ima prenos na Arenu u 4 pocinje
nije jos definitivno da ce Mir da zamijeni Overeema
edit: evo izgleda jeste i definitivno
Printable View
ima prenos na Arenu u 4 pocinje
nije jos definitivno da ce Mir da zamijeni Overeema
edit: evo izgleda jeste i definitivno
Saljite linkove za mech bog vi pomoga :D.
Evo vidim da program traje od 04h-07h, sto znaci da ce oni oko 6.30...auuu, kasno je toooo...mada bi moga alarm navit :D
Evo vam linkovaH ko nema arenu. http://www.vipbox.tv/sports/ufc.html
Vazda fala!!!!!!!!!!!!!!!
nestvarno koliko je dominantan, i sa kolikom lakocom se bori. mislim da svijet nikad prije nije imao ovakvog borca. ao, odusevio me... jonny bones jones
rashad mi je nekako bio sav isprepadan, nesto ko protiv machide, udaris jones-a, odma se nesto kurchis ,jones ti uzvrati ko u misiju rupu da si upao,to sam vidio u skoro svaki njegov mec, znam da svaki borac malo ustukne ako protivnik odradi neku odbru seriju na njemu ali rashad totalno se povuce ...ko ti ga zna, trazim sad neki post fight intervju da vidim kako ce da se pravda rashad, mada odmah da vam kazem ovo ce biti revans i to brzih dana
Kao da se sa djecom tuče. Have fun Jon Jones. Neka ga bace lavovima iz teške, ovamo nema ni i od izazova.
Oboje su krenuli dosta oprezno ni jedan ni drugi nisu htjeli da budu uhvaceni u startu tipa Cain - JSD. Al cim se Bones malo opustio pocela je raznolikost. Za covjeka koji je toliko pricao da moze da dobije Bonesa pokazao je samo da je jak, da ga je tesko bacit. Jedva cekam da vidim sto ce da kaze isto kao ti trazim Post Fight .
Samo Bones mi je izgledao kao da moze jos 5 rundi, svih 5 nije bacao ruke tek tako nego je tukao.
To malo djeluje prepotentno na prvi pogled al to je njegov tim, znaju ako udje previse emocionalno u mech da ce brzo da pregori to nije dobro.
Znaju ako pocne da se zabavlja kao od druge runde da ce da baca udarce iz raznih pozicija, citav mentalitet tog tima je takav. Zabavi se, ne radi svoju igru
ne unosi se previse emocionalno i tada je najaci. Izzy, Jackson i ekipa su ga pripremili, bacao je neke stavri koje nije bacao na prethodnim mecevima, oni laktovi u stand upu su bili nemoguce dobri.
Sledeci mec jonesa je sa Hendersonom , da vidimo sta ce stara puska da uradi, sa njim se nikad ne zna, jedan od najvecih boraca svih vremena zasigurno
Dan Henderson je jak, mnogo je jak. Mislim da ce Bonesu tu bit mnogo tesko. Ali mislim da je najveci izazov za njega prosao. Ovaj mech je usao fokusirno nije nista prepustao slucaju tukao je, istrpio jake udarce. Sad mislim da ce mnogo opustenije i lakse da se bori. On u njegov kamp ima s kim da trenira za Hedrsona i njegov stil i nece se previse emocionalno unositi.
Ima li dje snimak???
Kakav bre Dan Henderson, on je smijesan. Izdrzace tacno minut i po.
dobrih je borbi bilo.
ali kakav je ovaj rory macdonald.
nebi me cudilo da za par godina imamo isti situcaju kao evans - jones, mcdonald - gsp
mma-core imas snimak da odgledas. Gsp kaze da bi otisao u drugu diviziju.
Nikola Sjekloća protiv Anthony Dirrella za WBC titulu svetskog šampiona
Bakocevic je opet dobio, dobro mu je krenulo.
sta je to 26og maja u srbiju.evo bob s. nesto prica, na ova dva klipa pred mece u sloveniju.
GSP bas sam slusao kaze do tada ima jos bar dvije godine do te mogucnosti a tada cu ja i biti i drugu Diviziju. Imas link na youtube potrazi.
Ne vjerujem sa Nelsonom mozda sa nekim od ovih sinoc jer je Brown izjavio da bi mogao da ide i na tu borbu.
Znaci A.Silva vs Gsp , ufc 200 ((((:
Hahahahaha slusaj nije iskljuceno mada tesko, Anderson ima jos da baci Sonena i...pa realno red mu je da se povuce kao sampion. Tukao je godinama. Jos dvije da vrse mnogo je ja mislim. Nema kome vise da se dokazuje. Mada ako on osjeca da moze jos dugo da bije... go for it.
Ko dolazi Velasquezu,Big Foot?
Big Foot ocigledno. Mislim da sam cuo Danu za to na konferenciji.
Da, da pomada u napravi omjer 14;1 moguce ....
debilcina
Gledao sam uzivo juce ovu konferenciju, Chael Sonen me nasmijao do suza. Navijam za Silvu ali je dobra komedija
http://www.mma-core.com/videos/inter...RAZIL/10028812
Strasan je ovaj mladji Diaz.
Jedino me malo razocarala borba Koschek - Hendricks
Od Koshceka sam ocekivao vise..bas je slaba borba bila.
A mladji Diaz je tehnicki potkovan nevidjeno.
nisam htio da komentarisem dok svi ne odgledaju,a valjda su do sad odgledali...
braca Diaz me odusevljavaju,ubijedjen sam da Nate uzima pojas!
giljotinu jednom rukom uradit na onakav nacin,i to borcu koji do sad ni jednom nije izgubio prekidom,ono je umijece,kakva tehnika,kakav kardio!!!
a sto se Koshceka tice jbg,jak je Hendrix,udara kao maljem,sto je samo Fichu napravio...
zao mi je Barrya,mio mi je borac ali budala :)
barry ko barry, ali johanson je jedna iskusna zivotinja.
sledece, korejanski zombi - dustin poirer
od svega, jedva cekam ufc 148
Middleweight Championship bout: Brazil Anderson Silva (c) vs. United States Chael Sonnen[1]
Bantamweight Championship bout: United States Dominick Cruz (c) vs. United States Urijah Faber[1]
Light Heavyweight bout: United States Forrest Griffin vs. United States Tito Ortiz[1]
Middleweight bout: United States Rich Franklin vs. South Vietnam Cung Le[1]
Welterweight bout: Brazil Demian Maia vs. South Korea Kim Dong-Hyun[1]
Tacno, Titu je ovo zadnja borba u ugovor. nema Lose Borbe ovdje. To bi trebalo da privuce gomilu ljudi. Jedna stvar Sonen prica svakakve gluposti, ne volim ga, ali biije brate nevidjeno. Silva ovaj put treba bas bas da se potrudi kako bi ga bacio...nadam se da oce navijam za Silvu..ali mislim da je Sonen sad dosta dosta jaci i on i Bisping.
Dominick Cruz se povrjedio, nece biti na ufc 148
Bones vs. Hendo Coming to Vegas on September 1
After taking down Mauricio "Shogun" Rua, Quinton "Rampage" Jackson, Lyoto Machida, and Rashad Evans in succession, UFC light heavyweight boss Jon "Bones" Jones will look to add another high-profile notch to his belt when he defends his title against former two-division PRIDE champion Dan Henderson in the main event of UFC 151 on September 1st.
UFC President Dana White announced the news Wednesday evening.
“Verbal agreements are in for one of the biggest fights of the year, as Dan Henderson, one of the most accomplished fighters in MMA history, will attempt to dethrone reigning UFC world light heavyweight champion Jon ‘Bones’ Jones at UFC 151 in Las Vegas,” said White.