Sto se tice njihove neodgovornosti, radnik kad je prikljucivao net mi je srusio skoro pola zida (pijan) za kabl :D
Printable View
Sto se tice njihove neodgovornosti, radnik kad je prikljucivao net mi je srusio skoro pola zida (pijan) za kabl :D
Imam optiku paket 30 mb/s i evo vec mjesec dana brzina mi ne prelazi preko 10 mb/s, je li moguce da su smanjili brzinu bez ikakvog obavjestenja jer sam pitao i druga i njemu je u poslednje vrijeme smanjen protok
http://www.speedtest.net/result/3045510694.png
A da pitas na 1500?
Pavle dokle ste stigli na Zabjelu i kad će Seljanka? Ako je u planu sl godine može li se očekivati da to bude Januar/februar?
Zna li neko koji je username i pass za ovaj novi ZTE ruter sto postavljaju iz telekoma?
Koji internet kabal da kupim za optiku, ocu da povezem modem sa PC-om preko internet kabla ali sam primijetio da svi imaju neke oznake Cat5, Cat5e, cat6..?
Što veća kategorija (Cat) to bolja propusna moć kabla. Doduše i kabal je skuplji,...
Uzmi 5e ili 6. Svakako ka netu imas limit na 20-30 Mbps, ali da u lokalnoj mrezi mozes da izvuces maximum
Sta bi sa optikom u Bar? Receno je bilo da ce da se radi skoro citav grad ?
Kad će ovo Crnogotski Telekom da uradi i zašto ne?
http://venturebeat.com/2013/10/23/t-...ding-ipad-air/
Kod nas dobijas 10 MB
Ima i zgrada Pivnice
Optiku imaju i ulazi u ulici Jovana Tomasevica, 24. novembra, Jovana Stojanovica 6-12, Zgrada Solidarnosti A8, A9, A10. I to vecina ulaza u ovim zgradama. Nekih 1000 - 1300 stanova.
Sa ulazima u Baru je ove godine manje vise zavrseno. Bice prosirenja sledece godine, nekih 1000-1500 stanova.
Bar bi trebalo lako pokriti, iskopali su ga prije 10 godina za nove cijevi, ravan je i simetričan i mali..
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy Note 2 x2 n7102
Kao sto navedoh u prethodnom postu radjeno je i ove godine. Oko 1000 stanova u ulicama koje sam naveo u prethodnom postu ima mogucnost da uzme optiku. U dom dijelu gradu velika je bila zainteresovanost pa se prodaja na taj dio skocentrisala.
I u ulici Branka Calovica ima optike i to ce moci da se radi ako bude dovoljno interesovanja.
jel moguce da ovaj Huawei HG8245 nema rezervaciju IP adresa prema MAC adresi uredjaja? ili sam ja optupio pa ne mogu naci...
evo gledam izgleda da nema
ljudi interesuje me zna li ko hoce li uvoditi optiku u vampiricu na zabjelo :)
12. oktobra je dolazila ekipa i izbušila što treba po stanu, prije deset dana zvah 1500 i rekoše mi da će me neko kontaktirat u naredna 24 sata, i stvarno, kontaktirali su me zbog nekakve ankete... Koliko se čeka otprilike da mi donesu ruter i ima li rašta opet zvat?
U Makedonsko Naselje su sproveli kablove, nego bih lijen da prikupljam potpise po zgradi...Prije par dana su dolazili iz T-Coma kod komsije koji je predsjednik kucnog savjeta da ga pitaju za dozvolu za pocetak radova, on je naravno odobrio, medjutim evo ima nedelju dana niko ne dolazi da se pocne sa radovima napokon.Dobrih 80% stanara koristi t-com internet, sto bi dobro bilo za njih jer bi uveli optiku u nekih 40 stanova
Meni je pavlefuture rekao, kad skupim da mu skeniram i posaljem, ali ka sto sam napisao, bio sam lijen da skupljam potpise
U baru je, sto se tice novih ulaza, plan za ovu godinu ispunjen tako da je mala vjerovatnoca da ce biti novih ulaza do kraja godine.
Takodje. U niksicu je generalno slab odziv u trenutno pokrivenom dijelu grada tako da nije u vrhu liste prioriteta.
Pavle ili neko drugi ako zna,
moze li na ovom ruteru za optiku da se setuje da zabranim odlazne pozive sa fiksnog telefona?
Dakle da mogu da primam pozive al da ne mogu nikoga da pozovem?
Moze li se to konfigurisat na ovom HUAWEI-u ?
napominjem da su me prebacili na IMS sa dovodjenjem optike.
Trazis u shopu da ti blokiraju odlazne. To je besplatna usluga ili se placa 0.5 eur
IMS korisnici će imati mogućnost aktivacije niza novih dodatnih servisa: razne vrste preusmjeravanja poziva, razne vrste zabrana odlaznih/dolaznih poziva, odbijanje poziva, povratni poziv, konferencijske veze do 32 učesnika, mogućnost dvije linije...
Kako da omogucim da mi na modem proradi i lan 1, lan 2, lan 3, meni radi samo lan 4 i mogu preko kabla na internet samo jedan uredjaj da konektujem?:/
Ne treba tu nista da se omoguci, to ili radi ili ne radi.
Probijenio sam ko zna koliko modema do sad i na svaki je radio sam jedan, jesi siguran da je to tako, ili ipak moze nesto da se napravi?:)
Sto treba da uradim da mi aktiviraju drugu liniju koja me sleduje na Optika Trio paket? Jes da ni ovaj ne koristim, bash rijetko, ali ova druga bi imla jednu unikatnu funkciju i sa tog aspekta bi bila jako korisna.
Moram li do Shopa ic? Zvah 1500 ali nikako da dodjem na red pa reko da pitam :)
Da ne bih sad citao naucne radove na ovu temu, uticu li vremenski uslovi (i kako, ukratko) na opticke kablove? Hvala!