Imam ja,ali je 1.9GB i ne mogu da ga upload-ujem...Ja sam ti iz PG pa ako si dje tuda,dodaj mi fleshku da ti prebacim...Imam iGO My Way 1.1.3 2010...
Printable View
Imam ja,ali je 1.9GB i ne mogu da ga upload-ujem...Ja sam ti iz PG pa ako si dje tuda,dodaj mi fleshku da ti prebacim...Imam iGO My Way 1.1.3 2010...
4 moze odavno, ovo je novost za 4s..
Odradio sam sve kako treba. Sve radilo bila cydia, ugasim telefon, upalim. Nema cydie, nema pola ikona, nema ni onog telefona za zvanje nema nicega. Probam da odradim sve iz pocetka. Krenem da ubacim u DFU mode, jednostavno nije htio bec ga je ubacio u restore mode iako sam pazio na tajming. Kad ga je ubacio u taj djavo, ae probam da ga restore ali na ekranu aj fona stoji slicica iTunes i ispod nje USB i strelice u iTunes, iako je telefon zakacaen na kompjuter i iTunes ga prikazuje kao zakacenog. Pretisnem restore evo vec vise od 10 minuta stoji preparing iPhone to restore ... Sta da radim ?
EDIT : Sredio sam to, sad me muci onaj Call ID . Jel zna neko neki sto radi ?
Moze li mi ko napisat kako da upalim iphone 4 sa geway karticom?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ima li ko? Ajde pomagajte.. Ubacim karticu , unesem pin i ne nalazi mrezu, sto da radim??
Kliknes na accept. Sacekas 15 sekundi. Okrenes 112 samo dvije sekunde, prekines. Upalis airplane mode.
Sacekas da ti javi nesto tipa no sim card. Ugasis airplane mode. I to je to..
Posle unosenja pin koda samo mi pise da mi vise ne vazi mreza i gore stoji no service, ne dobijam nista da accept:)
Makni PIN pa probaj. I koji ti je baseband?
Sve sam uradio i kad upalim ugasim airplane mode pise sim failure.. 4.3.3 verzija je.
A jel ti se pojava accept i jedna crtica signala kad tek upalis telefon i kliknes accept?
Evo gaaaa...hvala webmaster...
Ne gasi ga sad :)
http://news.yahoo.com/the-curious-ca...me-button.html
Attachment 81223
zasto reklama za novi iPad izgleda kao poziv perverznjaka
"Imam nešto što stvarno treba da vidiš. I pipneš"
Inace nemam problema sa IPhone-om, koristim HTC hvala :D :D :D :))
Ja imam Telenor karticu CG. Telefon je I4 5.0.1 simfree i od prvog dana ne prepoznaje brojeve. Ali rijesio sam problem bez JB.Quote:
Sredio sam to, sad me muci onaj Call ID . Jel zna neko neki sto radi ?[/B]
- Prvo sam uradio bekap na Itunes
- Posle toga sam u telefon stavio T-com CG karticu i uradio restore
- Telefon sam stavio kao NEW
- Odradio restore from bekap
- Ugasio tel i stavio Telenor karticu i sve radi. :)
@Majx
Ja imam 3GS SIM Free, i ubacio sam iOS 5.0.1, JB-ovao ga, ubacio CalledID-Fix i radilo sve ok.
Posle mjesec dana, pa i dan danas nema sanse da mogu namjestit da kad me neko zove da mi pise ime koje sam memorisao u kontakte.
Nekad pomogne i reset network settings. Probaj prvo to.
Imam sledeci problem sa iPadom II:
Instaliram npr. Skype, radi nekih 10 dana bez problema, nakon otprilike toliko vremena kad pokusam da pokrenem aplikaciju jednostavno samo "bljecne" i nista ne odradi, ne pokrene aplikaciju, izbrisem i opet instaliram i radi, zatim posle desetak dana opet isto.
Da mi ne moze ko pomoci kako da rijesim to?
Moze li se to nekako podesiti da se vise ne desava?
Ja imam iPad 2 i nikad mi se za Skype tako nesto nije desilo a jailbrejkovan je...ja mislim da je dovoljan respring da se vrati u normalu ...
Probao i nece.
Kad stavim T-Mobile karticu i kad me neko zove, sve normalno pokazuje.
Nisam radio restore, jer imam bas mnogo aplikacija iz Cydie, pa ne bih da mi se to pobrise sve.
Za vikend cu uradit, pa se nadam da ce proradit.
Nije mi samo jasno zbog cega je to tako... Any clue?
zato sto apple ima ugovor samo sa t-mobile i samo oni su registrovani kod njih.. ;)
I dalje ne mogu (necu) da ukapiram kakve to ima veze sa tim sto ako imam Telenor karticu unutra nece da mi prikazuje imena memorisanih brojeva! :)
Moze li se otkljucati iPhone4S i kako? I da li ima resenja kod nas?
Moze li mi neko reci kako da na iPadu II zakljucam SAMO mail?
Da li se gubi garancija ako se uradi JB na iPhone 4S kupljen preko T-Coma?!
Uz iOS 5.1 sredjen problem sa kontaktima, ukoliko ste ga imali, ali ce vam konverzacije biti odvojene od starih za koje se nece prikazivati ime, samo broj.
Ne gubi se garancija.
Mada pretpostavljam ukoliko bi se ispostavilo da je jb bio razlog nekog kvara na softveru onda bi to uticalo na gubljenje iste.
Gubi se garancija, nisam moga da vjerujem kad sam moj i4 reklamira tamo, ladno su mi odbili garanciju zbog jailbreak-a. A i neka su taman kad sam ja ovca koja ne radi restore prije reklamacije...
Nema razloga da se izgubi garancija jer je jb legalan potpuno ...
@Anagastum
ako imas jb-ovan ipad 2 imas na cydia vise njih ..applocker , locktopuse itd ....vidi samo rade li za tvoju verziju OS-a
bokolo JB nije legalan nikako , jer se koristi da bi imao na telefon aplikacije koje bi nace morao a platish dosta $$$ , pa samim tim ne moze biti legalan... a izmedju ostalog JB mijenja sistemske fajlove pa odatle eto josh jedan razlog