Okle znam ja kakve su kocnice? Pretpostavljam da su vrh, cim su brembo!
Odgovori ti mene ovo...Zasto se Land Kruzer najnoviji (tobos svemirski brod) prevrce i ima ogroman opoziv?!
Kako si crn, jadan ne bio..
Printable View
Okle znam ja kakve su kocnice? Pretpostavljam da su vrh, cim su brembo!
Odgovori ti mene ovo...Zasto se Land Kruzer najnoviji (tobos svemirski brod) prevrce i ima ogroman opoziv?!
Kako si crn, jadan ne bio..
Pa prevrne se zbog toga sto je previsok a nije sirok, i naginje se previse a slag na tortu je spor ESP.
Nego, kako pretpostavljas kad si ga vozio?
Pa to treba da znas.
Onda, kazes da lezi, jesi isao na neku pistu/track da ga probas ili samo oko serivisa 1 krug?
Nisam crn, samo pitam jer me zanima.
Okle ti to da sam ga ja vozio? Vozio me vlasnik auta, koji radi u Alliance. Nijesu mi dali da ja vozim (sto je u neku ruku dobro).
Znam jer je vozio oko UDG-a po onih krivina i oko gorenja. Auto ne mrda. Ka zalijepljen.
Znaci da je LC150 ******?!??!
Fabia, kako si? Boli li te sto? Treba li da ti pomognemo? Reci, ne stidi se..
Znas, voznja se naziva i kad te neko drugi vozi...Kapiras?
Ja mogu slobodno rec da jes. Type R je slabija puno, GTI 6tica je slabija. Ford je konkurencija, ali je Ford smece koje nista ne valja, kvari se, i neupravljiv je. Nestabilan.
Cupra isto nije dorasla izazovu, pogotovo ova nova sa 300 konja na prednju osovinu. :D
Mercedes A, G, Defender, Terrano, Jimmy, Agila.... Svi su oni širi nego visočiji i moraju da se prevrnu pri naglom skretanju pri velikoj brzini, džabe bilo kakav sistem...
Toyota će u servis pozvati vlasnike 7.500 primjeraka modela Land Cruiser 150 i Lexus GX 460u Evropi.
Prema navodima japasnkog automobilskog giganta, opozvana vozila su bezbjedna u normalnim uslovima vožnje, mada se problemi mogu javiti na određenim vozilima opremljenim opcionim sistemom kinetičkog dinamičkog sistema oslanjanja (KDSS).
Takva vozila pri naglijem okretanju volana pri većoj brzini mogu da se zanesu zadnjim dijelom, a ista situacija se događa kada vozač prevelikom brzinom uđe u krivinu. Toyota tvrdi da je razlog za to nedovoljna aktivacija VSC sistema.
Opoziv se, osim na Lexus GX 460 koji je dostupan samo u nekim zemljama Istočne Evrope, odnosi i na Toyotu Land Cruiser 150, koja se prodaje i u Crnoj Gori, pa se očekuje da će i ovdašnji vlasnici dobiti poziv da se jave u ovlašćeni servis.
Ja ne vidim da ovdje pise da se prevrce i zanosi jer je previsok?!
Opet je njihova greska, moga je bit nizi.
Toyota - ubica..;)
Ne, to je NAJVECI, SLAVA MU I MILOST. Sto? Jel ti se svidja?
Hahahah, owned!
samo pazi da sa takvim auto ne podjes put hrvatske - jer ako te zaustavi policajac - iskljuci te iz saobracaja, ides na vanredni tehnicki i ako ti utvrde da ti je na auto nesto prepravljano - pisu ti kaznu.
znaci - ako na autu nadju folije na staklima, ksenone koji su naknadno ugradjeni (tj. koji nisu fabricki), gume drugog profila a ne fabricke, spojlere (koji nisu fabricki), ako je skinut katalizator (buka, zagadjenje), isto sto vazi za naknadne ksenone vazi i za LED svijetla (oko retrovizora, pozicija prednjih/zadnjih...)... masu nekih stvari - za svaku stvar je druga kazna.
a npr. ako nekoga posalju na vanredni tehnicki jer sumnjaju da je mijenjao motor (i stavio jaci) - salju ga na tehnicki koji se radi samo u jednom mjestu u hrvatskoj (a do tamo vlasnik pukne pare za putarinu, gorivo...) - i stavljaju ga na dyno...
imam skeniran taj clanak iz novina (od prije mjesec dana).
pozdrav
nema 3ka da provale? sa 5km se vidi fabricki ksenon i plava smrdljvia sijalica u golf trojku koja nema ni socivo a oce oci da ti izvadi.
prvo odma se vidi kad te zaustavi ima li socivo ili ne. i naravno da ih treba slati na tehnicki.
u njemacku za svaki after dio koji stavis moras da imas potvrdu da je dozvoljeno,ne utice na bla bla. tako da jedna napucana golf 3 pored saobracajne i vozacke vadi i 50listova o svemu jer nece on da gata je li ovaj ofarbao stop sprejom i ne vidis kad koci neko.
zakon mozda,ali primjena prve 20dana.. ada pise li iko vise pojas :)
Opet provokacija?
Evo koje je godiste BMW Fabijin.
1996 je godiste, a ne 1999
Sve se moze vidjeti na linku
http://forums.bimmerforums.com/forum...5#post14747645
moguce,ali bi ta druga bila isto 528ia m52,tako da ipak ne.
Opet krivonogi strikes again?
To je bilo za jednog lika iz SRB. Imao je, i sad ima isti auto i na BMW Club Forum nismo mogli da otkrijemo kvar pa sam postavio pitanje tamo.
Jesam li ti skenirao saobracajnu, a nogati?
Jedva, ali jedva cekam da te vidim pa da ti pokazem koje je godiste moj BMW.
Ajde, mudonjo, dodji na okupljanje, cekam te tamo svaki put...