Vidis da je situacija losa cim nismo ni u susjedne zemlje upali.
Printable View
Ovo je diskutabilno. Da li je problem sto te u kaficu deru za kafu, za koka kolu...u PG koka kola kosta kao u BD, kao u HN, kao u Lisabon.
Porcija losih cevapa 9 eura, je li ti to problem?
Dalje, drzava te ne dere, ne moras da sipas gorivo. Parkiraj auto i idi pjeske. A i merak ti je da vozis a?
Problem sa cijenom goriva je svugdje isti, cijene su skocile u nebo svugdje. Problem kod nas je akciza i ostale dazbine koje idu drzavi. Da li se sjecate onih 7 centi po litru (5 za autoput a 2 za FS), prvo je bilo neustavno pa su to ovi iz DPS-a vratili kao ustavno i regularno. Tada nije bilo protesta ispred Ministarstva finansija od strane Socijaldemokrata jer oni tada nisu placali gorivo uopste, to je narod uradio. Zbog toga i milion drugih sranja danasnja Vlada NE MOZE da smanji akcize na gorivo.
Sve tačno, možda ne mogu da smanje akcize... a mozda i mogu da uvedu akcize ovima sto sipaju u jahte bez akciza, jer koliko me sjecanje sluzi to su non stop pominjali u skupstinu i kad oni dodju na vlast da ce to da se promijeni.... e sad imaju neku amneziju tacno se sjecaju da se ne sjecaju
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kad se vozi sluzbeno vozilo zaborave se sve brige o tome kolika je vrijednost akcize. I lijepo je
Sent from my iPhone using Tapatalk
Izgleda ni kod komsija u Eu nije nista bolje....https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...2ddb3e0388.jpg
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
prije 2-3 godine sam isao do Opatije autom....i kako sam bio sam u autu, upalim radio i slusam neku HR radio stanicu...posle nekih pola sata ja sam mislio da slusam neku nasu emisiju jer apsolutno svi problemi nasi su prisutni i kod njih.... a tu je bila prica o cijenama i formiranju cijena goriva, odliva mladih skolovanih ljudi i sl.....
bili EU ili ne, oni su i dalje Balkan + ex YU... iste naslijedjene strukture i sheme kradje, punjenja licnih dzepova i odlazaka "kod Scepa u Kolasin na jagnjetinu" ujesto da se radi...
oni su tek zeru ispred jer svako malo promijene vlast...
U kulturi i nekim drugim stvarima su kilometrima ispred, ali sve ostalo je isto
Samo da ti je ispratit kako su pustili razne Todorice da im ugase poljoprivredu u onolikoj ravnici i slicno, sjeo bi pa plakao za njima
Na tem goriva - svidja mi se ova ideja da porezujemo dizel jahtma, ali se ne svidja ni prosloj ni katuelnoj vlasti, jer dje ce onda oni da toce :D
Utor. 26.10 Benzini +3-5 cent, dizel +4-6 cent
Masala!!!
Polako ali sigurno ka onih 1.44e za litar dizela
"Vi ako nemate novca za standardno gorivo, kupite električna auta ili na vodonik."
Marija Antoaneta, vjerovatno...
Ja mislim da je cilj smanjiti guzvu, nacerati ljude da idu pjeske.
Bice ko 90'tih, Stopiraj do Budve ili Pg![emoji23]
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
https://www.instagram.com/reel/CUlKE...dium=copy_link
[emoji23][emoji23]
Sipah u Trebinje danas na pumpi Best na izlazu prema HN i Dubrovnika vidim INA im je partner pita me radnik koje gorivo da uspe ja reko obicni dizel i pocesmo neku pricu oko toga kaze isto gorivo i ovo i ono iz iste cisterne sipaju... [emoji846] 1.14€ ili 2.25BM i mogu vam reci da mi auto nekako bolje ide i ljepse radi u odnosu na nase gorivo sa Eko pumpe nekako mi je grizao one strane iz trebinja prema granici...
Sent from my iPad using Tapatalk
U koliko si usuo danas otprilike?
Ne znam iskreno
Probao sam i obicni i premium i sipao na Inu, Petrol i Eko. Nikad neke pretjerane i primjetne razlike
Ja sam primijetio oko 19:15 bolji odziv na gas i mirniji rad. Vjerovatno je to to.
Aj s rizikom da ispadnem glup, ali moram da pitam.
Ako u autu imate recimo trećinu rezervoara sipano na neku šnj pumpu, onda sipate neko dobro gorivo u inostranstvu, na koju foru sad odjednom auto troši samo to vrhunsko gorivo i ide bruka, mirnije radi i tako to? Plus svi vozimo auta od 200k+ km kojima je duša izvađena