probala sad i pošla sva 4 za dva minuta...imam i svjedoka koji ih je primio:D
Printable View
probala sad i pošla sva 4 za dva minuta...imam i svjedoka koji ih je primio:D
pa, mozda moderatori ne moraju da cekaju. Mi moramo da cekamo i izmedju postova :) Sad cu da dam primjer:
(nastavak)
ako odmah pokusam opet da postujem, dobijem sledecu poruku:
This forum requires that you wait 30 seconds between posts. Please try again in 24 seconds.
Licno, ja sam za, zbog spamera i spam botova...
Rijec je o PM a ne o postovima, a sva pravila vaze i za moderatore ka i za one koji nijesu moderatori
pa za PMove je 60 sekundi, za postove 30. A evo Zvoncica tvrdi da je posala 4 PMa za 2 minuta :confused:
Smanjite to za PM, ne vidim neki poseban razlog za to, ako imam na više poruka da odgovorim, ova blokada baš utiče demotivaciono na mene. 10 sekundi je TOP.
Ne znam kako da vam kazem a da ne budem grub.....ali necemo....postoji razlog zbog kojeg smo postavili to tako.
Ne znam je li bilo ovih tema a previse ima stranica da bih trzaio pa izvinite zato...ali me interesuje jer ne mogu da nadjem nidje: Kako da promijenim naslov oglasa recimo? Htjeo bih da ga korigujem a da ne otvaram novi?? hvala
pisem post na neku temu(kratak kao po obicaju)kliknem i odloguje me za 1min.jeli to samo do mene ili...?
Edit: vratilo se u normali.mora da je do vas bilo;P
Eo drug me zamolio da napisem: kad krene da udje na forum pise mu sledece:
You have been banned for the following reason:
Razlog bana!
Date the ban will be lifted: 15-03-11, 14:00
Al nikako ne moze da udje na forum! Da dodam proslo je vijeme bana ali isto mu pise!
Neka reinstalira windows.
Mislim da je u pitanju podesavanje vremena na racunaru, forumu itd itd..i njihovo uskladjivanje....nema drugog razloga..
Koliko reputacija moram da spredam around da bih istome dao opet reputejsen?
Napravite akciju CDM za Japan kao sto je bilo u decembru prosle godine za nasa poplavljena podrucja, samo ako moze da se vrsi uplata malo drugacije nego onda...
otmena prostakuša zove na forum MASKA...da ve zamolim, maknite mi je s grbače...
Moze li kako da se sankcionise groznica zvana "potvrda" koja je uzela maha na pdf-u automobilizam? Shvatam kad je nesto "fora", ali i najbolju foru ponovi 85 puta i postace dosadna...
na automobilizam je hitno potrebna jedna "zvoncica" da malo docera taj dio foruma. 90% pisanja tamo je oftopik, od toga 50% pod***avanje/sprdacina, 40% bespotrebna pisanija...
kad bi se pobrisa sav oftopik otamo, nijedna tema ne bi imala preko 100 postova (osim mozda "pitajte")...
Ima Mr.Muscolo u Albonu na akciju... :)
Sad ce da bidne ne brigajte....vidji drugara kako se nadjoste
Ja brate rad tebe...nemo opet da ve vilama tragaju :)
Pa nece.....sredili smo i to......
Podrzavam predlog kolege SNAKE-a
Inače nemam prigovora na rad moderatora, ali sada moram da ukazem na katastrAfalnu gresku na PDF Automobilizam, trebali ste da opomenete ili da banujete forumase koji se ne pridrzavaju pravila, izbrisete offtopik, a zakljucavanje je nesto najgore sto ste mogli da uradite, tek se sad nece znati red jer ce se opet otvoriti identicne teme i niste uradili ništa.
Mislim i da taj PDF zasluzuje vise od jednog moderatora koliko mislim da sada ima.
Srdačno
kDW
Izvinjavam se nijesmo zakljucali samo smo arhivirali stare teme....
Ne vidim svrhu arhiviranja aktivnih tema i otvaranja novih ponovo. The end has begun...
moze li da se otvori thread o CdM biserima? znam da nesto slicno postoji na vasem Facebook profilu/grupi (ss-ovi najzanimljivijih post-ova).
mozemo li na automobilizmu da otvorimo 1 temu koja je bila kao ova: https://forum.cdm.me/showthread.php?...72#post2130872
dje cemo mi kojima nam se svidjalo da mozemo kad hocemo da malo slobodnije da pisemo, to i uradimo?