A to onda mora vlasnik auta ili neko ko ima boravak u toj drzavi sa ovlascenjem od vlasnika vozila
Послато са SM-G980F помоћу Тапатока
Printable View
A to onda mora vlasnik auta ili neko ko ima boravak u toj drzavi sa ovlascenjem od vlasnika vozila
Mene zanima da li mogu da vani kupim auto iz 2002-3 godine i da njegov motor normalno zavedem na mašinski u moj auto koji ima regularne CG papire?
Ili isto važi kao za cijeli auto što ne može ispod 2005 i EU4?
Konkretno se radi o VW 1.8T 132kw AUQ motoru.
Moze, skoro sam radio nesto slicno, pri uvozu motora treba da imas racun ili kupoprodajni zavisno kupis li privatno ili od firme, kopiju saobracajne auta iz kojeg je motor, kopiju saobracajne auta na tvoje ime u koji ide motor, odrade se papiri na granicni prelaz kod speditera, ocarini, posle ugradnje se sa tim papirima ide na masinski da se zavede...
Ili ako je isti kod motora kao sto je prije bio u autu, ne ide se na masinski nego samo na tehnicki 7 8 il 10e da se upise novi broj.
Може ли број неког шпедитера који се бави увозом мотора-motocikla а да има вајбер [emoji16]
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Od kuda uvozis, vecina ima viber i dobije potrebne papire prije uvoza...
Za sever Cg imam, ako tebi ide plovilom onda za luku trazi....
I dalje je kod nas da se iz amerike ne moze vozit?
Interesuje me jedan mustang 2018 godiste prodaje ga bratov komsija za 20000$, njemu ce ga dati i za 18-19000$.
Sad auto je brutalan i bas je ocuvan i nije presao ni 10000 milja. Ima neku opremu u sta se ne razumijem i cini mi se da je 2.0 automatik otd.
Da li su djelovi u to auto dostupni i kod nas i da li su isti kao na ovaj mustang sto se ovdje prodaje u ford?
Zna li takođe ko i kako to auto dovesti do luke bar i koliko bi to izaslo cca ne mora tacno u cent. Brat mi u februar dolazi tako da cu imat vremena da se spremim
Poslato sa puslice upotrebom Tapatalk-a
Ne mozes ga regat. Djelovi su isti.
kakva su vam iskustva sa Car Vertical? Ja pomogao drugarici da pogledamo jedan Aygo, navodno 141.000 km, auto OK na prvi pogled, provjerim ga na Car Vertical, prešao bar 100.000 više od naznačenog. Zlatio se svaki euro od 18€ koliko košta jedan pregled.
https://www.carvertical.com/en/repor...KGNEC50N026620
Kako znas koliko je presao? Ovamo pise "estimated" ovo je kao neka procjena njihova koliko bi trebao daje sada presao?
Pisao sam o ovom slucaju.Sad sam i zaboravio je li to bilo prosle ili pretprosle godine, prije ce bit da je bila 2020.
Brat je gledao jednu Golf 7 2016 godiste, u NK, ovaj se kleo u sve da je bez greske.
Provjerili smo na CarVertical, uz popust od 30% koji stalno ima. Bila je vracena kilometraza sa 180.000 na 140.00km.
https://vm.tiktok.com/ZMFRERAWR/
https://autodiler.link/ZidLS2XiuynioyR18
Jos Vin Dizel da sjedne za volan...
Trenutno živim u inostranstvu(EU) i imam svoj motor (motocikl) ovdje.. Razmišljam se da ga na proljeće uvezem u CG i ostavim tu i ono što ne mogu da skapiram je kako ide čitavi proces u tom slučaju? Motor je na moje ime, nemam nikakvog kupoprodajnog ugovora.