jeli na polugodje ili za avgust profesore ima sam ja jednoga profesora u skolu te je bijo blagi degenerik posjecas me na njega glavom
Printable View
jeli na polugodje ili za avgust profesore ima sam ja jednoga profesora u skolu te je bijo blagi degenerik posjecas me na njega glavom
u redu što su mi izbrisani ostali postovi na ovom pdf al ne shvatam zašto je onaj u kojem sam izrazila osjećanje....?
Izrazio bih zalost i izjavio saucesce ovom prilikom.
to je tiranija koja zavladuje na forumen od kad se privatizova ka u svako javno preduzece nema vise da se oprasta no ono sto ne prolazi to se brise ka ono radnici sto ne rade te se otpustau za mi je zbog tvoih postova verovatno si imala nesto pametno dakazes
metodu zvanu ofrlje .... izuzela sam pisanje na pdf-u religija i filozofija (smatram da se nađe tamo neki kvalitetni post) i jos neke... pa onako odokativno :P
mene to nisu ucili tu metodu Ofrlje eo trazim i na vikipediu ne pise nista za toga naucnika mora da je neki francuz
Lady marianna, a odakle si ti?
ti mene sad zezas malo jeli mariana sve me neke curice od po 13 14 godina zezau prvo ona mala majnameis pa onda ti ja neznam zasto me jednostavno ne ignorisete uklucite opciu igrore zbogom rastko
ne znam zašto shvataš to kao napad na sebe... ne znam zašto bih te na ignore stavila s obzirom da si ti mene prvi prokomentarisao, ja te nisam dirala... nit me nerviraš... loše ti idu procjene što se tiče godina... promjeni metodu :) i opusti se..
dobro ne vrijedjaj se nisam htio da te napadam
Rastko,najveci gospodine na ovaj forum,samo da te pozdravim ovom prilikom i da ti kazem da mi je uvjek mnogo milo kad vidim neki tvoj post.
Sto bi rekao nas veliki umetnik Vanja Radovanovic ''jedno izvini ne menja ljude''.
lukase fala ti eo ti plus rep hvala puno rastko
Nemas se sto zafaljivat dobri moj Rastko,no ti ovo sa srca kazem.Dodje mi da poludim kad vidim kako te mnogi na forum ne svataju ozbiljno i kvalitetno a reka sam ti i ponovicu da si jedan visi gospodin.Ostaj mi zdravo.
o cemu se radi?
I zasto je izbrisan Sirenitin post??
Hvala Lepo
Laka noc klementini.