Svaka im čas`.
Jači smo masu s Milojem :)
Printable View
Svaka im čas`.
Jači smo masu s Milojem :)
Najbolja partija Deeja Bosta za Budućnost? Na +4 za njih i minut do kraja bezveze pripalio trojku, jedva dobačio i onda još spasio loptu iz auta da lansira kontru iz koje je Cobbs smanjio na 1. Cijelu utakmicu je bez savjesti prangijao.
Cobbs konačno pogađao svoje clutch šuteve, ne da iko sumnja da može, nego nikako da dođu cijele sezone ali isplatilo se samo zbog večeras. Reed pocijepao pod oba koša, vrhunska partija.
A Lessort mučenik me podsjetio na Die Hard 2... isti protivnik, isti zicer, kako je moguće da se isto sr*nje dešava istom liku drugi put.
e,a krenula pljuvacina kad ste ga potpisali kao pojma covjek nema,sve mu raznatovic zavrsavao...ni ganciji nemaju veze sa kosarkom koliko vi.
Vidim iz Vijesti tumače da je u polufinalu bolje da dođe Gran Kanarija zbog prednosti domaćeg terena... Nisam najsigurniji u to, Metropolitan baš pojma nema, jedva su došli do polufinala (jer se Partizan bukvalno samoubio u zadnjem meču). Gran Kanarija je ipak ime, a Mornara su npr. razmontirali u grupi.
Razmontirali? Zar nije Mornar dobio Kanariju u goste a onda u Baru izgubio jedva 2 koša mislim?
vjerovatno bi nam bolje legao metropolitan, ali ne moze proci ove sigurno.
ono što je recimo zanimljivo za Budućnost jeste da ako Valensija ne bude bila među osam u EL (trenutno su deseti ali top 8 im bježi pobjedu) onda je finale dovoljno za plasman u EL. još četiri kola su do kraja tamo
Da, nadamo se što gorem rezultatu Valensije..jer je osvajanje Evrokupa skoro pa nemoguća misija..
Zar ne ulaze u EL oba finalista?
Sent from my Mi 10T Pro using Tapatalk
Ako udje Valensija u top8, onda samo osvajac.
Послато са M2007J20CG помоћу Тапатока
Ako valensija bude medju osam ima garantovano mjesto i onda ide samo jedna ekipa iz EK, ako ne bude medju osam onda idu dvije...
Umorih se od gledanja prve četvrtine, davno mi se nije desilo da me gledanje toliko iscrpi. Kakve gluposti se sviraju, koliko bacanja, a između tih pauza bješe i ružne košarke pune grešaka i tučnjave.
E sad je bila još i najjača (najgora) sekvenca na utakmici, da mi nije muka tačno bih snimio. I odmah poslije toga 3-4 puta koraci na obije strane.
Koliko su sudije u prvom meču puštali svašta - sad ništa.
20 minuta ne igranja kosarka. Gledao sam antikosarku ali ovo nije ni kosarka
Što rade Mitrović i Apić, što čini Nikolić. Kao neki početnici.
A tek kakav nam je skok u odbrani. Katastrofa.
Odavno grđe utakmice nisam gledao.
A Monako stisnuo odbranu, nema nikakvog protoka lopte, nema lakih šuteva, ali je dobro što se drži nekakav priključak, pa makar na silu.
Kako su igrali -6 je premija.
Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
Ja se iskljuchih,ne mogu i ovu nervozu.
19 izgubljenih lopti.Više su se valjali po parketu ni da je fudb.utakmica
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Kakva je ovo ragbi utakmica... A sudije pogubljenje
Ovo su nam sigurno 2 najgore utakmice ove sezone
Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
6-7 min pred kraj igrači pokazuju malodušnost. Maše se ziceri, odbrana ne postoji.
Ne razumijem ovakav pristup.
Milojević im je izgleda zabranio da trojke šutiraju.
Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
Sut 0 nocas...kad se lomilo 5 napada nam lopta izlazi iz obruca... Ubili su nas odbranom
Zaboravit ovo što prije i tresnut ih tamo, užasna utakmica.