Mikrobiolozi bi trebalo da su; kliše ali baš dobro urađen film, bred je to :-)
Printable View
http://youtu.be/WfaTlmYvTA8
Nešto me Jamie Foxx nije oduševio.
Sent from my iPhone using Tapatalk
WWZ iliti Svjetski rat z.
"The Lone Ranger" odlican. Idite da gledate to dok se jos daje u bioskop, ima samo jedna projekcija dnevno u 18:00h i nema zive duse :)
Je li moguce da su Failovali onako Wolverina.
Šta je sa Despicable me 2?
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Now you see me
http://www.imdb.com/title/tt1670345/?ref_=sr_1
Gledao sinoc, dobar je, drzi paznju cijelo vrijeme.
Dobar je Wolverin, ne fali mu nista osim sto traje preko 2 sata.
"Mi smo Milerovi" nije los nimalo..
Nisam potencirao na to kod Vulverina, vec generalno na cijeli film kao los, i to bas. Nebitno, dosao vam je ljudi u kino, Before Midnight, gledajte to dobri ljudi, gledajte i uyivajte u filmu u punom smislu te rijeci.
Elysium me nije odusevio toliko vizuelno sjajno odradjen ali priča nekako suvoparna i iskidana a i naivna
Prikazuje li se the lone ranger vise?
ne mogu da vjerujem da su organizovali muško veče u deltu, popust na kartu i časopis AUTOŠOP besplatno.
i playboy su dijelili. što? bolje no onaj sokić 0.2
jel to sinoć bilo ili je noćas
koje?
Muško veče u Delti.
Mens night uz film ,, 2 pištolja" i poklone! 11.09.2013 Noć za dobar provod je srijeda,11. septembar u 21:00h.
Sve posjetioce očekuje poklon časopis Autoshop i gratis piće!
Oskarom nagrađeni glumac, Denzel Vošington i Mark Valberg, glavni su protagonisti akcionog filma 2 pištolja. Dva operativca našli su se u zajedničkoj misliji, ali problem u njihovom savezu je taj što nijedan ne zna za ovog drugog da je federalni agent na tajnom zadatku. Posljednjih godinu dana agent za narkotike, Bobi Trenč i agent obavještajne službe, Markus Stigman, nerado su upućeni jedan na drugog. Na tajnom zadatku, kao članovi narko bande, pokušavaju da osujete ovog drugog. Kada pokušaju da se infiltriraju u meksički narko klan, prava akcija počinje.
Gledao neko ovaj The Conjuring ? Mislim se da odem nocas do bioskopa pa da vidim imam li ga rasta obrtat.
Ne gledam cesto horore ovaj je ok.Moze se poc da se odgleda.Jedini problem su "podgoricani" i mentalitet raspali dje ljudi bacaju sale i smiju se ne bi li dali do znanja da se oni ne plase strasnih scena.Morao sam da prijetim i da se svadjam sa penalima ne bih li na mir odgledao film.
Zato je najljepse fino kuci u potpunom mraku sa pojacanim zvukom gledat' horor, da se osjeti pravi uzitak. A to sto se tice tih nabusanih likova, koji se nicega ne plase, se ustvari najvise i plase tih scena, samo tako to prikrivaju. Debili.
Ako koga zanima, premijera filma 'Rush' je odlozena za 19. oktobar (trebala da bude preksjutra).
pas mater :mad:
jedini film koji me i zanima :fatigue:
Kako je loš repertoar, cineplex svakim danom sve gori i gori...
Nije, no su filmovi sve gori i gori :D
Sa srecom su cijene karata podigli, tako da ne bi loše bilo da se malo BOJKOTUJU!
4,50e karta :)
a ako film traje više od 2ipo sata doplacuje 0,40e valjda je to bilo i ranije :)
nije bilo ranije, samnom su se pozdravili...
naravno nije fora u pishljivih 4.5 eura, nego princip
eto ti ces poc sa curom to je 9eura
dako popijete po sok to ti je jos 2,40e
i ako ona oce kokcie 1,90e
13,30e
dodajte jos 6,70e
iznajmite stan i djeljete se cijelu noc i dan
e zamisli 4 nova filma za pogledati u mjesecu, super :lol:
stan 24h je u ovo doba previse luskuzna stvar, ali racunaj da mozes hraniti sebe jedno 40tak dana hljebom iz najbolje pekare :)
ja cu svakako smanjiti sad odlaske, ali ono sto svakako vise ne osjecam potrebu da postujem je da ne unosim svoju hranu i pice :mrgreen: Kolko ono bjese za 3d projekcije vikendom? 5 i po eura? :eek: Mora da je poskupio repromaterijal i gorivo, pa su se morale dic cijene :witless:
da je srece da se to smece bojkotuje malo...
samo me zanima ko će dat 9e da gleda operu, i ko su ljudi koji idu to da gledaju u bioskop
10€ kosta card sharing za jedan mjesec sa bezbroj najboljih evropskih paketa i to u hd rezoluciji...
Sent from my iPod touch using Tapatalk