbt zestoko, u Baosice nice grdosija, i sad je pocelo iznad Porto Novog ciscenje terena i priprema za buduci objekat.
Ne moze Cedu vise niko nista., para vrti dje burgija nece.
Evo sam se vozao po grckoj zadnjih 15tak dana. Daleko visocije!
Visocije su i u Hr i u Esp i dje god oces. Cak sam placao lignje i u alb po 15e i erdinger po 7e ...
Ne branim nase da me pogresno ne shvatis.... Ali je realno svudje cijena visestruko skocila opstom inflacijom...
A i ne znam sto radis u bd realno? [emoji23]
Cudo kako tako velji hotelijer opsluzuje hotele sa samo 174 zaposlena koji rade za maltene minimalac.
https://www.companywall.me/firma/carine/https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...8e40ae4efc.jpg
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Nama su cijene u marketima dostigle njemačku. Skoro je jedna turistkinja iz Njemačke baš to napomenula u izjavi.
Preskup smještaj, ležaljke, restorani.... Inflacija je svuda ali kod nas je neka posebna.
Mora se gledati i ponuda a naša je daleko ispod španske, hrvatske ili grčke.
@ Mojsije,
Pa, ako godišnje rade 8 ili 9 mjeseci i imaju prosječno 174 zaposlena, skoro je sigurno da tokom sezone april-novembar imaju 200 do 250 zaposlenih. Ne čini mi se da je to malo za postojeća tri hotela.
Ne znam kako si našao ove podatke, jer ja na companywall nađoh da umaju 218 zaposlenih!?
Hahahha sto me napade [emoji28][emoji28]
Cisto komentarisem, jer je veliki hejt prema njemu vladao kroz opstinske kancelarije, a sad mu se svi savise [emoji28][emoji28]
A naravno da je bolje odje, e sad ja sam radio kod njega vise godina, da su uslovi rada bolji ne bi mu bilo teako da nadje radnike, a ovako kako je trenutno uvjek ide predsezonska kuknjava za radnicima.
Ne smijem ništa tvrditi, ali zbog nekih stranaca sa kojima Carine posluju jednom ili dva puta godišnje imam priliku da ih posjetim i srijećem veliki broj istih ljudi koji bi, pretpostavljam, napustili kompaniju da su uslovi tako loši. Štaviše, nekoliko ljudi je zapošljeno na moju preporuku i nije bilo nezadovoljstva sa njihove strane.
Naravno, moguće je da je značajan broj onih koji su lošije plaćeni od par njih za koje ja znam.
Uzgred, Shadow, zašto misliš da sam te napao?
Ovaj parking ne pamtim kad je imao kola zadnje vrijeme kad su digli parking sat i dnevnu na ne znam koliko vise ne mogu ni cijene da poFatam.
Mi izdajemo parking -> mjesec dana 90e
Ja pričam o plaži da nema dje čačkalica da stane -> ne pričam da je narod toliko lud da ga šišaju po restorana itd.
Na plažu oko 8h ti već počinje pakao kao da je 10h a ne 08h.
Već oko 09 ipo si poćeran sa plaže od gužve posle ne možeš u vodu da udjes od naroda sto se tiče gradske plaže i Lučića.
Narod ide na Buljaricu - Perazica - Drobni pijesak...
Očekuju da im kuglu sladoleda što je kao kliker neko plati 2e.
https://youtu.be/Ru0LL1jlDn4?feature=shared
Haha iz ovog drugog dijela onog gornjeg posta mi se ucinje tako, prastaj [emoji3]
Naravno da ima zadovoljnih radnika, zavisno sta koga cini zadovoljnim, minimalac na banku, a ostatak hmm...; sto znam, na duge staze taj sistem meni nije valjao, s druge strane iskustvo koje sam stekao tamo je super, plus sam unaprijedio jezike koje zborim, u toj varijanti taj period mi je bio dobar.
Od stare ekipe koja je bila tamo kad sam ja radio skoro nista ostalo nije.
Niko ne pomenu da je zatvoren brod od Budve do Dubrovnika.
Danas mi rekose neki gosti da su im otkazali karte. I da će morat autobusom za DU a čekanja na granice po 3-4h...
Dobro je i ovoliko sto je trajalo. Sto bi rekle kolege osvjezivaci, ni prije ga nismo imali pa se niste zalili.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Али се линила веле поново отвара 18.08. Сви параметри пост сезоне биће обећавају.
Nidje nikakve valjane informacije o prekidu te linije.
"Nepredvidjeni tehnicki razlozi" su vise nego neozbiljni.
Nema nikakve informacije o tome???
Sent from my 23090RA98G using Tapatalk
Pa ili je neki remont sitni ili su Hrvati to strateski odradili da u spicu navalice stranaca talijana i ostalih... mudro povuku brod i iskoriste ga mozda u neke druge svrhe... ovo je biznis
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Sjetimo se našeg Lažojka.
Sezona se raspada, jedan nesposobni ministar turizma smijenjen, drugi izabran i odma na godišnji.
Naravno, čim Lažojko promoviše bude maler.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...1a76ce298f.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
3€ turska kafa u Ulcinj.
Pa jbm mu mater 2 kafe 6€ i očekuju da bude sve full