I meni je bilo isto, sve ispreturano. Obrisao sam sve i ponovo skenirao i sve je kako treba. Cini mi se da su dodali jos neke kanale.
Printable View
I meni je bilo isto, sve ispreturano. Obrisao sam sve i ponovo skenirao i sve je kako treba. Cini mi se da su dodali jos neke kanale.
I meni je sve ispreturano, vidjeh cini mi se da je bbc earth, neznam ima li jos novih.
Kako sam da napravim svoju listu, i ako je napravim, hoce li se opet ispreturati?
Ako se opet doda neki kanal, hoce li se sve opet izmesati li ce ga samo ubacit nedje?
Da ne pravim za dzabe.
Kako ide sa favorit listom, to ne zanam
Izbačena je skoro aplikacija Moj Mtel. Mogu da se plaćaju računi preko nje da se aktiviraju dodatne usluge itd
Sent from my p20 lite using Tapatalk
I podigli cijenu paketa za 1 eur
Bio danas do njih u poslovnicu.
Ranije pisao molbu da sa MboX Duo 3 pređem na Mbox All 4 I da mi daju Alcatel telefon.
Veli mi lik sa šaltera, biće to ok, uvažiće ti molbu.
Danas mi javljaju da su odbili molbu I da mogu da pređem na MboX All ali telefon neću dobit.
Ja im kažem da ću raskinut Ugovor a oni da ne mogu jer sam trebao do prvog Februara 2019.godine. I sad moram čekat do sredine Marta da istekne Ugovor.
Razumijem da žele da privuču nove korisnike povoljnostima ali brate, daj nešto I starim korisnicima.
Jer ja ću kad Ugovor istekne prijavit na drugo ime (ako se odlučim za njih).
No se moglo bez qtaranja.
Ovakva im politika Q ne valja sa čim se složio I zapošljeni na šalteru...
Ja npr aplikaciju ne mogu da pokrenem jer mi je prefix 069, a mtel sam mreza.
A druga stvar. Zadnjih 5 dana se internet raspada. Ne samo meni.
Nego meni u Budvi. I drustvu u Nk ili PG.
Juce mi download 3, upload 3.
Jutros 1/1. Pa onda bude 12/0. U glavnom haos.
Sent from my iPhone 8+ red using Tapatalk
Koji bjese besplatni br za prijavu smetnji, internet mi crce skroz ?!
Poslano sa mog Redmi Note 5 koristeći Tapatalk
127 68 mtel
127 11 telekom
127 69 telenor
127 55 telemach
Mora biti besplatno sa svih fix i mob mreza u CG. Hvala EKIP.me
Sent from my iPhone X using Tapatalk
Zamolio bih sve koji imaju problema sa servisom Move da pisu na "[email protected]" posto i dalje tvrde da sam ja jedini korisnik koji ima problema sa Move servisom i da svima ostalima radi savrseno.
bezveze se cimas,oni da mogu ili umiju napravili bi ga,ja ga i ne palim sem kad ocu neku emisiju sto sam propustio da vratim
Ne, bas im treba im pisati jer oni stvarno misle da im servis radi kako treba.
meni su svaki put rekli da znaju da ne radi kako treba ali da ce se vremenom rijesiti,nemam ja vise zivaca za to,vise od 15 dana mi je trebalo da mi srede internet...
Sve mi je kanale izmijesao! Ne samo meni nego pola Budve da ja znam. Kako da vratim to?
Sent from my iPhone 8+ red using Tapatalk
Ima li Mtel 4g mrezu na postpaid?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hvala puno...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jel' imao neko problem u mtel-u osim mene vezano za stare korisnike koji produže ugovor i sleduje ih dupla internet brzina tačnije mbox all 4 paket 100Mbps treba da bude na 200Mbps,međutim to se nije dogodilo a ugovor je obnovljen 31 decembra od tada prošlo je približno dva mjeseca! Pored prijava u raznim poslovnicama kao i preko korisničkog broja 1600 kao i putem fb naloga oni i dalje ništa sve kažu zvaće vas neko a jedna osoba mi je rekla da nije unešen benefit?! Ako je neko imao ovih problema i kako je riješio problem osim raskida ugovora neka odgovori hvala. :upset:
imas li optiku ili coax?
Imam optiku a modem je inače GPON HUAWEI onaj bijeli kockasti.
trazi neka ti stave novi dlink ruter (crni sa 4 antene),neka ti zamijene i kabal koji ide do rutera (obicno to zaborave),znaci mora ici novi,onaj sto dodje u kutiju sa ruterom.
Ruter imam gigabitni Apple-ov koštao me 200e radi savršeno ali ne pokazuje 200mbs testiran preko kabla kao i bez rutera testirano iz modema u gigabitnu mrežnu karticu.
Ne mora dlink mora biti samo gigabitni zavisi koji sad imaju . I na optici brzina drzi na oko 230megabita . Doduse ovaj koji su meni stavili nema 5g pa wi fi je max 100 megabita
Послато са SM-T311 уз помоћ Тапатока
e ne znam onda,ja sam imao taj problem i od kad su mi odradili ovo sto sam gore naveo imam vecu brzinu nego sto je na ugovor i to preko wifi,kad je nakaceno masu uredjaja...
Da je nešto do mene sigurno bi mi nazvali a nisu se udostoji da pozovu jedan poziv samo JEDAN poziv.
Mene suprije neki dan zvali da pitaju hocu li da predjem na neki drugi paket, nijesam ni zapamtio koji, odgovorih im da sam zadovoljan sa mbox trio 3 i da me tv ne zanima jer ga slabo i gledam. Inace, do sad nijesam imao nikakvih problema, jos mi traje popust od 50%. Mada, koga Telenor ujede, taj se i gustera boji.
Moze bit brzina i 500Mbps, usluga Move ne valja. Cisto ako naleti neko novi da se ne zezne :)
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Ne mogu se sloziti u potpunosti sa tobom . Da im je movi los jeste ali primarno za gledanje tv se koristi stari risiver a movi kad se gleda nešto naknadno . I završi posao . Jednom bar dnevno ga treba iskljuciti iz struje jer zaglupi . Znaš onu staru izreku poklonjenom konju se ne gleda u zube . Da plaćam tu uslugu bila bi druga priča .
Iako mi realno nije jasno zar je toliko teško ucitati novi interfejs , pisao sam ga da sam ga čak i imao . . Ovako završi posao i držim ga jer je besplatno . A da na njega su mi još uključeni HBO i ostali kanali a na starom risiveru nisu .
Ja je placam, potpisao na novi ugovor na 2 godine da bih dobio Move, ti si vec bio u paketu za koji daju, ostali korisnici placaju mjesecno 2.9 eur ako nece novi ugovor. To smo valjda vise naucili.
Sa druge strane, zezas li me da je tebi to normalno koriscenje servisa? Jedan risiver za gledanje, drugi za premotavanje koji pri tome ne radi dobro vec moras da ga vadis iz struje taj jedan put kada zelis da ga koristis?
Ja i ti definitovno nemamo iste standardne za rijeci "radi normalno" :)
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Kaze se ono "poklonu" se ne gleda u zube, ali ovo je nesto bas bez smisla, pogotovo jer nije "poklon" :)
Daju ti na poklon shkart robu, to ti je kao da podjes u Voli i na kasi ti daju pokvarenu jabuku, mozes samo jednu krisku da pojedes, ostalo bacis.
Samo u svoje ime pričam . Za ono sto mi treba a to je da retroaktivno odgkedam nešto jer se nekada i na extratv dešavalo da više emisija idu u isto vrijeme pa snimanje je bilo korisni sano donekle , u potpunosti mi završava posao . Naravno ne sporim da je interfejs katastrofa ali kompletna . Evo sada gledam i nema problema prilikom gledanja ali dok dodjete do toga sto zelite da gledate to je katastrofa uradjeno .
P.s. U Voli ne dobih ni tu pokvareno jabuku nikad gratis
P.S. Ne branim Voli, nego nemaju ovako debeo bezobrazan obraz kao ovi iz Mtel-a da ti uvale trulu jabuku (uslugu), a realno bi mogli jer im dosta istruli i ostane onamo :) Natrula jabuka ima smisla samo da se pokloni nekome ko ima prasad pa da im da za jelo... Ja nisam prase a i nemam da ih drzim :P
Ostaćemo na različitom stavovima . Završava mi u potpunosti posao . Da li bi bilo ljepše da nije “ trula “ naravno ali za sad i ovako završava
Citam ovu pricu o Move boxu i stvarno ne mogu vjerovati kakve sve probleme imate.Nije savrsen,softver treba da se ispegla da bi to sve glatko islo,ali ja npr.za ova skoro 4 mjeseca samo sam 2X restartovao uredjaj,a jedino koristim Move za gledanje kablovske,jer skoro sve gledam odlozeno,tj.od pocetka,znaci hbo cinemax neki dokumentarac,odaberem sto mi se svidja trenutno i samo OK.i sve to vise nego dobro funkcioniseU pocetku sam ludio od slabe reakcije na zadatu komandu i to na tastere OK lijevo desno gore dolje,dok nijesam ukapirao da je problem u daljinskom.Rijesio sam problem sa malo super lijepka i obicnom kuhinjskom aluminijumskom folijom.Da nijesam uspio otisao bih u poslovnicu i uzeo novi daljinski.Imao sam problem i sa mreznim kablom koji je stigao uz box,povremeno usporavanje slike i sporo ucitavanje rijesio sam sa novim kablom.Ne znam sto jos da kazem,nadam se da sam nekome pomogao.Pozz
Sent from my LEX722 using Tapatalk
Zdravo,moze li neko od vas da mi preporuci paket za internet jer zadnjih par dana trazim i uporedjujem i sve mi to izgleda jako slicno,tako da me najvise interesuju vasa iskustva. Ako bih uzimao mobilni internet,trebalo bi mi bar 200GB mjesecno,sto cijenom ulazi u rang optike. Ne treba mi neka posebno velika brzina,treba mi neki optimalni odnos cijena-ponuda,moze i neki paket
Hvala
OrionNet 10
Internet 10/1 Mb/s
AKCIJA: Besplatna instalacija
9,99€
Ja mislim da nema nidje povoljnije
Zale se na Orion mnogo,u ovoj situaciji je izbor Telekom ili Mbox,samo me zanima sta je bolje i povoljnije uzet? Optika je sprovedena u zgradi
Ne bih pogledao telekom kad imam mtel.
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk