Zna li neko neki kontakt telefon TV totala, bi da ga odjavim a ne znam kako i dje.
Printable View
Zna li neko neki kontakt telefon TV totala, bi da ga odjavim a ne znam kako i dje.
Pomagajte...
Trebao bi mi neki 3D video, kao neki sample, trajanja 2-3 minuta, koji bi se vrtio na TV da se pokaze slika...
Pa je pozeljno da bude neki jak 3D video, dje se moze fino vidjet razlika u odnosu na normalnu sliku :)
Total je u centru pored pink televizije, blizu bivse pizzerie cosak
Pa imaju li sajt?
Preko puta nove zetagradnje u centar, sad se sjetih, tamo podji i iskljuci, samo se nemoj zeznut no ispotpisuj to da ti iskljucd, znam ljude sto su tako iskljucili pa su racuni nastravili da im dolaze
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja ovaj video pustim svakome ko me pita da odgleda nesto 3D kod mene kuci.
3D Video extreme!!! (evo 3D Works): http://youtu.be/FSGfN9rr78Q
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
A ja pustam snake, od istog lika.
Ko radi najjeftinije flajere? Primorje, Podgorica, nebitno dje se nalazi. Trebalo bi mi jedno 3000 komada.
Simbol.rs
Gdje mogu da nadjem povoljno prazne cd na veliko, bar minimum 50 kom?
Sent from my HTC One_M8
Tehno centar Knežević
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy S4 x2
Ż\_(ツ )_/Ż
Ima li ko ideju kako da podjelim veliku kolicinu flajera kroz grad? Osim poštara i ove đečine?
@nexus4 Imas njihov oglas na pdf oglasi-racunari i racunarska oprema. Nik im je TCK, brzo ces nac. Imas DVD od 15-16 pa do 25 evro-centi :)
E hvala, nisam znao. Vidjeh da imaju i sajt a blizu mi je njihova radnja pa cu ici tamo da pogledam.
Sent from my HTC One_M8
Vidji nesto, zavrsavaj to :D
Dali mozda zna neko dje ima da se kupi aceton?
Hoće li sad da nam smanje cijene hrane, usluga i prevoza - kad je pala cijena goriva? ABR!!!
Treba mi broj nekog za pranje tepiha u pg i info koliko kosta to valjda po m2 jer nemam pojma;)
Kako da znam u koju banku da podizem studentski kredit? Niko nista nije javljao, zar cu od banke do banke da idem?
http://tapatalk.imageshack.com/v2/14...cf3b4875ff.jpg
Sent from my HTC One_M8
Jeste da ne mijenja poentu, ali zar DŽ ne dolazi ispred Đ?
Ima li išta snijega na Žabljak da se formirao pokrivač?
Gledam prognozu na AccuW. i oko praznika najavljuju 2-3 dana da će toboš nešto padat, a onda sunce. Ne znam ima li rašta da vodim đecu poslije dočeka NG, ili da otkazujem smještaj dok još mogu bez plaćanja penala. Ako ne bude snijega da se igraju onda nemamo što ić.
Fala, nexus :D
dje ima u pg dobrih kacketa da se kupi?
Zna li ko dje imaju da se kupe one case za mladence, ukrasene necim naravno, ne obicne?
Ima ih po ovim radnjama tipa Cungu, Roki Pistolato, ima ih i u Okov (samo što tamo nema jeftinih varijanti), ima ih i u Gintaš, u Tuzi, ima u centru jedna prodavnica tamo iza poslovnice Telenora... U stvari, svuda ima tih kompleta čaša, ali ne znam koliko su ukrašene i koliko su lijepe.
Je li neko od vas isao skorije na razgovor za americku vizu?
Dje mogu nać igračke Batman, Ironman, Spiderman..? Ali da valjaju.
zna li mi neko recc kako da narezem dvd cd,na njega bi da stavim spotove koje sam skidao i oni su mi MP4 formata,ali kad krenem rezat preko Nera dvd-video on mi samo trazi neki VOB i takve formate,nisam nidje nasao kako da konvertujem u taj format,par programa toga nema a par njih ne radi kako treba...
kako na drugi nacin da narezem ?
to mi drugu treba za u auto,ima dvd pa oce da proba kako izgledaju spotovi na njega ...
Nemoj da izabereš opciju za kreiranje video dvd-ja, izaberi Make Data dvd. To jest, ako hoćeš da imaš samo mp4 fajlove na jednom mjestu pa da ih pojedinačno pokrećeš. Ne znam kako to radi u kolima.