Originally Posted by
prezla
Pa normalno je da se ne bojim za tebe, ne zbog tvojih „epiteta“ upucenih meni, vec sto se nalazite na istoj matrici kada se napada Telekom i njegovi korisnici, tako da ste vi „nepobjedivi“, vidim, imate i pojacanje... No dobro, tu ja ne mogu uticati ni malo, jer nijesam moderator. Ali bar mogu da vam pariram ARGUMENTIMA! Ali i to ima neku cijenu, a to su upravo ovakvi epiteti koje mi upucujete.
KVALITET SLIKE:
Zato sto nijesam JEDINI koji je to saopstio. Sto ces sad? Oli da zoves preko PP da ti daju ispomoc u bljuvanju? Ajde pozuri...
LAKOCA UGRADNJE:
Jer za ugradnju, ne trebaju, GRADJEVINSKI RADOVI, vec jednostavno, utipkas kabl u TK uticnicu, drugi kraj u ruter, ruter povezes sa resiverom... I Bingooooo...
VELIKA DOSTUPNOST:
U Podgorici je to ODMAH, za zaseoke, iza dolina, ne znam, moze potrajati... Sto da ti radim? Vjerujem ti.... Nije ti lako!
MNOGE MOGUCNOSTI :
Premotavanje, pauziranje, zakazivanje snimanja, meteo, berza, igre, radio, portali..... Jel toga ima kod m-zice?
Prica mi je NA MJESTU, a marketingom se bakcu i konkurenti! Nije valjda da je Telekom izmislio marketing tj. „prodavane magle“? Bar budi u ovome istinit, ako vec ne mozes (generalno) pricati istinu...
Od tebe i tebi slicnih, istinu, normalno da necu vidjeti niti cuti! Sta da ti (dodatno „objasnjavam“) u vezi procenta? Ima NAJVISE! To je BITNO! A ti mozes sam, da trazis te podatke... Potrudi se! A tablete i telefone, ne navodim iz prostog razloga, jer ovo nije tema za to.
Iako to u najvecem uvelicanju navodis, tako je! Kada vidim sto radite na ovom topicu, dosao sam i poceo da RADIM! Plodovi rada ce tek doci, ne brini!
Bas JA sam protestvovao za MTV Dance (a cini mi se da si i TI protestvovao, ili ne?) i nemoj se ti brinuti i javno pozivati i stavljati u zastitu mene i mojih zelja! Nije lijepo!
MTV Dance i dalje gledam, za tvoju informaciju... Pozdravi mi tvoje konkurente, reci im da ja razumijem kako se osjecaju kada vide cifru 41%.... Nije lako, moram ti priznati....