Zaboravih ono sviranje na semaforu... danas prisustvovah vise njih.
Zeleno ni na vidiku a co'ek uspio da svirne dva puta vec.
E kakvi paklenici na putevima, Mileve mi.
Printable View
Zaboravih ono sviranje na semaforu... danas prisustvovah vise njih.
Zeleno ni na vidiku a co'ek uspio da svirne dva puta vec.
E kakvi paklenici na putevima, Mileve mi.
Te što sviraju na semaforu najviše volim. Samo zakočim dodatno još par sekundi.
Sinoć idem CT-PG kad kreten sa Citroenom nekim ide lijevo-desno iz trake u traku, za malo je pokupio par auta što su išli u susret. Žao mi je što mu nisam mogao viđeti tablice da ga prijavim u policiju kako bi ga zaustavili. Pijan je bio 1/1. Kako bih uveo zakon za takve da im se vozačka uzima trajno bez prava na polaganje i jedno 2000€ kazne, pa bi se naučio pameti debilčina.
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Au -> dobro nije koga nagrdio.
https://www.instagram.com/reel/C8RvF...B2ZmVld3duOThl
Laganica, sta kako?
Ako je 1.33 sve mu je oprosteno.
Gledam bezobrazluk 2 žene (2kola) i ne mogu da vjerujem.
Okrenule se nisu da vide lijevo ili desno ili da odreaguju na sviranje -> baš lagane i gledaju samo pravo...
Svira im po 20 auta iz oba smjera boli njih briga -> zakrčile i traku na bulevar iz suprotnog smjera.
Idu od Drača i oće kod Hiltona (dje je zabranjeno) da idu lijevo ka zgradi metalke... kakvo zakrčenje i pakao su napravile dok su prošle.
Misliš da nisu znale da je to prekršaj?
Znale su -> nego neće da kruže.
Hahaha a zaboravio se, mislio je da je u Pg.
Bankar boli ga tuki moze sve da ih kupi tamo....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Realno i Hrvati su u vlasnickoj strukturi mozda je njihov cojek :)
Da nije ovaj Zaimović? :D
Dobro u napredovali, prvo je ove tablice imao Golf 6, pa Audi A6 sad samo jako, gazi na crveno :)
zaimovic je lokalni seljober. on do BP voli da provoza.
ovo gore je sef koji je na relaciji zagreb-milano.
Tacno vidim da znas koji, podijeli sa nama :D
Kralj ku**enja, ne daj Boze da je veci. Ime teme odg njemu
Послато са 22101316G помоћу Тапатока
Dobro nije ubio nekoga.
https://www.instagram.com/reel/C8ZrF...Z4emdjMjgxbQ==
Čekam na semafor kod streljačkog i dolazi djevojka i staje u suprotnu traku a kola idu od trgovinske i ne mogu da prodju od nje.
Ovaj jedan sa dzipom išao je preko trotoara.
Vjerovali ili ne -> nju to nije ni interesovalo nije se pomjerila 1cm nego je nesto tražila po torbi...
Kakvih ludaka ima
+ sinoc sam vidjeo da uveliko kola koja idu od Drača skreću kod Hiltona da idu ka sat kuli...
Bio sam tu 10min i za to vrijeme sam vidjeo 3kola.
Što je jednom Dragan Marinković Maca rekao ''treba nekome dobro j***** mater''. Doza nekulture u saobraćaju i generalno u ljudima je all time high. Što manje saobraćaja, što više pješaka je moguće. Autom idem samo isključivo kad moram.
Tako sam ja jednom zvao i nikad vise, pisao o tome odje na forumu, Albanac sa X6 nadrogiran i pijan, policija ga jeste zaustavila i poslije 30 sekundi je nastavio dalje, vjerovatno je uz vozacku i saobracajnu prilozio i Euro novcanicu. I kad sam stao da pitam policajca je li mu pisao kaznu kaze ne sve je u redu.
Tako da ne trosim vise kredit od telefona da bih zvao teletabise korumpirane.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
ja ne znam šta se toliko šokirate,ovo je svaki dan sa čičarima u golf dvojkama na bulevaru dg pg
https://streamable.com/kui5g7
Evo i video.