A ne mogu nikako bit' dno od tima kad su napravili 15 zicera i nisu umjeli tu završnicu odradit... Sve u svemu ekipa nije loša... Noćas izgleda nijesu imali sreće :chargrined:
Printable View
''Soldiers are we
whose lives are pledged to Ireland;
Some have come
from a land beyond the wave.
Sworn to be free,
No more our ancient sire land
Shall shelter the despot or the slave.
Tonight we man the gap of danger
In Erin's cause, come woe or weal
'Mid cannons' roar and rifles peal,
We'll chant a soldier's song ''
http://www.chicken.ie/_fileUpload/Image/Irish_Flag.jpg
Koliko favorita ispade, sto je ovo...sad Lazio moze lagano do same zavrsnice... :D
Roma namjerno ispala jer je to veliki klub. :roll:
Nedje sam ranije napisao da je Partizan rupetina od ekipe (ispade da sam bio u pravu). :crushed:
Sevilja nije nista bolji sastav od Hanovera tako da nema se sto tu cudit..
Rendzers ocekivano ispao, ali se zato Celtic proslavio :mrgreen:
I naravno da ne zaboravim, posto nisam pratio zvezdin show, moze li mi neko reci sta je komentator RTS-a izjavio poslije svrsetka utakmice :D
Koliko je ovđe provokacija, to je nevjerovatno. Ne volim Partizan pa nema razloga da ih sad nešto branim, ali oni su bili bolji u dvomeču sa Genkom koji se plasirao u Champions League. Tu baš nijesu imali sreće. Toliko o tome koliko su preloši. Ovo sinoć, ipak, teško da oni mogu opravdati. Nijesam gledao drugo poluvrijeme pa ne znam što se sve izdešavalo. Samo hoću da kažem da imamo malo mjere u omalovažavanju neke ekipe.
Igraci Crvee Zvezde i Partizana pokazali se ko najvece srpske patriote odbili odlazak u Evropu :) salu na stranu e mogu da wjerujem da je partiza izgubio od amatera iz irske mada jedino sto je dobro je oaj volkov kako momka aprijed igra oo je ubica
Partizan te nije ima osreće u 2 utakmice protiv Genka te u 2 protiv Roversa, malo sutra. Igrači nisu za velika takmicenja to je pravi razlog.
kako ih zgazise konobari
Kako je ustogljen i spor ovaj zrijeb.Nema onoga glamura od juce,sala poluprazna.
Evo spojise se Atletiko i Udineze,to je dobro.Ima i Sporting i Lacio.
Seltik odjednom ima ogromne šanse da se ipak kvalifikuje za LE, nakon što će Sion, gotovo izvjesno, bit izbačen iz takmičenja, iako su danas na žrijebu. :)
italijani i ove godine imaju 3 predstavnika u ls :D
Fulham izvukao Tvente, OB i Vislu. Moglo je i bolje, ali ajde.
I ne razumijem ono dirigovanje prilikom žrijeba. Izvuku npr. Vislu i pokaže se da oni moraju u grupu sa Fulamom, iako ima još 3 4 opcije.
Group A: Tottenham, Rubin Kazan, Paok, Shamrok Rovers
Group B: Copenhagen, Standard Liege, Hannover 96, Vorskla
Group C: PSV, Hapoel Tel Aviv, Rapid Bucharest, Legia Warsaw
Group D: Sporting Lisbon, Lazio, Zurich, Vaslui
Group E: Dynamo Kiev, Besiktas, Stoke City, Maccabi Tel Aviv
Group F: PSG, Athletic Bilbao, Salzburg, Slovan Bratislava
GROUP G: Az Alkmaar, Metalist, Austria Vienna, Malmo
GROUP H: Braga, Club Brugge, Birmingham, Maribor
GROUP I: Atletico Madrid, Udinese, Rennes, Sion
GROUP J: Shalke 04, Steaua Bucharest, Maccabi Haifa AEK Larnaca
GROUP K: Twente, Fulham, Odense, Wisla Krakow
GROUP L: Anderlecht, AEK Athens, Lokomotiv Moscow, Sturm Graz
Dal je moguce ?
Zanimljivo je da su kladionice dale značajnu prednost Rudaru, za čiju pobjedu je postavljena kvota od 1.60, dok je pobjeda jermenskog tima vrednovana kvotom 5.
Kakav singl!
Očigledno je naša liga precijenjena tamo neđe, mada to je dosta rana ponuda, korigovaće se to do meča. Ali opet, sve do kvote 2 po meni je premalo.
Da se nisu slucajno zeznuli ovi iz rtcg pa da prenose Celik sjutra?
Pyunik - Zeta od 18 sati na Armenia TV (13e, 12597 V 27500 3/4)
Borac - Celik od 21 sati na BHT1
Bice tesko Niksicanima sve su prilike, bez 3 igraca, nisu mrdali iz Niksica i tamo je vruce bilo za pripreme, bez ijedne kontrolne utakmice, vidjecemo sjutra :)
bice prenos celika na rtrs
Dako makar ovoga Rudara budu prenosili.
Mislim da nece biti na RTRS jer nema im na sajtu nista da ce biti prenos