takav je asfalt zato sto se krade na materijal :) bitno je da se vidi da je zavrseno
Printable View
takav je asfalt zato sto se krade na materijal :) bitno je da se vidi da je zavrseno
Eto ih opet kod ovog sastruganog dijela prema CT. Bijeli Mercedes B klasa, cekaju ove iz PG odmah iza krivine.
Bijeli Daimler B klase?
Sta sam pobrkao? Valjda je B klasa, nesto poveliko bjese a zasjeceno pozadi...
Bijela ili crna?
A klase su bijele a B klase su crne, valjda :)
Aaa, vidis o tome nisam mislio. Onda je A :)
A koje su boje C klase?
roze :)
A đe je perla?
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy Note 2 x2
Nisam znao da imaju C klase,znam za E...
Sve se nema a policija vozi Mercedes :)
Sent from S noge na nogu..
Da da, sad već čuveni tender za auta sa 1.7 dizelima njemackog proizvodjaca :). Samo ne znam kako su namjestili za ove vece klase...
Ove vece klase su zaplijenjena iz Zetatransa pa se voze kao presretaci.
Imaju Passata na kojeg mijenjaju targe, bijelu E klasu BP AN 708, crnu B klasu PG EE... odnosno PG CG 502, crnu B klasu (pise B500, ono, my ass) PG CG 503, sivu C klasu PG CN 298...
Sta vam znaci nabrajanje tablica kad se mijenjaju na svakih 20 min? Vi u retrovizor, npr, momentalno vidite tablice dok ste u prekrsaju? Neka vi to :p
Ja ne gledam tablice, nikad, samo prostor oko retrovizora ili ispod zadnje sajbne ako sam iza.
Tako je. Srećom, kamere su im "teleobjektivi" umjesto diskretnih sočiva iza maske hladnjaka kao u Italiji, Svici, Njemačkoj .... Crna B klasa ima table BB702 cini mi se. Prepoznatljiva je i po zatamnjenim staklima sa svih strana.
Nema je evo 2mjeseca na relaciji plantaze kruzni-lakovic kruzni.
Mora da su na bioce se preselili sad..
Na magistrali kod carskog sela prema aerodromu svako jutro je lada niva crvena ili kadet crveni i gojko scekic na radar :)
Ako koga zaustsve i oce da pisu samo recite : mogu li da castim po jedan booster i da me pustite :)))))
Послато са GT-I9100 користећи Тапаток 2
Ovoh dana cesto su na bulevaru dzordza vasingtona, po dvije patrole kod telenora i kod dormea... samo stancaju kazne za (ne)propustanje pjesaka. Nema veze sto su na sred pjesackog bili parkirani PGCG003 i pratnja...