Rim bilo kad samo ne na ljeto. Ja sam bio u martu i bilo je 15-17 stepeni.
Printable View
Rim bilo kad samo ne na ljeto. Ja sam bio u martu i bilo je 15-17 stepeni.
Podji u neke planine neka ti Rima u julu. Taman je kao PG. A iz Tirane uvijek mozes nahvatati povratnu za 100tinjak eura oktobar-jun. Ima sta sa se vidi itekako ali garantujem ti da je sve u krv. Jeftinini smjestaji su ti nekih 40 minuta voznje od Rima.Ulaznice za sve su ti budibogsnama. I prljavo je... Uzasno je prljavo.Ali Vatikan, Koloseum, fontane moraju se vidjeti bar jednom u zivotu. Ja bih licno izabrao kraj oktobra pocetak novembra. Ili kraj aprila.
Za Bordo iz Dubrovnika 10e u jednom pravcu :) https://www.volotea.com/en
A u drugom 150.
Zbog ovakvih ljudi postoje one reklame vec od 29,99 itd. Narod idalje prica za london za 30e. E sad objasni ti njemu da toga nema vise, da je go promotivno, viza itd
@acs
To ti ja glup, a ti pametan??? Kakav London kakve vize, odjebi.
@Mojsije
Tacno. Zato sam stavio u jednom pravcu. Mnogima je samo to i potrebno.
Mnogima.
Sa Kosova.
Ja se sjecam 2013 godine imao je aerodrom u Pristini putnika vise nego podgoricki i tivatski aerodrom zajedno tako da se mi nemamo sto smijati.
Mislim da sam bio clear da se salim :)
Ono sto je meni cudno je da svaku noc stotine ljudi napustaju kosovo autobusima i taksijima a ne avionima. Najvjerovatnije ilegalno prelaze iz Srbije u Madjarsku sta li. Posto imaU karte iz Prishtin do njemacke, svicarske itd za po 100eur
Ee ne idu zbog toga vec putin sprema napad da povrati kosovo pa bjeze u strahu. Vidi se da ne citas kurir i telegraf
Sent from my iPad using Tapatalk
Danas 20% na wizz
najblize iz pg imaju letovi
Jedno pitanje. Ima li na Pg aerodromu da se uzmu one male providne plasticne kesice? One sto sluze da stavite tekucinu,kreme i slicno I pokazete odvojeno od rucnog prtljaga?
Naravno da ne. Imas u deltu u onaj butik kofere sto prodaju iki prekoputa, set za to, sa kutijom i bocica a
Mislim da je doslo do zabune oko providnih kesa sa tax free kupovine i onih u low cost kompanijama kad u rucni prtljag mozete imat tacno odredjene ml tekucine.
Najjeftinija varijanta do Berlina, krajem marta, produženi vikend?
Imas poslednji vikend u mjesecu iz BG-a do Berlina 170 povratna. Imas i iz PG-a ali nijesu datumi fleksibilni i ceka se u BG po 12h - 250eur.
airserbia promotivna karta do berlina je zamracena u periodu od 29 marta do 12 aprila, tako da imas samo regularne karte 230+ eura
nije air serbia nego lufthanza, alitalia i austrian samo sto nijesu direktni ali su po 170-180. Vidi sta ti se vise isplati, da cekas na aerodrom po 7-8h ili da doplatis 100tinjak eura. Ja bih cak mozda najradije i otisao direktno iz pg-a treba ti i do bg-a jedno 100+ eur
Pa da, tako sam i ja našao, pomislih da nema neko neki promotivni joker iz rukava.
Jbt koja tuga, 240eura karta do Berlina. Recimo iz Budimpešte 60-70, čak iz Zagreba bude 100ak..
A jednostavno nema low cost kompanija i to ti je. Mada je Berlin oduvijek bio jedan od najskupljih centara za sleceti sa balkana. Mislim s' obzirom koliko nasih albanaca, srba i bosanaca arbajtuje tamo. Ljeti se moze naci jeftino iz Sarajeva do minhena ili frankfurta pa odatle 20eur bus do berlina, ali na proljece ti je mrka kapa.
Ides li poslom ili zadovoljstvom ? I imas li samo 3 dana da putujes ?
Mislio sam da imas vremena da se cimas.
Evo ti savjet :)
Pricekaj april kad krece Ryanair podgorica - Brisel. I onda odradis PG-Brisel (povratna 70-90eur) i Brisel - Berlin (povratna 60-90eur) pa vidi mozes li pomjeriti datume. Kao sto rekoh mart je bas zeznut mjesec.
Ne postoji let Charloa - Berlin, gledao već :lol:
Možda odložim to sve za neko bolje vrijeme :)
Ima li sto za Pariz, u Aprilu ?
Sacekaj jun. Dubrovnik Berlin za manje od 100 povratna. Easyjet. Ja sam isao u jednom pravcu za 19 eura
EasyJet.com
U sezoni (ljetnoj) ima letove sa aerodroma Cilipi Dubrovnik.
Iz Beograda za Tokio u Aprilu povratna 370eura sa Alitalia
http://www.jeftineavio.com/?d1=14041...2CIBR&return=1
Attachment 130881
iz PG-a 380 ali 40h u putu
bilo je iz Pg za 379
Jeste ali sto gandalf rece putovanje je blizu 40 sati sto je pretjerivanje.
Pg-Rim-Tokio 379e
ne znam o kojih 40 sati pricate
ide mi koleginica u Maju Pg-Rim 1h i 15min, Rim-Tokio 12h sa malo cekanja u Rimu... i to je daleko manje od tih 39h