Jes kad je prije toga zakucala ispod crvene :)
Printable View
Jes kad je prije toga zakucala ispod crvene :)
pa kolko ti stane to u megana?
meni je ja mislio otisao plovak ili nesto drugo/trece u auto, kad mi se tek upali LOW FUEL (valjda je ostalo jos 8 litara cini mi se), naspem npr 20 on odma pokazuje malo preko polovine.
A trebalo bi 70 litara da staje cini mi se
Zna li ko kakvo je gorivo kod ovoga ka Tuzima sto sipa dizel za 1.15e?
Kod mosta?
Jeste.. Jel to euro dizel ili sta?
Oni kazu da jeste.
Ok, probao kastelanu 1050km presao sa full i upalila se lampica (znaci mogao jos 100km), onda sipao na bonus petrol full i do sad presao oko 350km a cini mi se da je kazaljka puno vise pala nego na kastelanino gorivo.. Vidjecemo na koliko ce se lampica upalit. Znam da nije mjerodavno jer ne moze uvijek biti ista voznja i lokacija ali okvirno se moze uporedit sa kojim cu gorivom najvise prelazit. Pa treci full neka bude kod tog ispod mosta pa sta bude :)
1050km sa ful rezervoarom? :(
ja jedva 500 predjem
dace bog da panu akcize.
to oce sigurno, nasa drzava je VELIKODUSNA! :p
No ce evo PDV da dizu...
digo im ja sve zensko u familiju!
Pridruzujem se cestitkama.
Akcize ostaju, ali cijene goriva idu gore, to je fo-sho.
Meni je na 20l sa bonus petrola presao koliko predje sa 15l sa eko. Prilicno ujednaceno vozim tako da sam razocaran sa BP
to se tako ne mjeri.... zna se kako se mjeri...
Naspes full, predjes 100km i opet full. Al je problem sto neko full sipa kad mu stane ono, neko do cepa bukvalno itd. A i muka mi vucarat se po pumpama svaki cas.
Moj rezervoar je ukupno 55l ( sa rezervom od 7l ja mislim ).
ja kad god sam mjerio, radio sam full do cepa (kad skljocne pistolj) pa predjem 200km (jer 100km je malo) i onda opet na pumpu dok ne uradi skljoc :D
znaci moze i 100km , ali 200km je bolje po meni jer je mjesovitija voznja (tebi se na 100km moze desit da za dan uskocis u ogomne guzve, ili da opletesh skoro sve otvorenog)