Rodzer fenomenalan, slijedi polufinale sa Milosem bombarderom.
Prijatno iznenadjenje je i Beneto, odlicno je odigrao sa Wawrinkom.
Kod zena ima manje neizvjesnosti ali zato imamo polufinale dvije najljepse..:)
Printable View
Rodzer fenomenalan, slijedi polufinale sa Milosem bombarderom.
Prijatno iznenadjenje je i Beneto, odlicno je odigrao sa Wawrinkom.
Kod zena ima manje neizvjesnosti ali zato imamo polufinale dvije najljepse..:)
Rodzer. :respect:
Predobar mec, pade malo u drugi set i rekoh evo izgubi ga, moracu do cetri sata da te gledam, no se vrati posle 4:1 do 5:4, i 7:5..
Lagano Ferrer u finale, a nadam se i Rodzer vise da osvoji, bruka koliko je izgubio finala(ATP 1000 - IW, Monte Carlo, Toronto, GS - Wimbledon)..
Mada svakako prezadovoljan sam kako igra ove sezone(samo da je osvojio koji masters/GS), za jednoga "starca" sve su prilike da ce odigrat 10. meceva u dvije nedelje..
Fedex za 68 minuta odradi Raonica, bravo za majstora.
A bravo i za Anci..:)
Ana ,nikad bolja,obzirom na to da je Sharapova po ko zna koji put pokazala svoje pravo "lice".
Kakve dvije macke :)
ali kakav poen za 0:15 u posljednjem gemu kakva ljepota.
Kakav poen...Kao Fedex u svoje vrijeme.
Uh, Serena bez milosti..
Rodzer zasluzeno..
A sa srecom vise, mnogo bi bilo pet finala bez titule. :)
http://37.media.tumblr.com/6fab72fd1...sc64o1_500.jpg
Doktorica :)
Sent from my Lenovo S650 using Tapatalk 2
Bravo Rogere!!!
Jedva cekam Djokovica i Nadala da vidim kako plesu u 33-oj godini..
Rodjo sretna 80-ta, veliki respect za majstora!
Volio bi da zakuci jos neki GS ali tesko..
Svaka čast,e zasluzio i više od ovog mastersa..
B92: Nadal odustao od US opena!
http://www.b92.net/sport/tenis/vesti...&nav_id=889513
Šteta..
Izgleda da se nije uspio ocistiti od dopinga...
Djokovic prvi favorit da osvoji US open
Ne igra Nadal, znaci Nole moze opusteno izgubit u trecem kolu..
Ja na primjer volim da gledam dobar tenis i nista mi ne znaci sto Novak moze da izgubi u trecem kolu i sto nema Rafe koji me i nervira ali volim da gledam njegove meceve pogotovo njegova i Noletova finala ali eto nek ispanu onda i Rozer,Marej,Milos..i da se nagledamo sitani Robreda,Conge,Monfisa,Gulbisa i ostalih na USA openu
Steta za Rafu. Kad su u pitanju GS uvijek sam za to da svi najbolji budu tu jer je onda kvalitet tenisa veci a i mecevi su zanimljiviji. :) Makar meni je draze gledati mec Rafa Novak n'o Novak Ferer dje se zna da ovaj drugi moze uzeti po 3 gema po setu Novaku. Sad je Djokovic prvi favorit ono osvajanje W ce ga pogurati. Realno kad nema Nadala u mecu na 3 dobijena seta samo Roger moze da parira Novaku.
Sent from my HTC One mini using Taparalk
Tesko Roger moze na tri dobijena u ovim godinama protiv Novaka.
Mogao je na W :) mogao bi i na US. Federer dize formu, igra odlicno, vidjecemo kakav ce zrijeb imati, ali nadam se da Novak i on nece biti u istom dijelu. :) Problem je samo ako mu se ponovo onaj dan kao protiv Conge kad je imao previse gresaka, sto je netipicno za njega.
Mogao je.Federer iz mladjih dana bi pocistio Djokovica.Problem kod Federera je peti set ipak ima 33 godine I to dosta utice na njega.Ja se samo plasim da nije prerano usao u formu.
Nema Djokovic carobni stapic pa da se preko noci vrati u vrhunsku formu-ako prvu nedelju prezivi onda mislim da uzima trofej . Nisam veliki optimista,vidjecemo.
Federer ovaj ili nijedan vise!
GS je posebna prica, ne zaboravite Mareja.