Je li i dalje razmjera jedan zalogaj gost, drugi Baća žvaće?
Printable View
Je li i dalje razmjera jedan zalogaj gost, drugi Baća žvaće?
Svratismo juce na povrtaku iz pg u rostilijadu. Guzva haos. Ali ono sto me je odusevilo, ne znam ni 15 min jesmo li cekali jelo da nam dodje.
Sent from my iPhone using Tapatalk
I kakva je bila hrana [emoji2]
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Dragaljska prica, kakav biser otkriven danas :)
Na Dragalj, prije grahova.
Otvorili prije neki dan, kakva teletina ispod saca i krtola, to se samo jede. + domaca basta salata ao :)
Imali su i neke domace sarme i baklave, ali to sam preskocio :)
Cijene skroz korektne, pecenje 12-13e, salata 6...
Imaju i neke domace sokove, ali za moj pojam previse secera.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...fc76f9f81e.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...4ba1f796d7.jpg
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Provjerih.Jeste.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...e7decfd8ae.jpg
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Namjerno sam pitao [emoji2] jer je sveopsta navika da se podrazumijeva da je u Rostiljijadu sve predobro ali je "guzva"...zastupam ih ni da mi placaju[emoji1787]
Juce naleceh u komsiluk u Stefan da uzmem rostilj za goste... Jedva primise porudzbu jer bila sila naroda, nijesam se imao dje parkirati pored. Bjese fino a nista posebno, porcija vidno smanjena i cak cevapi bijahu malo zivi...ajde da im pripisem guzvu kao opravdanje [emoji1787] nije lako postici kvalitet kad je guzva [emoji2]
Ovjerih I ja Settimanu neki dan. Odavno nisam pojeo bolju pizzu.
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
Znaci ipak nije zilava:)
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Pockah se i ja u nju.
Nije zilava, ok je skroz. Bogata je, ukusna, da kazem iznad prosjeka.
Nije najbolja koju sam jeo, ali moze uci u odabrano drustvo top 6-7.
Moj top 7:
Hotel Boskovic
Lanterna
Parapet
Gladiatore
Spago
Kalabrija
i evo, neka bude sedma simbolicno zbog imena, Settimana
Kako dobra teletina ispod sača u Rostiljadu na barutani, nisam ovo očekivao, prvi put uzesmo tamo nešto
Sent from my CPH2611 using Tapatalk
Ja sam bas bio tamo prije 7-8 dana, doduse na cevap/raznjic. Korektno, nista spec. 2-3 dana nakon toga na rebarca u isto kod njih ali u Zetu, rebarca lagao bih kad bi ista ispod odlicna rekao.
[emoji1787]
Konoba steke... odlican ambijent i prilika jer dostina ljudi nece da cekaju ulaz u rostiljijadu... popek dobar, specijalitet ok.. ispod saca meso nidje veze....
Fali im malo busta sto bi rekli ipak je to porodicna firma...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Kakva je hrana na Manitovac, je li jeo ko?
Podigli i oni cijene, ali ok, solidno, nista spec :)
Tu es mon hero.
Isfali ih ovaj Beranac za sve pare, a i ostali komentari bjehu sve na max. Ja sam jednom bio ovdje, nešto ne pamtim utisak a vidim to malo što su se pominjali na ovom topicu - pomiješani utisci. Jel bio neko skoro?
https://i.ibb.co/gMK2Hsf1/Untitled.png
Prodjoh kolima prije neki dan, zamirisao me je rostilj dobro bio.
ja skoro uzeh 2kg mijesanog za ponijeti , tako mi ga je ona radnica dala preko *urca da mi je malo falilo da je gadjem sa njim ...
Meso ok ukusno ali nista sad nesto spektakularno ili mi je mozda bila ova radnica ubila volju :D
Realno ovamo ovaj dio od Centra do Zabjela nesto nema ni jedno mjesto da kazem sad to je to i da idem cesto ...
Odličan je HIT, probati teleće bubrege kod njih (sem ćevapa naravno) mada im je sve dobro.
BTW, bio prošle neđelje Pod Pločom, sve bješe fantazija kao nekad. Ćevapi top, ražnjići top, džigerica, uštipci veći neko ikad, lepinja domaća vruća, pomfrit domaći sve vala bješe kako treba.
Sent from my 17PM using Tapatalk
Tres Olives u Glavaticice kod Bigove slabo.
Imao sam veca ocekivanja, ali poprilicno prosjecna hrana, s obzirom na primorske cijene.
Ribu nismo jeli no uzesmo njeguski stek. Ok bjese, ali nista sto ih izdvaja, a 20e je.
Ambijent je lijep, nema guzve u vukojebinu.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Da pohvalim Good Food na Stari..
https://www.tripadvisor.com/Restaura...icipality.html
Pileća supa im je odlična što je teško naći u CG da nije iz kesice i preslano a ja pileću supu obožavam.Focaccia im je isto klasa.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...2a97d6d1c5.jpg
Dje taj HIT? Bubrege obozavam
Gintas
Ovjerih i ja settimanu. Pica dobra i bas je velika. Pica sendvic preukusan, ali preskup. Pojedes ga u dva zalogaja.
nema guzve. nisu jos aktuelni. mozda ni nece bit na onu lokaciju nesto nikad nesto nije uspjelo bojim se da nece ni njima. a mjesto savrseno. na cosku mimo guzve.
pica odlicna. pa cemo vidjet u kojem ce pravcu ic. oce li pokvarit ili izgurat i zadrat kvalitet. svakako vidjecemo na oglase ako za dva mjeseca krenu da traze pica majstora.
Carska teletina u Amanet, ne pamtim da sam ikad bolju pojeo, opravdava ime u potpunosti.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
E kad je pomenu, tj. teletinu, kakvu danas pojedoh u Baš Čaršiji, bez zuba se mogla jesti kako bi dobra, restovani krompir isto, prva liga baš pečenje! Sa druge strane - ražnjići, totalni fail.
E sad, žalio sam se i skoro neđe na njihove ražnjiće i obratim pažnju u meniju kad vidim juneći! Oni su prije par godina držali teleće i bili su fenomenalni, juneći su tamni, čaprastiji ražnjići, klasa ispod što se mene tiče, mada nekom možda i odgovara.
Pastrmka bi odlična, opet zaboravih ledenu kocku da probam ccc
Sent from my 17PM using Tapatalk
A nije odje tema, al samo da vam kazem da sam za 1. Maj za rostilj kod kasumovica uzela cevape, telece snicle, batake (ja piletinu gledam napolje sto vise da izbjegavam, jer ne znam odakle je) koji su se odvajali od kosti, a preukusni i junece rostiljske isto savrsene. A i oni momci tamo su super heheh
Moram tu kobasicu probati,njihove cevape sam pominjao nedje ranije da su uz one od ljujkovica vjerovatno najbolji. Za ostalo ne znam,ali ne sumnjam da je odlično.
Znam te momke i njihovog oca koji se dugo bavi time.
Jesu zenjeni? Pitam za zaovicnu
a rostiljka je top
I ja sam ih hvalio jer zivim u ulaz pored i samo kod njih meso kupujem, i za rostilj i za kuvanje mada extravaganca rece da mu se nije svidjelo :P
Meni se cini da su obojica ozenjeni, jer 2 zene rade tu isto pa ili su im sestre ili zene, ti pitaj ako smijes pa javi sta bi :lol:
Onda jos jedna pohvala i za zenu i za jednog od njih, jer se lijepo ismijasmo