Vrijednost na osnovu dokaza o placanju, izvod iz banke i order sa ebaya.
300+5%=315
315+19%=374
Eto, oko 75 eura
Printable View
Vrijednost na osnovu dokaza o placanju, izvod iz banke i order sa ebaya.
300+5%=315
315+19%=374
Eto, oko 75 eura
Kada saljem dokaz o placanju, dali mi treba i izvod i racun sa ebaya ili samo izvod?
Bitno je da ti cijena robe bude ispod 150... Prlikom placanja ce ti SD obracunati shipping i na to dodatno placas u kesu DHL-u 5e prilikom preuzimanja porudzbine koju ti oni donose na adresu. Na SD biras kao opciju isporuke Barlin Delivery, to je DHL u stvari...
Moze biti roba 147+shipping 29+DHL ovdje 5 i to je to... Nema dodatno nista...
Majstore izludje nas, samo procitaj, sve ti je troškove napisao, napisani su 500 puta...
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Ne bih nesto da se zeznem jer znam da je dhl uzimao neku spediciju jednom kad sam uzimao neku bateriju od 140eura
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...2c065985cd.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e016781416.jpg
Ovo su detalji za jednu posiljku dje je total (roba+shipping) bio preko 150 i nije bilo nikakvih problema... SD salje zasebne racune pa je mozda i do toga, situacija je vrlo cista... Barem 5-6 puta sam tako porucivao i nikada nijesam imao dodatnih nameta...
Samo 5e DHL za manipulativne troskove na ovo...
DHL ne uracnuava shipping u porez. Dakle cijena artikla moze bigi 149.99e, a shipping kolko oces, AKo ide putem DHL-a.
Zna li neko zasto odjednom nece da mi prihvati ckb karticu?
A do juce sam normalno porucivao i prie sat podigao dio novca?
Sad ne radi banka da podjem do tamo a treba mi sto hitnije?
Ni aliexpress ni ebay odjednom nece da je prihvate a do juce su je normalno prihvatali..
Imaju li oni neki call centar?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Radi ona u Vektri, samo ne znam je li do 14 ili 16...
Ako nema fakture uzima se vrijednost slicne robe koja je carinjena...
Narucih neke slusalice za 10€ sa GearBesta, medjutim mi ovo iskacena trackingu: MONTENEGRO, the transfer of customs-- 02-Feb-2017
Na postacg nema nista, u posti takodje kazu da nije stizalo. Jel se desavalo jos kome?
U kojem formatu je tracking? RxxxxxxxxxCN?
Sent from my iPhone using Tapatalk
može li ovo
Attachment 146304
Ja bih narucio...
@goozice jesi ovo frizider porucila kad ti je shiping ovoliki 😊😊😊
sve neke sitnice i jedne patike
Prije bih posa u soping nedje no dao 60e za postarinu SD-u mrtvom. Da se razumijemo narucivao sam vise puta preko njih.
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Okle shipping ovoliki?
Mora da je gabaritno i tesko... Kofer(i) neki?
nije, patike, 2 plastične čaše, ostao sve neke majice. al bih rekla da je veliki jer poštarina zavisi (za neke stvari) u koju zemlju se šalje. rekla bih zbog patika.