ali ne moze vratit pdv ako ih stavi na auto.
Printable View
ali ne moze vratit pdv ako ih stavi na auto.
To je onda za one koji imaju stare gume pa podju tamo i zamijene ih novim. Ocigledo se i vise nego isplati cim ljudi iz cg masovno idu za Trebinje.
Pogledacu u taj greneel ako kazete da imaju ok cijene za uniroyal ili sportivu
preskoci uniroyal...
a i sportivu :D
Kakav je Hankook Ventus Prime 3?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk VIP
@ekv, @tihomir
Sto preporucujete onda do 70Eur po komadu za zimske? 195/60 15
probaj nedje da nadjes dobru cijenu za Continetal TS860.... moguce da ce ti probiti budzet za nesto sitno...ali vrijedi...
Greenell u Elastik pitaj za Continental.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk VIP
Rain sport 3 imam ih dosta povoljno da uzimam ?
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
svi su se kleli u njih, a onda svi koji su ih uzeli a koje ja znam kazu da vrlo brzo postanu smece...
i mi za firmu uzeli za 2 kola, kazu kolege lose....
E ne znam ni ja otkad je to RS3 losa guma...na ovim mojim autima nije.
hankuk ventus su dobre
moje sljedece vjerovatno
ja vozim ljetnje hankok i dobre su... za tu paru nema bolje :D
Ja ih vozim, Contact 5, primijetih da se trose, ali su odlične gume.Ne treba mi guma koja se ne troši i pretvara se u plastiku.
Rekoh ti da vdiš u Greenell za Continental TS860, pitaj na mail, ja na mail sve završih [email protected]
Hvala svima na preporukama.
Pitacu mailom greenell pa javljam sto cu uzet
imas na sajtu tyre-review sve moguce testove guma pa tamo pogledaj što te interesuje. kad to pogledaš viđećeš da priča par momaka odavde koji toboš sve znaju je totalna nebuloza. i vidjećeš da skuplja guma uopšte ne znači bolja...pogotovu ima razlike za vožnju po snijegu gdje se napr. jedan barum bravuris bolje ponaša za klasu od michelin alpin-a (a duplo je jeftinija).
Testove su radili ADAC, auto bild i auto express.
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre-Tests/
smatram, isto, da svako treba pogledati za sta ce da mu ,,sluzi,, ta zimska guma. npr ja cu uzeti zimske ali mislim da snijega nece vidjet bez slucajno nedje- dok ce sigunro biti potrebna zbog par putovanja (planiranih i neplaniranih) dje ce bit vise kise, lokvi itd. tako da cu pogledat makar reviews gume koja se dobor ponasa po kisi, hladnoj podlozi itd a ne toliko kakve su joj performanse striktno po snijegu.
naravno da ce to da uradi...i ja na snijeg ne odem 5 dana u godini tako da je i meni bitnije kako se ponasa na kisi. nego kazem da ovdje ljudi generalizuju previse i svi se prave pametni.
Koje ljetnje 205-55-16?
A koje zimske 205-55-16?
kvalitet na prvom mjestu, na drugom cijena, od tih parametara
talke u oba slucaja