Bravo No1e !
Printable View
Bravo No1e !
Au brate al ga odigra savrseno.
Masu bitnija stvar od djovakovog osvajanja:
https://pbs.twimg.com/media/BzMAPUYCQAAdV7c.png
Kako za koga, za ozbiljne pratioce tenisa svakako ne.
Mnogo bitna stvar za tenis,baš ono...
Volim ja pogledat i ženski tenis ali jedino kad nema nikakvog meča momaka iz prvih sto sa ATP liste , a kad Maru gledam TV mi je obavezno na ''MUTE"jer stvarno krivnjavu ne mogu da slušam..
Jebes g shock Novakov sat je majka :)
http://store.novakdjokovic.com/en/nd...ronograph.html
Slijede zavrsne borbe za plasman medju osam najboljih, bice zanimljivo to ispratiti.
Race to London:
Pos. Name YTD Points In Action This Week? 1. Novak Djokovic 8,650 Shanghai 2. Roger Federer 7,020 Shanghai 3. Rafael Nadal 6,735 Shanghai 4. Stan Wawrinka 4,795 Shanghai 5. Kei Nishikori 4,255 Shanghai 6. Marin Cilic 3,980 Shanghai 7. Tomas Berdych 3,765 Shanghai 8. Milos Raonic 3,740 Shanghai 9. Andy Murray 3,565 Shanghai 10. David Ferrer 3,535 Shanghai 11. Grigor Dimitrov 3,405
Odose Stan, Grigor, Kei...Dominik je odigrao jako dobro ali ipak Nole je No1e..:)
kakva sramotna kazna za onog seljaka Fonjinjija, samo 2000$ za ono pokazivanje srednjeg prsta
publici u Pekingu.
Attachment 125169
Fonjini je teška pljaka. Ovakvima treba baš rigorozna kazna tipa pola godine bez tenisa.
Blijed Rafa u ovaj prvi set...
Kako igra Rafael prije ce past na trece mjesto no sto ce se vratit na tron.
Bolje bi bilo da je preskocio ovo i sve do kraja godine pa se lagano oporavio i pripremio za sledecu godinu,ali sponzori prokleti i ostale za.ebancije ne daju...
Aoo koliko srece za Fedexa.. Izvuce se majstor.
ne mogu da vjerujem da izgubi mayer nakon 5 mec lopti...svaka cast federeru dobro se izvukao
Kako je loptica odskocila od mreze na mec poenu, huuuu koliko srece za Rodju..
Inace sad je Rodjo drugi teniser svijeta, i on moze ugroziti Noleta na prvom mjestu na kraju godine.
mada tesko..:)
Trideset i cetvrtu godinu je naceo a drugi reket svijeta- stvarno je fenomen ma koliko da mi ide na nerve.
Najveci svih vremena bez dileme .
Attachment 125201
Ismijah se kad vidim ove patuljke..:)
Kukuškin igra partiju života protiv Novaka. Nevjerovatno što sve pogađa ovaj 85-i igrač na ATP listi. Evo uze brejk Novak u trećem, odlučujućem setu. Svaka čast za Novaka i Kukuškina. Veoma kvalitetan meč.
Kukusin posteno izmuci Novaka. Pogadjo je forhend nevjerovatno precizno i jako..
Pa odigrao je u transu. Odgledao sam meč. Bio je to veoma kvalitetan meč. Svaka čast Novaku na želji da ne dozvoli pobjedu veoma raspoloženom Kukuškinu.
Kukuskin je odigrao strasno imao je vinera sa svakog djela terena, jbg svi igraju maksimalno protiv najboljeg na svijetu.
Dobro odigra Nole, ajd sad jos da dobije Fedex pa da se gleda jos jedan klasik u polufinalu..:)
Odlična igra Novaka. Dobro je da je danas odigrao meč u dva seta jer je juče odigrao težak meč a danas nezgodan protivnik Ferer. Odlična igra i Ferera danas. Rezultat ne oslikava težinu meča jer je bilo dosta teških, dugih razmjena i udaraca na obije strane.
Sjutra sa Rođom za osvajanje još jednog trofeja.