Koji kamp je u pitanju nisam uhvatila info?
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Printable View
Koji kamp je u pitanju nisam uhvatila info?
Koliko se sjecam napisali su Jaz.
Aha thanks.
https://www.camping.info/sr/kamp-lok...amp-jaz-hostel
E našli ste đe ćete da kampujete.Dobro ste vi prošli.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...8ce188357a.jpg
Ljubaznost :lol:
Pređeš 600 km motorom,prvi put ti u životu padne na pamet da kampuješ (što se baj d vej dobro planira :joy:) raširiš šator na ovo opskurno mjesto u najgore doba godine,ostaviš stvari na izvolte i onda prospeš dramu epskih razmjera.
Imali ste masu kamp mjesta možda za jaču cijenu ali nižu od hotela da ste malo otišli dalje ali ništa prećerano dalje.. i sad ispade veli čuvajte se kamperi.Nemaju kamperi što da se čuvaju,kamperi su savršeno informisani o svakom kampu kamperske zajednice.
Neki kampovi u CG imaju bukvalno veću sigurnost nego što se to može zamisliti i tu ne može svako da se šunja kako mu se prohtje.
Znači Blue je postala i stručnjan za kampovanje i krađe. Mislio sam da je Ukraina limit, ali ovdje je nebo granica..
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Uh, dobro je, mislio sam da sam usamljen slucaj. Cim vidim da je nesto napisala, nervoza me uhvati i prije nego procitam
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Što da vi rečem izdržite momci. :D
Nije lako.Meni je lako sa vas desetoricom ako treba u napad da se odbranim.
Češite mooda jedan drugome da vi bude lakše pošto vi očito smeta kad neko reče kako jes i ne izigrava budalu.
Samo da bi bio prihvaćen.
Možda ste navikli u RL da ućutkujete osobu drugog pola kako ste navikli ali JBG.
Ovo je forum đe jedva broji par članica u ženskom rodu,pitam se,pitam zašto?Ali kod mene ne prolaze te ono spuštam te fore.
Da se vratimo na temu.
Da imam ozbiljno iskustvo u kampovanju tako da ono gore sve što sam napisala je iz istoga.
P.S. ako nastavite ovim tempom profilisanja i to tu je (valjda) moderacija.Ono da reguliše ove vaše ispade.Ono,nećete biti ni prvi ni posljednji koji su otišli u kazamat bana.
Što bi moderatori cdm foruma rekli lijepo se igrajte.
Da nam se vrati aLaPaCha da malo glavu odmorimo, ne bi žalio ni na neko skupo kampovanje da je povedem.
Ada evo i u Igalo smo kampovali pa nam se nista ne desi.
Sto se Jazza tice, to nije hotel pa da se ocjenjuje, u Budvu nemas dje drugo kampovat oeim na Jazz, i nismo bili jedini, eto ima ih makar 10 trenutno.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...8152d630bb.jpg
Sent from my iPad using Tapatalk
Ja se izvinjavam sto cu još više temu da skrenem, ali bas ne mogu vjerovat sto se ovdje piše...
Zar nije sama suština kampovanja poc u neku divljinu, da se covjek izbori za sebe, da napravi mjesto dje će prespavat, dje će dan provest...? Da samim tim činom utekne od svakodnevice, od manjih ili većih problema i misli koje ga svaki dan more?
A ne otić na kampovanje i ocjenjivat ljubaznost [emoji3]
Posli momci, rasirili šatore i neko ih opljacka, ukrade nesto njihovo, i jos njih optuživat? A ne druže, trebali su još da vas ugaze tamo sa sve šatorima i da viču ovdje ste našli da kampujete, niste ni vidjeli kako smo neljubazni!
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
HaRRy nije baš da nema đe u Budvu da se kampuje.
https://maps.app.goo.gl/vN9pnHKD1wW6ySUEA
Sledeći put ako kampuješ ja preporučujem ovo mjesto. Ima dobar pogled na more, a i neće te niko pokrasti...
ja zato u sator stvari drzim kod glave...noge prema ulazu u sator...a stvari sto dalje od ulaza.... ili ce neko da udje ili ce da proba da ga isjece pa da uzme :D
Okey kapiram da sam bila gruba i reagovala malo i prenaglašeno ali ozbiljno biram mjesto za kampovanje upravo iz ovog razloga koji se Hariju desio je volim te vrste rizika.
Jeste suština kampovanja sve što si naveo ali ipak moraš sebi obezbijediti i da ti ne presjedne a ovo gore su recenzije stranaca koji su kampovali na istom.Ovaj kamp recimo ima i vlasnike i full si obezbjeđen par puta sam tu kampovala:
https://campingmaslina.com/
...nikakvih problema nisam imala kako @wulfy reče najmanje na Jazu bilo kampera i ljudi (razni) tu cirkulišu.Na nacionalni park Biogradska Gora ti je cijena za šator ista ka ođe na Jaz ali tu cirkulišu čuvari.To je jedno od najboljih meni kamp mjesta.
Izvinjavam se na OFF i nije za ovu temu.
Ima nešto vrlo dragocjeno u drugarstvu da ti čoek veli da si se zajeba a ne da te tapše po ramenu ka neki.No malo ko to cijeni.
Sad bi drugarski bilo recimo od Harija da objavi na njihovu stranicu što mu se desilo da drugi kamperi znaju što i kad da zaobilaze. [emoji57]
Toliko.
Jesi ovo priznala da si pogrijesila? Ocu da mi se dodijeli poseban status na ovom forumu.
Dobro, dje su 'mladi' tu je i sala. Samo sam misljenja da u ovom slučaju ne treba fokus da bude na nečije iskustvo ili neiskustvo, ili na recenziju kampa, već na fukaru koja je došla da nekome nesto ukrade. A vidim da se slažemo u tome, samo drugačije interpretiramo...
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Ljudski je griješiti pravo da ti rečem reagovala sam na prvu loptu ka da mi je brat rođeni kojem bi isto rekla.
Ali,ovo sad ozbiljno vezano za kampove sigurnost vi je na prvo mjesto ne zajebavajte se s tim stvarima,zato i rekoh dobro su prošli.Nije kamp da raširiš šator bilo đe ka emigrant no moraš gledati da imaš bezbjednost ka i sa svim drugim smještajima.
To je bila sva moja poenta.
Nema tu pomoći nažalost kad sistem ne funkcioniše
Kakva smo mi penalcina od drzave, pii
Sent from my iPad using Tapatalk