Nego sta nego prenosi... A to za 0:2, pff.. Oni Maltu ne mogu toliko dobit a ne nas... Get real miss! :P
Printable View
Nego sta nego prenosi... A to za 0:2, pff.. Oni Maltu ne mogu toliko dobit a ne nas... Get real miss! :P
Moramo malo pogledati sa druge strane, trnutno najbolje rjesenje na golu je Poleksic. Ali to je igarc koji je bio prvi golman Lecea dok mu je klupu grijao Amelija sadasnji golaman Livorna oko kojeg se bore velike ekipe. Definitivno karijera ne ide tim tokom kao sto je trebala. Razlog ne znam.... Mislim da su on i Bozovic tu nedje sa formom s tim sto je Poleksic bolji golman od njega. Najveca perspektiva je drugi Bozovic iz Patrizana ako ne pocne da juri za beogradskim ribama... U odbranu je sad velika rupa. Nema Bataka i Jeknica, pa File mora zvati Radulovica iz Mogrena i Vukcevica iz Buducnosti koji nemaju internacionalnog iskustva. Desni bek definitivno treba da bude Pavicevic a lijevi Bozovic. Na sredini trio Boskovic, Pekovic, Drincic a u napadu Joveta, Simon i Mirko!
Otprilike se slazemo svi oko sastava, sto je i ocekivano valjda s obzirom na alternative koje (ne)(i)mamo i na trenutnu formu nekih igraca.
Odbrana je definitivnio pretanka, steta sto se Basa nesretni nikad ne prelomi u nasu korist, valjao bi nam nazad i te kako. Ali sto da se radi, to nam je sto nam je, mislim da je File sposoban da izvuce maximum iz ove ekipe.
Kad smo vec kod odbrane, vidim niko ne pominje Dzudovica iz Spartak Naljcika. Ja licno nemam previse informacija o njemu, niti sam ga gledao ikad, ali koliko sam uspio da se informisem putem neta, lik je bog tamo i raspolozen je da igra za nas. S obzirom na nasu situaciju u odbrani mislim da bi ga trebalo probati, cim prije tim bolje.
Sto se golmana tice Poleksic je sigurno nas najbolji golman, ali problematicna bi mogla bit njegova forma posto izgleda ne brani u klubu nikako. Mladen Bozovic bi mogao da bude sjajan golman, samo da nastavi sa ozbiljnim radom i pristupom.
znam ja da je POleksic nekada igrao u Leceu,kao sto znam da je falilo,vjerovali ili ne,uzasno malo da on predje nigdje drugdje nego u ...Juventus.To je bilo prije nego sto je presao u Lece.A igleda da je veliki baksuz cim je iz Lecea presao u Tatabanju.Evo sad je u drugom glubu,Debreceni,nadam se da tje mu krenuti bolje...
Odbrana je suplja kao...fali mi izraza za to :)...Napad ,vrlo dobar,da ne kazem odlican vezni red solidan...
ciao crnogorici
ja sam crnogorac is nemacke
kad ce basa da se odluci???
e viva monteneegro!!
Pa nismo mi Luksemburg majka mu stara. Ajde da se igra tamo ali kuci mozemo makar da se nadamo pobjedi. Sto se tice toga Dzudovica pojma nemam kako igra covjek. Vukcevic bi mogao biti solidno resenje u odbrani, a mozda nebi bilo lose Burza probati na sredinu/i no ostavicu to treneru, on bolje zna.
MAKNITE OVAJ POLL VISE
dzudoa:) licno poznajem,iz vremena dok je igrao for blue city lake :),polimlje-murino,i tako...to...cg defence bice like a wista against da bilo koji equipment...pljasu...Veruj te mi...no sto znam dako usi bidnu prednost.
Procitah upravo u Vijesti da je nesretni Dejan Ognjanovic dobio poziv za utakmicu sa Norvezanima.
Oluja brate, nema vise zajebancije, we're bringing in the big guns now.. lol
Zdra'o bio Crnogoricu..iz Njemacke.. ;-)Quote:
ciao crnogorici
ja sam crnogorac is nemacke
kad ce basa da se odluci???
e viva monteneegro!!
igra on ponekat u 2 ligu
ko trebe sa nas da igra je onaj subotic
top talenat
on je je najveci talent u odbrani 1-2 bundligu
bozo-basa-subotic-fatic
bilo bi suuuper!
Sta ceka Basa, nece jel?
vi niste normalni...
pa stô^^??
Subotic mulja,cas ce da igra za Amerikance,cas za nas, a dobio je poziv od Srbije.
Sve u svemu... Jovetic u Fiorentinu na ljeto.. cini mi se da je napravio NAJBOLJI MOGUCI IZBOR... al ozb... TOP KLUB za njega... Odlicno !
Podgorica - Na spisku igrača koje je Zoran Filipović izabrao za prvu utakmicu u 2008. godini, protiv Norveške 26. marta, neće biti iznenađenja, ni mnogo debitanata - novo ime je Dejan Ognjanović, štoper Estorila, a poziv bi trebalo da bude upućen i Nikoli Vukčeviću, defanzivcu Budućnosti, koji bi, u tom slučaju, bio i jedini fudbaler iz domaćeg šampionata.
Ognjanović i Vukčević dobiće šansu nakon povreda dva standardna reprezentativca - Radoslava Bataka, jedinog igrača koji je odigrao svih šest utakmica, i Vlada Jeknića.
Filipović se odlučio za provjerene snage, a u odnosu na meč sa Estonijom izostaće Nikola Nikezić, napadač Avra, i Vladimir Vujović, vezista Luč Energije. Nema ni povrijeđenog Milana Purovića...
Tandem golmana biće Vukašin Poleksić - Darko Božović. Odbranu će kompletirati Savo Pavićević, Risto Lakić, Milan Jovanović, Luka Pejović i Jovan Tanasijević.
U vezi su sigurni Simon Vukčević, Branko Bošković, Vladimir Božović, Milorad Peković, Nikola Drinčić i Mitar Novaković, čime je Filipović pokazao da je bio zadovoljan igrom "hrabrih sokola" protiv Švedske i Estonije.
Mirko Vučinić predvodi napad, u kome su Igor Burzanović, Mirko Dragan Bogavac, Radomir Đalović, kao i najveće pojačanje A tima - Stevan Jovetić.
Kapiten Partizana odigrao je samo završnicu utakmice sa Mađarskom, a protiv Norveške trebalo bi da počne utakmicu i kompletira fantastični ofanzivni trio, sa Vučinićem i Vukčevićem.
Očekuje se da će se u maju, uoči utakmica sa Kazahstanom i Rumunijom, najboljem timu priključiti još dvojica igrača iz mlade selekcije. Filipović će isprobati Ivana Fatića iz Intera i Elsada Zverotića iz švajcarskog Vila...
D
Fatic i Zverotic su masine samo ne znam kako bi se snasli u A tim,mada podrzavam da ih regrutuju u A tim :) , ne znam zasto nece biti pozvan Nikezic koji daje golove u AVr-u a mozda i bolje jer da ne dolazi za dzabe ako nece ulazit u igru xexe . Nema ni Srdjana Radonjica
jovetic u florezn suuuper!!!
subotic nemose vide da igra za nemacku
Ako je tačno da Jovetić prelazi u Fjorentinu ,to mu je najbolji izbor koji je mogao da napravi!
Zverotić je vrlo dobar.Trudi se,što je najvažnije,bori se za svaku loptu,solidan je i u napadu.
Fatić,nisam ga opazila nešto,čini mi se da previše uklizava.
Nikezić vjerovatno nije pozvan jer imamo dosta dobrih napadača.TU je Mirko Vučinić,Đalović,Purović,Burzo i Jovetić.
Nego,ovo niej zvaničan spisak valjda,samo predpostavka ijesti.Zvanično će biti u nedjelju.
Super ce mu bit u Violi, mada bi mu mnogo bolje bilo u Man U. Zver bi ser Alex napravio od njega..
Apsolutno mu je bolje sad da igra u nekom manjem klubu u Evropi nego odma u Real, Manchester itd... Da igra svaku petu utakmicu..
Upravo To... Fiorentina je taman po mjeri... :)
Josh sto reche neko kad bi upala u CL ... :) Al... tesko... jer evo Milan stigao na bod...a cini mi se da on nekako MORA da udje u TOP4 ... a da bi Fiorentina m ozda mogla eventualno umjesto Juventusa da se izbori u prve cetiri... evo vidjecemo... :)
Pare bih dao da ga vidim o onom crvenom dresu Man U..
Cemu ta zurba...Momak nema ni 20 godina i odma treba da ide u najvece klubove. Polako, neka se dokaze na velikoj sceni...stice iskustva i razvije se pa ce imat vremena za sve Manchestere ovoga svijeta.
kamei je u pravu.
u Mančester Junajtedu bi grijao klupu do 29 godine...
Pa o tome se radi.. Ti izvjesni Ronaldi, Nani i Andersonovi su igrali u Evropskim ligama, jakim klubovima i na kraju krajeva Ligi Sampiona.
A dje igra Jovetic? U Srpskoj ligi... WOW.
Momak jeste rijedak talenat al'polako treba...korak po korak. Nego je problem sto bi svi odma preko noci nesto da naprave... Ma uci bre, edukuj se, radi na sebi, dokazuj se...pa ce doc vrijeme za najjache klubove.
Eto ni Mirko nije dovoljno razvijen kao igrac, da je iz Leccea presao u neki malo veci klub gdje bi opet konstantno igrao, sad bi mnogo lakse islo.. Ovako samo bljesne svremena na vrijeme i nista vise. I naravno ne igra mnogo...
kamei je u pravu za jovetica.
nego,zar je toliko tesko maknut ovu anketu i staviti novu!
Evo Saro micem je hahhahaha!
Jovetic je decko koji je nevidjeno zreo za svoje godine i koji je sa obje noge cvrsto na zemlji, sto je sigurno zasluga njegovih roditelja i svaka im cast na tome.
Moze da igra u kojem bilo klubu u Evropi jer je mentalno zdrav i toliko jak da odgovori zahtjevima vrhunskog fudbala. O nivou talenta ne treba trositi rijeci, ne bi se pola Evrope polomilo oko njega da nije rijec o vanserijskom potencijalu.
Mozda bi i imao vise prostora u Violi, sto ne znace da ne bi brze i bolje napredovao u Man U. Niko od nas to ne zna i mozemo samo da spekulisemo i nagadjamo.
Znam samo da bi mu onaj dres crvenih djavola na mrtvo stajao. Nekako mu lezi crvena vrhunski.. :-)
Ma lezi mu crno-bijela dobro . Nidje iz Partizana! Ale,ale,ale,...........