sinoć df prijeti novinarima vEsti, danas profesori oće da ih biju. kakav sistem vrijednosti gaje df i evropa sad. brzo ćemo postati gori no sns Srbija.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
sinoć df prijeti novinarima vEsti, danas profesori oće da ih biju. kakav sistem vrijednosti gaje df i evropa sad. brzo ćemo postati gori no sns Srbija.
znači imamo ovakve poruke:
https://x.com/julijaMPNj/status/1866059720450052309
https://x.com/julijaMPNj/status/1866044865114771641
nakon ovakvih stvari, profesori oće da biju novinare, direktorica najbolje (bar na papiru) srednje škole u CG graje kako su to napadi na nju jer joj je muž dfovac. a na forumu vele da je kriva djevojka. i to je vas poraz ovoga društva.
Pala muva na medjeda...
Dukljanski tabloidi napali su sestru u Hristu i direktoricu Gimnazije samo zato što je Srpkinja i vjernik.
Oće da nam u obrazovanje uvedu nebinarne osobe, Bila Gejca i vakcine da nam đeca budu sterilna!
Ne damo te direktorice!
Kosovo je Srbija!
Zamisli sad plot twist: profesor krene sa izbacanjem golih slika koje mu je ova prethodno slala.
Kako dosadan tip, njje realno
Оно јесте да овај Голум није прекршио закон који се гони по службеној дужности.Али јесте етичке кодексе јесте, и то грубо.Да се заљубио кукавац у бувшу ученицу па да човјек има неко разумијевање за одлуку школе о казни.
Али овај Голум насрће са мање суптилности но обичан бауштелац у разговору са дамом из пуфа.
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
opet vaske i evropa sad oće da prodaju državna zemljišta izgleda.
https://www.facebook.com/share/v/14m...ibextid=WC7FNe
Brate, direktori kad vide ove stvari moraju da obavijeste roditelje.. djeca kad prijete da će nauditi sebi ili drugome pa i iz zaebancije, moraju biti prijavljeni roditeljima i psihologu..
Na stranu sad pravne stvari no nešto što se tiče samih učenica kojima predaje.Ne znam ni ko je lik baj d vej samo posmatram situaciju - prvo - kako će on da održi ubuduće autoritet pred učenicama đe je razgolićen na ovaj način.drugo - kako će učenice da se osjećaju koje su vidjele takve poruke i na šta je spreman umjesto da se fokusiraju na predmet koji predaj?ne viđeh ni što predaje.
O tome se izgleda uopšte ne razmišlja.
Kako da mu uruci otkaz kad nema zakonskog osnova? Sve je predato odt-u pa ce oni sad da utvrde ima li u radnjama profesora elemenata bica krivicnog djela koje se goni po sluzbenoj duznosti, na nacin sto ce ispitati navode da je slao i ostalim ucenicama, pa ako se to ispostavi tacnim i u vrijeme dok su bile malodobne, onda ima osnova za postupanje, u protivnom se upucuje na privatnu tuzbu
Znaci ovako sumiramo vrsnjacko nasilje je zabranjeno ali seksualno uznemiravanje nije...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Jel se neko stavio u poziciju profesora da mu ovako nešto ode u javnost kakav mu je onda poslije tog nastup prema učenicama kad uđe u učionicu?Da primjeti da ga gledaju kao manijaka jel bi imao blama i kako bi se snašao u takvoj situaciji koja je prije svega neprijatna?Čak i da ga je ovo opametilo evo uzmimo da se opametio ali ko bi mu više od djevojaka vjerovao?
No se ođe fokus stavio u koju je partiju direktorica u koju profesor jel ovo realno.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Mene u cijeloj prici najvise brine to sto opet osudjujemo ljude na osnovu "rekla-kazala" i to je za 99% stanovnistva Crne Gore potpuno ok. U medjuvremenu se tih istih 99% zali na bezakonje u drzavi.
Pojma nemam ko je ovaj profesor, po slici mi vec djeluje kao neki totalno mutan lik (mada ne mora biti tako) al' ako cemo da ljude unaprijed osudjujemo na osnovu screenshotova nema nama nikada napretka. Ne bi bio ni prvi, ni posljednji put da se neko pred javnosti osudi a na kraju ispadne nesto totalno drugacije.
Jel' vi ljudi shvatate da su cak i kod nas mnogima zivoti unisteni jer ih je javnost osudila prije vremena a na kraju nisu ni bili krivi? Zamislimo imaginarnu situaciju gdje poruka uopste ni ne postoji a neko ce da odrobija covjeka radi iste. Mislite da je nesto takvo nemoguce?
---
Ako ispadne da je idiot stvarno takav idiot kao sto izgleda da jeste, definitivno treba da barem izgubi mogucnost da predaje u skoli jer sve i da nije nikome slao poruke ovog tipa dok su bili ucenici jednostavno vise nije za zvanje profesora.
Nema ovome više posla u toj školi (a vjerovatno ni u jednoj drugoj), nevezano oće li direktorica ili neko drugi pokrenuti kakav postupak. Đeca neke stvari umiju i sama riješiti.
@beatnological - da nije sam priznao istinitost svega da bilo bi ružno i neozbiljno.
P.S. naročito u današnje vrijeme deep fejka i svega đe se ljudima podmeće.
Ma, meni se malo sere od te price o sexualnom zlostavljanju. Cijeli svijet se upire za neku ravnopravnost polova, ali da zene budu "ravnopravnije" od muskaraca. Da budem jasan, ne govorim o silovanju i zloupotrebi fizicke superiornosti u odnosu na zenu, nego na ovakve banalnosti sa porukama i sl. Da je neka zena slala ovakve poruke nekom momku, opsta sprdnja bi nastala. Svi bi se smijali, a na pomen nekog sexualnog zlostavljanja bi tek nastala histerija od smijeha. Medjutim, kad muskarac to napise, ni da je pucao u nekog. Smrtni grijeh. Ma, beale tamo, poruke hebene...
Kad bih ja tako analizirao sta su mi neke bivse ribe pisale nakon raskida, u trenucima totalne ogorcenosti i histerije, pa to je za zatvor, jbt!
Narod, standardno, sve na politiku okrece.
Dok je DPS imenovao direktore i direktorice, bilo je dobrih i losih. Dok je Braticka imenovala direktorice bilo je dobrih i losih. I tu se zavrsava sva politicka prica, potpuno je nebitno kojoj partiji pripada lik.
Druga stvar, bitna, o kojoj izgleda niko ne ramzislja je da postoji sansa da ce javnim objavljivanjem imena ovog lika neko od familije djevojcica doc da mu presudi.
Tko zna... Kad se vrati sa bolovanja, kad se stiša vika, institucije odrade svoj posao, ako nema drugih prestupa osim ovih poruka koje pokazuju da je priprost i glup ko crkveno zvono... Ispade da on radi i u drugoj gimnaziji?
Bojim se da je ovaj medijski linč najviše što mu se može, nije da nemamo takvih prestupnika i na drugim mjestima bez ikakve kazne.
A ni sva đeca nam nijesu baš najbistrija, da se razumijemo.
Razmišljala sam ja kad sam napisala može biti da se bojala oca što je rekla za prijavu i prvo mi je palo to napamet jer da se ne lažemo očevi su i te kako osjetljivi na žensko dijete u Crnoj Gori.Koliko neke stvari same rješavaju da im otac ne bi odrobija zbog neke budale.
Upravo o tim stvarima treba da se razmišlja a ne politički da se sve zloupotrebljava.