Originally Posted by
NexusVI
Dragi moj, neshto ima u tvom rezonovanju shto nikako ne razumijem, a evo vidim da nisi sam..
Kakva crna uniforma, ako su ovi iz marketinga firme debili ili prije bezobrazna *****, nikako ne znachi da ti, tj. djevojka, treba da pristane da se obuche kao zadnja.. (Extravagantno/elegantno da, ali onako, e to vec.. ). Ja radim u nekavim okvirima gdje angazujemo, time to time, promoterke, i tu ti bogami mozesh da kazesh to ocu da obuchem, to necu, i da onda nadjemo neko srednje reshenje. (istina, mi nemamo nikakvih kurvinskih odora, pa se tu nema problema).
To je jedna stvar, druga, da vidim sestru najrodjenu na svijet, iz oka da mi je ispala, onako obuchenu, i ne samo obuchenu, nego sa stavom " metni mi ga straga", ne da ne bih reka' jedne zadnjem majmunu koji bi je silovao, vec njoj, iskljuchivo njoj, "shto si trazila, to si i dobila".
Ovo nije idealan svijet, (ma koliko to neko zelio), ovaj svijet je takav kakav jeste, i u njemu, nigdje, ali nigdje, ne moze zensko mahat ispred nosa nekom, golom guzicom, i ochekivat da ce reakcija bit "gradjanska"!