Pseto, od kad si na zub uzeo uvali momak 6-7 golova. :D
Printable View
Pseto, od kad si na zub uzeo uvali momak 6-7 golova. :D
Ovu ligu treba ugasit i napravit kakvu amatersku za igrace mladje od 22 god. Ne znam ko ovo vise prati i cemu se nadaju klubovi kad nema prostora za napredak, mozes je osvojit i 20 puta i dalje ces igrat po livadama pred stotinu gledalaca.
E ne zna se sto je gore u ovu ligu,igraci ili sudije :D danas sudjenje pakleno,dize ofsajd a nikac ispred ovoga 3 metra a penal vuce ga,pocijepa ga ali dzabe :)
golman ljuljanovic klasa,vidi se da ce se ozbiljno racunat na njega ;)
Zasto ne idu? Ne znam koliko si odgledao ali ja jesam sigurno 3-4 god i za reprezentaciju i za klub i znam koliko moze taj momak,a glupo mi ga je uporedit sa agovicem...
Cujemo se sledece godine. :)
Sportska subota - pregled 25 kola Telekom 1CFL (13/4/2013 ...radio televizije crne gore)
Sad polako slavlje da se sprema... :)
Sutjeska u ligu sampiona :)
Finale Kupa, 22. maj
Budućnost - Čelik
Fino. :D
Aj pa da obje titule ove godine u NK zavrse :D
Reko ja da će opet bit sve namješteno kad Budućnost bez pehara ostane.
I ja velim.
Ako ništa, bar će bit dobra atmosfera u finale.
Sve će se na svije dogodit. Sve. Ali Mornar Petrovca neće dobit. Što zbog sudija, što zbog sopstvenog invaliditeta.
Sutjeska - Zeta 2:0 (Karadžić, Jovović)
Budućnost - Mogren 1:2
+12!
Titulaaaaaaaa!
Danas zvanicno da se slavi.. Ovo Barcelona ne stize, a ne buducnost.
Napokon jedna dobra partija. U pocetku bez ideje, mislio sam da ce opet biti mucenje, ali lagano dodje pobjeda. Razlika raste, ali cekamo kraj, za ludilo ;)
Op, može se uhvatiti i to drugo mjesto, još igramo međusobno. Bilo bi fino.
Bravo Lovćen :)
Zna li neko tačan broj ljudi koji će se ugraditi u ovaj 1,000,000 EURA, koji slijedi Lovćenu od UEFA-e?
oce bit pregled izbacen ?
Sportska subota - pregled 26 kola Telekom 1CFL (20/4/2013 ...radio televizije crne gore)
Docekasmo i mi da nam se penal dosudi ove sezone...
Kakva igra juce.. Plesu. Jovovic igrac za reprezentaciju.
Totalno nadmoćni na terenu. Zeta bez šuta...
A Vladu se lopta lijepi za nogu, ne možeš mu je uzeti... klasa. Trebao je u Rostov za 250.000 na zimu da pređe, al' Sutjeska nije dala. Bilo bi dobro za njega da na ljeto napravi dobar transfer, može još više da napreduje....