A ove godine premije za igranje u LS i LE i za kvalifikacije za iste su vece nego ikada.
Recimo Zeta je prosle godine od kvalifikacija za LE dobila 360.000 EUR, a ove bi za isti uspjeh prihodovala 400.000 EUR.
A tek kako je za LS.
Printable View
A ove godine premije za igranje u LS i LE i za kvalifikacije za iste su vece nego ikada.
Recimo Zeta je prosle godine od kvalifikacija za LE dobila 360.000 EUR, a ove bi za isti uspjeh prihodovala 400.000 EUR.
A tek kako je za LS.
http://www.vijesti.me/sport/dps-ov-k...-clanak-131858
Budućnost je i prošle sezone jedva dobila licencu za nastup u Evropi, i to uz veliku pomoć Fudbalskog saveza Crne Gore i još nekih faktora. Pravo je čudo kako je "zavarana" Uefa da će podgorički klub izvršiti sve svoje obaveze... Dvije godine zaredom to očito nije moglo da prođe.
Naravno da se Budo ne pita ništa, ali zbog funcije koju pokriva umjesto da momentalno podnese ostavku on veli da je deprimiran. Tačno da se čovjek jadu nasmije.
A onaj koji se stvarno pita je druga priča i problem je što se ne može skinut zato što je klub u većinskom vlasništvu grada. Ali, pazi sad ovo:
Za godinu dana su lokalni izbori u Podgorici i, pazeći se da ne zalazim u politiku na ovom pdf-u, samo ću reći da su političke karte takve da Mugoša ni teoretske šanse nema da ostane na poziciji gradonačelnika a time i prvog čovjeka kluba tim prije što je njegov zaštitnik u poziciji da ćuti i trpi i da ga više niko ne shvata za ozbiljno.
Tako da će, izgleda, ova agonija trajat još godinu dana i onda će doć novo rukovodstvo. Ukoliko Cmiljanić (ili neko drugi) do tada izraste u igrača kojeg će klub prodati za preko milion eura, eto potpunog izlaska iz krize. Možda je prognoza malo više optimistička, ali jedno je sigurno: Mugoša dr Miomir ga je ugasio!
Ova prognoza bi bila najbolja ali jos jedna godina agonije bi nas dovela do dna jer nijesam siguran koliko ce igraca zeljeti da ostane poslije ovoga u klub a i koliko ce imat motiva da igraju iduce sezone.A sto je jos gore bojim se da ce poslije Mugija doc neki novi Mugi isti ako ne i gori.Trebalo bi sto prije nesto da se cini a najbolje bi bilo da se uradi ovo sto se i pominje od strane ljudi koji vole klub a to je incijativa za oporavak Buducnosti i sastavljanje radne grupe od bivsih igraca i svih ljudi kojima je stalo do kluba.Tako nesto bi se moglo izgurati siguran sam da ima ljudi koje ovo itekako zanima.
Oglasio se i Slavko mozda i najveci radnik u tom kolektivu.Postoji ogomna energija masu ljudi se interesuje oko ovoga treba iskoristit sve i pocet kampanju protiv ovih nesoja.
http://www.vijesti.me/sport/vlahovic...-clanak-131884
Najbolje da navijači preuzmu klub.Kao Borusiju iz Dortmunda ili iz Engleske nekog(nez ko bješe ono),Da se oni pitaju sve i tako bi najbolje bilo.Pod navijačima smatram sve ljubitelje kluba..
Mugosu ce da zamijeni Vladan Vucelic, tj. on ce biti kandidat za gradonacelnika pa onda i za ostalo
je li to sigurno da je zabjelo na stari aerodrom, da se ne ispalim bezveze. na sajt fscg nema nista
Ja samo da javim da 99 % igramo kvalifikacije na nas stadion.
Uz neka sitna u laganja i prepravke ispunjavamo uslove za 2 i 3 krug kvalifikacija. Za 4 cemo morat' u Pg, al nema veza. :D
Ili im vratit licencu pa ne igrat'. Ka' Buducnost. AKAKAKAKKAKAKAKAKKAKAKAKAKAKKAA
Na Stari, u 17.30 danas je poster odradjen
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
Ustaje Zabjelo Republika..Biće fešta tumorov! ROFZ
Nema Zabjelo sansi $utra :)
A ne, đe će imat, ne moš mrdnut od kriminalaca.
I sve da mogu, ne smiju dobit, ni oni ni ove moje nesreće.
kakav mogren, daje ga ve$o $utra i dobija crveni, i onda bunker do kraja dvomeča
Treba imat obraza i igrat u PG posle onog pjevanja i ko ne skace iz Podgorice je :) igrajte pod sterike boli vas racku :D
Dje igra sjutra zabjelo?
Stari Aeredrom, stadion Mladosti - 17.30 h.
oćemo li igrat cijelu sezonu na stari ili na našu bombonjeru, ko ce plaćat euro i šeset za autobus
Zaro je sam pobjega vidio je dje je sve to krenulo a i mnogo mu je bilo s obzirom da je radio sve poslove od cestacice do direktora a drugi se pitali za sve.Mislim da je to zadnji cojek koji je tu bio a da mu je stalo do kluba od tada su samo mijenjali ljudi koji ni sami nijesu htjeli tu da budu no su morali jer Mugi zahtijeva.Zaboravih i to da napisem da je Budo par puta htio da ide iz kluba ali Mugi ne da jer zna i sam da ne moze vise nikoga nac da postavi na njegovo mjesto u taj glibez a ovaj ga slusa ka oca.
УСТАЛО ЈЕ ЗАБЈЕЛО ЉУДИ!
pozdrav za mugija i buda!!!!samo odrzavajte!
Ja sam pisao ovdje i smijao se kad se trazila ostavka Toma Celebica, coeka koji je ponavljao : "ja odje nisam svojom voljom" . Seljacina iz donje gorice je adresa za nezadovoljstvo, sve ostalo je zebancija. Nego... imaju li ovi ljudi obraza da makar u sportu podnesu ostavke i da se na kratko prave ljudi? nece ih nista boljet, nece u zatvore ... samo da se maknu jer se nesposobni... jadni i gadni
interesantno kako ih ni tad nije bilo..
Sad ce Miomir da uvali klub nekom strancu, pod izgovorom da ovako vise ne moze i da stavi pare u dzep. I opet je dobar.
Sinoć na televiziji Nikšić, emisija 'Plavo-bijela noć'. Gostovali: Predsjednik Mitar Matijašević, Direktor Jovan Gardašević, Kapiten Ivan Janjuševi, predstavnik veterana Mićunović, i predstavnik Vojvoda Marko Blečić.
Mitar je naglasio da će se drugo i (u slučaju prolaza) treće kolo igrati u Nikšiću, na stadionu 'Kraj Bistrice'. Rekao je da su već počeli radovi na stadionu i da će sve biti spremno za kvalifikacije.
Da li zna neko, u tom slučaju- 'oće li biti postavljeni reflektori na stadionu? Ili se radovi odnose na :svlačionice, wc, prostorije... itd.
Koliko znam pravila UEFE su rigorozna, i da se ne može igrati bez reflektora.
Nadam se da će biti postavljeni...
Prenosi li rtcg baraz meceve?
Samo polako jos 10-15 godina.
Znas ti na sto ja mislim.