Je li istina ovo da takumi prolazi kroz jednosmjernu…u kontra pravcu?
Printable View
Je li istina ovo da takumi prolazi kroz jednosmjernu…u kontra pravcu?
I da se nesto desilo sa covjekom da je bio u nekom bunilu jedno je sigurno samo vozilo ne bi moglo da to uradi zbog sistema koje posjeduje. Znaci, netacno.
Srce kafu po sluzbenoj duznosti :rofl:
Koja je razlika izmedju namjerno prosao kroz jednosmjernu ili greskom prosao a da nije ni znao? :D
Ja sam inace isao ovom rutom:
https://i.postimg.cc/cCxFv434/IMG-3301.jpg
Ako ima znak gore to znaci da vazi do prve raskrsnice a ta prva raskrsnica je ovdje gdje je sad auto, tj. Do tu gdje se skrece desno. Inace tuda idem svaki put.
Ima tu kuda si prošao desno znak za obavezan smjer lijevo.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...8c07b03689.jpg
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
Onda sam ja kriv 100%. Sjutra cu proci tuda bas da vidim ima li jos ovih znakova.
Ima ima znak provjereno :)
Izvinjavam se svim vozacima :(
Necu vise, obecavam.
jeste
ali ako gradjanin ne odbija da se legitimise onda se kazna pise na licu mjesta bez privodjenja
ti reces da si petar petrovis sa jmbg-om 1234567891011 i oni utvrde caskom preko motorole jesi li to ti (godine, adresa, opis...) i napisu ti kaznu
ahahahhahahaha
Srecom sto nisi prosao pored policijske stanice...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ne znam dje da stavim ovo....kuku.
https://twitter.com/dark_rooom/statu...13624238952558
Pazi ti momka dvometrasa, zgodan, fizicki zdrav ali na kokiski...
Ima masu ovakvih, na nasu zalost.
Gospodine, vaš komentar je u skladu sa današnjom nekulturom i bahatošću. Parkiraš u jednu traku, što ima veze, može se proći drugom? Parkiraš na ulaz u garažu, imaju dvije trake nema veze, jedna je parking :D Nije problem mogu li proći ili ne, problem je nepropisno parkirano policisjko vozilo. Kako da očekujemo da oni kažnjavaju onda za neki prekršaj? :) Nikako. Ili predlažete da privode svakoga ko ih na to upozori jer šleper može proći?
A kako znam da su na kafu, pa vidim :D Sjede tu pored, parkirali su ispred kafane iako je bila nedjelja i bilo je mjesta. Ali ništa to, šleper može proći :D
oni se ponasaju drustveno odgovorno i ne zele da zauuzmaju mjesto stanovnicima okolnih zgrada jer ga i onako nema dovoljno...neka bude tako...
realno, nije upalio sva 4 :D
necemo ljubomoru :D :D :D :D
eto tako... za toliko stvari smo kao drustvo oguglali i postale su nam "normalne" da sta god da reces neko bude u fazonu - pusti castiti nije tvoj problem/tvoja kuca/strasno itd itd
mozda je kolega bio i ironican (ili ne) - ne odnosi se ovo na njega no na cijelu sliku drustva
sta ima veze ako onaj vozi 200; sta ima veze ako pretice na punu; parkira na zelenu ili u kruzni tok; bije zenu; krade u komsijski ulaz; obija kola nekome...
Vožnja i mobilni telefon ne idu zajedno. I to je opšte poznato i zakonski regulisano. Ali šta ćemo sa bilbordima koji su na svakom koraku – to ne znamo.
“Kao što vidite jedan, dva, tri, otprilike na nekih 50 metara su bilbordi i tako komplentim bulevarom, skreću pažnju vozačima”, kazao je pomoćnik komandira saobraćajne policije u Podgorici Dalibor Baltić.
Okle je Baltic tu nema Bilborda...
Jel ti to komandir cita sta pises...