___Nastavlja se ujedinjenje i nepostojece kazne___
Eto cisto radi (blago receno) (loseg ponasanja) Fedel Castra da vide i drugi clanovi.
Nemam ja protiv nikog nista ni 1% takodje nikom nista ne zamjeram ni 1%.....
Fidel Castro koji zadnjih nekoliko mjeseci nastavlja sa nepostojecim kaznama bukvalno ako slovo jedno pogrijesim stize infrakcija da pazim dok kucam itd...
On je javno na temi PlayStation 5 (30.05. #1 8 napisao da cu brzo tu tu pa pa..
Npr: pogrijesim post vezano za (game server) na temi koja je bila vezana za PS4 objavim je na (sta se igra) -> (znaci da je drugi samo premjesti post) ali nee stize brzinom svjetlosti spam i infrakcija..
Desavalo se da mi da 5 nepostojecih infrakcija za manje od 24h (izmisli neki razlog u opisu i to je to) kao prije 2dana kada mi je dao 2 infrakcije.
- Naveo je -> brisem ti milion postova ali ti opet po svome e sad idu infrakcije da vidim oces li opet po svome (takva laž -> da on meni brise postove) jer ja pisem samo na par tema i pazim sto/kako/zasto sto bi rekli svog posla...
-> Mislim ako to jos bude dozvoljeno sto se tice komentarisanja poput (the lady marianna) koja je zabranila tamo da izbacam snimke - razlog promovisem (tudji) - YouTube kanal -> crni humor.
Da ne duzim dalje i opucam nekog ko bude ovo citao :) samo sam objavio djelic...
Sto se tice Fidel Castra on je za mene virtuelna osoba i ne zanima me u zivotu ni 1% ali izgleda da ja njega zanimam. ;)
___Da ne navodim par clanova sa foruma koji me stalno prijavljuju (dogovor koji imaju) i zbog toga ide ovo sve sto ide... -> Ali dobro sto bi on rekao citiram ->
Infrakcije su nebitne, one imaju rok trajanja. Mentalitet nema.
Hvala na razumijevanju.