Zna li neko da li postoji neka projekcija crtanih filmova a da nije sinhronizovan? Tipa pusta se Puss in Boots u 14, 18 i 20.40h :D I ova zadnja nije sinhronizovana.
Nada posljednja umire :_prekrsteni_prsti: :D
Printable View
Zna li neko da li postoji neka projekcija crtanih filmova a da nije sinhronizovan? Tipa pusta se Puss in Boots u 14, 18 i 20.40h :D I ova zadnja nije sinhronizovana.
Nada posljednja umire :_prekrsteni_prsti: :D
Interesuje me zna li ko kojim danima vazi studenski popust u cineplexu? STO PRIJE MI ODGOVORITE JER NOCAS IDEM pa da znam dal da nosim index :D
Mislim da je utorak ili srijeda dan kad su popusti.
Znam da petak def nije. :D
Cita li ovo ko od menadzera? Morate li da kupujete svaki film jeftini? A progurajte jedan u tri mjeseca da se ne prosipamo ovako!
Stize i Hitchcock sa Hopkinsom u Cineplexx. Ali izasao je dobar snimak prije vise od mjesec dana. Nije bas ono cemu sam se nadao. Mnogo je lagan ton filma, a nadao sam se malo ozbiljnijem filmu. A cinilo mi se i da je film trebao da bude duzi. Kao da mu nesto nedostaje.
Gledah sinoc film Falsifikator domaci..... sve preporuke, ali preporuke da umjesto da date pare za kartu za taj smor od filma, bolje podjite i pojedite burek sa jogurtom..... isplati se sigurno :D
odličan IronMan3
dosta akcije i humora, i zanimljivih obrta :D
kad ga mozemo opet ocekivat?
radi li danas bioskop? ne javljaju se na telefon.
naravno da ne :)
je l ovo cineplexx povećao cijenu karata?
Nema više utorka, ista cijena je kao drugim danima... :-\
ne utorak, svaki dan. 5€ je 3D
Vala, ka' da je ne znam kakav ugodjaj. Cus 5 eura karta.
http://www.cineplexx.me/sadrzaj/sadr...alj.aspx?i=574
do 31.12.2013.
hahahahah praznicima su cijene kao vikendom hahaahah
o madona...
Ja sam probao da rezervišem karte za utorak, i ista je bila cijena kao bilo kojim danom, tj. puna. Neko o'đe laže...
pa zato što je 21. praznik i onda su cijene iste kao i svaki dan :D
5e karta a daju mi one masne naočare, izgrebane, ne vidi se prst pred oko...
a to nije ni cudo. ja sam svaki put naocare uzela u kesi i vratila ih tako. a kad se zavrsi film vidis kako lete naocare u kutiju, da se rijetko ko sagne i spusti ih.
a kese su sazvakali od nervoze, vjerovatno.
ja ih brate ukradem vazda, imam ih već jedno 15-16 doma
Ja sam našao jedne u kesici zapakovane u toaletu u Delti. Neko bio ukrao pa zaboravio.
Kakav je ovaj Fast&Furious novi? Je li to cemu? :)
Film je fenomenalan. Odlicno odradjen, ekipa, prica.. Svaka cast. Jedina zamjerka je to sto im avion pred kraj polijece 20 minuta pri velikoj brzini na pisti:D ispada da je pista do podgorice:D
Kakav je kor fanova Fast & Furious u CG. Nema im ekstinkcije.
Film i nije nesto,ima dosta nekih neralnih scena kao sto rece Slayer i po meni raniji djelovi su mnogo bolji. Ovaj 6 dio me razocarao :(
Džo, tebe je, vjerujem, već treći dio razočarao?
ja sam baš odmorila mozak uz šesticu. neka je najveće smeće, ja volim svaki dio.
koliko se presmijah noćas kad Toretto reče:
Elena... you don't have to leave. :lolblue:
a ne no će utroje :lol:
Je li ko gleda Pain & Gain?Moze li se ic na njega :P
Gledao Man of Steel, efekti sabijaju, al mu fali karaktera malo al u svakom slucaju dooobar
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
gleda sam sinoc World War Z film je uradjen vrhunski , sve pohvale
Man of Steel ooodlican :)